اگر گارانتی داره ماشین همه این قطعات گارانتی هست و به رایگان عوض میشه والا هزینه دقیقش رو باید از کیلومتر سازی بپرسی
اگر گارانتی داره ماشین همه این قطعات گارانتی هست و به رایگان عوض میشه والا هزینه دقیقش رو باید از کیلومتر سازی بپرسی
قيمت فيل تر رو من بهتون دادم.تو فاكتور هم همينقدر نوشته؟؟ظاهرا براي شما دوبرار حساب كردن.خودت بخر ببر بهشون پس بده.چيزايي خيلي زور داره مخصوصا اييطوري
باطری سمند خالی می کنه واز اون اسیدی ها است می خواهم عوضش کنم چی بخرم کدوم باطری خوبه وچند آمپر باشه بهتره تا 130هزار تومان برای ef7گاز سوز؟
گارانتی اگه داره ماشین و 1 سال نگذشته باشه رایگان باید عوض بشه در صورت مشکل داشتن و الا بهتره باتری خشک 70 آمپر تهیه کنی که خیلی خوب و قوی هست ، برند های مختلفی تو باطری اومده و تنوع کالا خیلی شده
تاپیک مشابه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب داداش گلم یه چند روزی با خیال راحت رفتم مسافرتالانم رسیدم جات خالی
اون رو فروختم 17250اینم خریدم
16 قرار شد که
1250 هم بگیرم و این که ماشینه 4تا رینگ 16 و لاستیک 205 داره که 50% گلشه و سیستم دارهDVD و یه گلگیرشو کاپوتش تعویض بود اما از انصاف نمیگذرم واقعا تمیزه 35000 تا هم راه رفته هنوز تا برج 7 بیمه و گارانتی داره کروز کنترل داره مدلشم 89/7
دیدم قیمتش که خوبه یکم هم افت قیمت تصادف داره واسه من که هر روز میزنم به یه جا خوب بود مصرفشم با این رینگ و لاستیک که روشه گرفتم 100/6تو جاده بود و 100/8تو شهر البته شهرشو یکم پر شتاب رفتم رفت بالا
در کل ماشین قشنگیه حالا ببرمش کارواش یه عکسشو میذارم![]()
اینم یادم رفت بگم البته یکم خرج رو دستم گذاشت 60تومن (فیلتر هوا.روغن+فیلترش.دیاگ.)+50تومن (لنت)30(شستشوی انژکتور)25(فیلتر بنزین و شمع)و 60 تومن (اون فیلتری که قبل ورودیه هواشه چون تصادف کرده بود اون شکسته بود نداشت )
تمام
کدوم شمع را برای ef7پیشنهاد می کنید که به موتور اسیب نزنه و می خواهم کمک فنر جلو را عوض کنم چی بخرم می گن کوفاب خوبه ولی کوفا برای 206 است؟
خوب دوست گلم اینم لیست قطعات تعویضی موتور سوخته ی نازنین من:
شیر یکطرفه
استکان تایپیت
انژکتور خنک کن پیستون
کاسه نمد عقب میل لنگ
کاسه نمدد میل لنگ
کاسه نمد میل سوپاپ
بغل یاتاقان
پمپ روغن
پیستون ماشینکاری شده
دست 3تایی رینگ پیستون
بلوک سیلندر
میل لنگ
واشر سر سیلندر
واشر پایین بلوک سیلندر
واشر خنک کننده روغن
واشر قاب بالای سیلندر
نیم یاتاقان متحرک
یاتاقان ثابت بالا
یاتاقان ثابت پایین
گژنپین
خار گژنپین
جمعا به مبلغ 1400.000تومان هزینه
که اگه گارانتی نداشت بیچاره بودم
آیا سمند باطری 55 آمپر را می کشه من امروز یه باطری صبا باطری سفارش دادم گفت 57 هزار تومان آیا سمند 55 آمپر را می کشه یا نه؟
بهتره که از باطری 75 آمپر استفاده کنین
بعد من منظورتون رو از میکشه متوجه نشدم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)