تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 180 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شما یک جمله نوشتید منم اونو نقل قول کردم! تحقیق و مدرک اینجا چیکارس !؟ نمی دونم!!
    همین الان هم رو PC چک کردم دیدم جرف شما درسته و سایه نیستش ( با این که من بعضی جاها خودم دیدم که سایه بود موقع حالت Stealth )
    با Xbox هم چک کردم تو یه مرحله دیگه بود و من تو حالت Stleath سایه داشتم! نمی دونم چرا این طوریه! شاید تو مراحل مختلف این متغیره و سوتی دادن تو این کار !!

در ضمن این ایده ی من نیست!! ثابت شده و جدید هم نیست!! شما اگه یه سرچی تو اینترنت بکنید حتما درباره ی این موردی که من گفتم مطلب پیدا می کنید...

منظورم از به کار بردن کلمه ی نانو نشون دادن کوچیکی اون بود، همون طور که می دونید نانو واحد اندازه گیری هست برای خودش :
    دسی، سانتی، میلی، میکرو، نانو، پیکو و.... ( نانو یعنی 10 به توان 9- )
    شما که اینو خودت میدونی پس چرا پست منو اینطوری نقل و قل میکنی و میگی که بچه ها به اشتباه نیوفتن !؟؟!؟

مدرک میشه عکس هایی که من گذاشتم , تحقیق هم میشه همون کاری که خوده شما کردی و بازی رو روی چند Platform تست کردی.

عجیبه ! من خیلی در مورد Stealth سرچ کردم , حدودا 2-3 سالی میشه که هر از گاهی یه سرچی میکنم ولی اصلا اینو ندیدیم !!!

ممنون میشم یه لینک بدی ما هم بخونیم

2. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در کل به نظر خود من بازی از لحاظ گرافیک به وعده هاش عمل کرد و همین گرافیک هم عالیه .شاید از شماره 1 گرافیک پایینتری داشته باشه(اونم شاید) ولی عوضش الان عده بیشتری میتونن بازی رو انجام بدن و لااقل این وسط کرایتک هم یه درامدی داشته باشه و مثه شماره 1 نشه که "جوات" جون نتونس یه تیکه نون حلال درست وحسابی از این بازی ببره خونش
    +
    چیزی که واسه این بازی شدیدا مشکل ساز شد هوش مصنوعی ضعیف و کلا گیم پلی هستش ........هوش مصنوعی بعضی جاها اونقدر ضعیف میشه که میه لقب خنگ ترین هوش مصنوعی بازیهای اخیر رو بهش داد........خیلی از سربازا از فاصله 100 متری شما رو هدشات می کنن ولی وقتی نزدیکشون میشی می بینی که تو دیوار گیر کردن و همینطوری میدون.....همین موجودای سپر دار که کپی برداری از هیلو بودن هم هوش مصنوعی خیلی ذاغارتی داشتن.....میخواست بزنتت میرفت تو دیوار گیر می کرد...آخه یعنی چی؟؟
    باگم زیاد داشت که دوستان گفتن....... .

+

کرایتک پچ 1.2 رو واسه بازی بیرون داده(فعلا کنسولا) که تعداد ابجکتهای هوش مصنوعی رو افزایش میده و کلا بهبود واسه هوش مصنوعی در بر داره....بعضی امکانات هم واسه آنلاین اضافه شده مثه hosting بهتر و اینا...... .

+

انلاینشم تا لول 25 رفتم دیگه خسته شدم تکراری شدالبته اگه تا لول 28 دووم بیارید مد "کلاسیک" هم فعال میشه که دیگه ار نانوسوت خبر نیس و میشه با اعصاب راحتتری بازی کرد
    .
    .

4. 11 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

مراد جان این Patch رو از LIVE بگیریم ؟

6. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

در کل به نظر خود من بازی از لحاظ گرافیک به وعده هاش عمل کرد و همین گرافیک هم عالیه .شاید از شماره 1 گرافیک پایینتری داشته باشه(اونم شاید) ولی عوضش الان عده بیشتری میتونن بازی رو انجام بدن و لااقل این وسط کرایتک هم یه درامدی داشته باشه و مثه شماره 1 نشه که "جوات" جون نتونس یه تیکه نون حلال درست وحسابی از این بازی ببره خونش
    +
    چیزی که واسه این بازی شدیدا مشکل ساز شد هوش مصنوعی ضعیف و کلا گیم پلی هستش ........هوش مصنوعی بعضی جاها اونقدر ضعیف میشه که میه لقب خنگ ترین هوش مصنوعی بازیهای اخیر رو بهش داد........خیلی از سربازا از فاصله 100 متری شما رو هدشات می کنن ولی وقتی نزدیکشون میشی می بینی که تو دیوار گیر کردن و همینطوری میدون.....همین موجودای سپر دار که کپی برداری از هیلو بودن هم هوش مصنوعی خیلی ذاغارتی داشتن.....میخواست بزنتت میرفت تو دیوار گیر می کرد...آخه یعنی چی؟؟
    باگم زیاد داشت که دوستان گفتن....... .
    +
    کرایتک پچ 1.2 رو واسه بازی بیرون داده(فعلا کنسولا) که تعداد ابجکتهای هوش مصنوعی رو افزایش میده و کلا بهبود واسه هوش مصنوعی در بر داره....بعضی امکانات هم واسه آنلاین اضافه شده مثه hosting بهتر و اینا...... .
    +
    انلاینشم تا لول 25 رفتم دیگه خسته شدم تکراری شدالبته اگه تا لول 28 دووم بیارید مد "کلاسیک" هم فعال میشه که دیگه ار نانوسوت خبر نیس و میشه با اعصاب راحتتری بازی کرد
    .
    مرادجان با حرفات موافقم ولی در مورد این هوش مصنوعی مطمئنی که در این پچ بهتر میشه ؟
    + پچ برای PC هم اومده و به زودی می زارم تو تاپیک مشکلات...

8. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جان این Patch رو از LIVE بگیریم ؟
    نمیدونم والله.چون من امروزم انلاین بودم که چیزی رو اتوماتیک آپدیت نکرد

مرادجان با حرفات موافقم ولی در مورد این هوش مصنوعی مطمئنی که در این پچ بهتر میشه ؟
    + پچ برای PC هم اومده و به زودی می زارم تو تاپیک مشکلات...
    بالا که گفتم به سعید جان.خودمم نمیدونم تاثیرش در چه حد.چون دیگه سراغ بخش داستانی نمیرم...(تموم شد مغازرو بستیم )اینم لینک خبر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توش به طور کامل نوشته که چه تغییراتی رو در این پچ شاهد خواهیم بود.
    .
    .
    Last edited by halflife g; 05-04-2011 at 19:17.

10. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سعید هنوز دارم میخندم این طوری پیش بره تا چند مدت دیگه اصلا خود بازی لو میره..یهو یکی میبینه تو خیابون نانوسو یئت داره حرکت میکنه. تو که گفتی سایه داره من رفتم تو شک چون اولین چیزی که من امتحان کردم تو بازی همین سایه بود که عکساشم گذاشتم واست خدا رو شکر واس من سایه نداشت...وگرنه کلا بازی از چشم میوفتاد..
    ولی یه چیزی بگم زیاد تفاوت نمی کنه سایه داشته باشی یا نباشی..اصلا بهتر بود این سیستم نارئی شدنو نمیذاشتن چون به خودی خود دشمنانمون نمیبینن چه برسه به این که بگیم وای سایه افتاد از روی اون تشخیص میدن..
    کلا سوتی باحالی بود...

12. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه سوال. نگین بدسلیقه هستما. من از کرایسی وارهد خوشم نیومد زیاد. به نظر شما این چطوریه؟ بهتر از اونه؟؟ از نظر بازی و این حرفا!؟
    البته من همیهش میگم. از بازی هایی که زیادی علمی تخیلی باشه خوشم نمیاد
    مگا جامپ و نمیدونم اکسترا اسپید و این چیزا بازم داره؟

14. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال. نگین بدسلیقه هستما. من از کرایسی وارهد خوشم نیومد زیاد. به نظر شما این چطوریه؟ بهتر از اونه؟؟ از نظر بازی و این حرفا!؟
    البته من همیهش میگم. از بازی هایی که زیادی علمی تخیلی باشه خوشم نمیاد
    مگا جامپ و نمیدونم اکسترا اسپید و این چیزا بازم داره؟
    میلاد جان دقیقا مثل خودمی من هم از بازی های علمی و تخیلی اصلا خوشم نمیآد !!

crysis 1 رو که بازی نکردیم ولی داریم نسخه دوم رو بازی می کنیم ( تمومی نداره )

بازی گرافیکش خوبه ، در اصل از نظر من کلا همه چیش خوبه ولی ای کاش تو جنگ های انسانی بودیم

من Gares of war خیلی حال کردم ولی با داستانش و دشمناش اصلا !!

---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

البته داستانش در سبک خودش عالی بود ....

16. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

كسي ميدونه سوسكه مربوط به نانو كاتاليست كه بعد از لود شدن صفر ميشه چطوري حل ميشه؟ فـ|كـــــــــــــــــــــ

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعید هنوز دارم میخندم این طوری پیش بره تا چند مدت دیگه اصلا خود بازی لو میره..یهو یکی میبینه تو خیابون نانوسو یئت داره حرکت میکنه. تو که گفتی سایه داره من رفتم تو شک چون اولین چیزی که من امتحان کردم تو بازی همین سایه بود که عکساشم گذاشتم واست خدا رو شکر واس من سایه نداشت...وگرنه کلا بازی از چشم میوفتاد..
    ولی یه چیزی بگم زیاد تفاوت نمی کنه سایه داشته باشی یا نباشی..اصلا بهتر بود این سیستم نارئی شدنو نمیذاشتن چون به خودی خود دشمنانمون نمیبینن چه برسه به این که بگیم وای سایه افتاد از روی اون تشخیص میدن..
    کلا سوتی باحالی بود...
    حامد خدایش خیلی ضایعست

آقا یه Bug هم من تو Dead Space 2 گرفته بودم خدای خنده بود !! یادم رفت بزارم .

19. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •