تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 135 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1345

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان هرمزگان

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

داوود زارعیان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره هفت استانی که به دلیل بدهی به شرکت ارتباطات زیرساخت واگذاری پهنای باند به آنها متوقف شده است، اظهار کرد: در حال حاضر در برخی استان‌ها مانند کرمان، هرمزگان، خوزستان، بوشهر، کردستان، فارس و ایلام پهنای باندی از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت واگذار نمی‌شود و در استان‌های دیگر هم ما با محدودیت‌های مختلفی مواجهیم و گاهی 10 یا 20 درصد از پهنای باندی که نیاز داریم در اختیار ما قرار نمی‌گیرد.

2. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

سلام
    برای من طبق تست کشوری هرجای که بودم داشتم رایتل خیلی بهتر بوده
    از لحاظ پینگ و ثبات شبکه ای

پينگ رايتل با خارج از ايران چنده؟

من با ايرانسل (سرور لندن) پينگم بين 120 تا 250 هستش.

4. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

مشکل بدهی مخابرات به زیرساخت حل شد

معاون شرکت مخابرات ایران از حل مشکل فروش پهنای باند اینترنت در استانهای کشور خبر داد و گفت: وضعیت اینترنت ADSL در استانها نرمال است و افرادی که در این زمینه مشکل دارند با سامانه ویژه ۲۰۲۱ تماس بگیرند. داوود زارعیان با اشاره به مشکلاتی که به دلیل بدهی مخابرات به شرکت ارتباطات زیرساخت و توقف فروش پهنای باند از سوی این شرکت در یک ماه اخیر پیش آمده بود گفت: با اقدامات صورت گرفته از اواخر هفته گذشته موضوع توقف فروش پهنای باند اینترنت و نیز کاهش پهنای باند حل شده است و از ابتدای این هفته وضعیت سرویس اینترنت مخابرات در حالت نرمال قرار دارد.
    وی با بیان اینکه طی یک ماه اخیر در برخی استانها با عدم تحویل پهنای باند از زیرساخت و در برخی استانها با کاهش پهنای باند مواجه بودیم اظهار داشت: در برخی استانها بین ۲۰ تا ۵۰ درصد تخصیص پهنای باند اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به مخابرات کاهش یافته بود.
    معاون شرکت مخابرات ایران با تاکید براینکه هم اکنون اوضاع در ۹۰ درصد استانها در حالت نرمال قرار دارد اضافه کرد: وضعیت پهنای باند به حالت اولیه بازگشته است و تنها در ۲ استان کرمان و اصفهان محدودیت فروش پهنای باند وجود دارد.
    وی با بیان اینکه هم اکنون مشکل خاصی در ارائه سرویس ADSL به مشترکان در تهران و نیز استانها وجود ندارد ادامه داد: سرویس پاسخگویی به شکایات مخابرات نیز نسبت به گذشته تفاوتی در ارائه گزارش نداشته است و شواهد نشان می دهد که روال عادی در ارائه خدمات وجود دارد.
    زارعیان گفت: امکان پرداخت کل بدهی ها به شرکت ارتباطات زیرساخت وجود نداشته اما با تعامل صورت گرفته بخشی از بدهی پرداخت و مشکل ایجاد شده به دلیل توقف پهنای باند رفع شده است. تنها در ۲ استان اصفهان و کرمان واگذاری ADSL فعلا متوقف است تا مشکل حل شود.
    معاون شرکت مخابرات ایران در پاسخ به موضوع نارضایتی کاربران ADSL به ویژه در تهران از کیفیت و قطعی و وصلی مقطعی این سرویس خاطرنشان کرد: تاکنون مشکلی از این بابت گزارش نشده است اما چنانچه کاربران با اختلال مواجه می شوند برای حل مشکل با سامانه ۲۰۲۰ تماس بگیرند و در صورتی که از این طریق پاسخ منطقی دریافت نکردند با شماره ۲۰۲۱ تماس بگیرند تا به صورت ویژه به شکایتشان رسیدگی شود.
    به گزارش مهر،از آبان ماه امسال به دلیل عدم پرداخت بدهی از سوی مخابرات به شرکت ارتباطات زیرساخت، فروش پهنای باند اینترنت در ۸ استان به مخابرات متوقف شد که این موضوع نارضایتی کاربران ADSL مخابرات را به همراه داشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    خبری از جشنواره یا طرح نیست دانلود شبانه داشته باشه؟ ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

پینگ مخابرات یه مدت خوب بود روی 160-200 توی سرور های اروپا ، الان رفته روی 300. کسی میدونه علت چیه؟

داره خودمونی میشه ehsanjt98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واقعا باید مخابرات در حضور اپراتورایه تلفن همراه یه حرکتی بزنه و طرح هایه زیادی رو ارائه بده اما متاسفانه این اتفاق تا الآن نیفتاده من که برای دانلود از ایرانسلو همراه اول استفاده میکنم از وقتی اپراتورهای تلفن همراه 3g و 4g ارائه میدن مشترکین حتی رغبتشونو برایه تمدید هم از دست دادن

داره خودمونی میشه takethatter's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Hormozgan, Iran

پيش فرض

چند روز پیش به نمایشگاه الکامپ رفتم. مخابرات هم در اون‌جا حضور داشت و بروشور تبلیغاتیش رو مث بقیه‌ی سرویس دهنده‌ها دریافت کردم. طرح بهار تا بهار مخابرات رو در اردیبهشت 94 با پرداخت 281 هزار تومن فعال کردم. سرعت 2 مگابیت و 60 گیگ حجم+60 گیگ هدیه که شبانه‌ی رایگانش از 1 تا 6 صبح هست. فقط مقایسه‌ی همین طرح باعث شد به عمق فاجعه پی ببرم. طرح مخصوص نمایشگاه همون 2 مگابیت هست ولی با حجم 96 گیگ+0 گیگ حجم هدیه! که ساعت رایگانش از 2 تا 6 صبح هست به مبلغ 372 هزار تومن ناقابل (بدون احتساب ارزش افزوده)!!

متأسفانه قیمت این طرح در کم‌تر از یک سال، 91 هزار تومن افزایش داشته و از طرفی 24 گیگ از حجم اون حذف شده و یک ساعت از ساعات رایگانش کم. کاملاً متوجه شدم که مخابرات هم مث شرکت‌های دیگه فقط به فکر سود بیش‌تر هست با کیفیت پایین‌تر.

10. این کاربر از takethatter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چند روز پیش به نمایشگاه الکامپ رفتم. مخابرات هم در اون‌جا حضور داشت و بروشور تبلیغاتیش رو مث بقیه‌ی سرویس دهنده‌ها دریافت کردم. طرح بهار تا بهار مخابرات رو در اردیبهشت 94 با پرداخت 281 هزار تومن فعال کردم. سرعت 2 مگابیت و 60 گیگ حجم+60 گیگ هدیه که شبانه‌ی رایگانش از 1 تا 6 صبح هست. فقط مقایسه‌ی همین طرح باعث شد به عمق فاجعه پی ببرم. طرح مخصوص نمایشگاه همون 2 مگابیت هست ولی با حجم 96 گیگ+0 گیگ حجم هدیه! که ساعت رایگانش از 2 تا 6 صبح هست به مبلغ 372 هزار تومن ناقابل (بدون احتساب ارزش افزوده)!!

متأسفانه قیمت این طرح در کم‌تر از یک سال، 91 هزار تومن افزایش داشته و از طرفی 24 گیگ از حجم اون حذف شده و یک ساعت از ساعات رایگانش کم. کاملاً متوجه شدم که مخابرات هم مث شرکت‌های دیگه فقط به فکر سود بیش‌تر هست با کیفیت پایین‌تر.
    الان اگه ما بخوایم این طرح رو بگیریم امکانش هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

آقا از دیروز خیلی از سایت ها باز نمیشن از جمله پنل خود مخابرات ، برای شما هم همین مشکل پیش اومده ؟ جریان چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

آقا از دیروز خیلی از سایت ها باز نمیشن از جمله پنل خود مخابرات ، برای شما هم همین مشکل پیش اومده ؟ جریان چیه؟
    بله دیشب چند ساعتی پنل برای من هم باز نمیشد و اختلالاتی وجود داشت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •