تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 323 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من با وایرلسش کار کردم خوبه
    ولی اصلا با ناویگیشنش تا حالا نتونستم کار کنم
    اون پست صفحه 97 رو هم خوندم ولی ...

---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

هیچ راهی برای پخش divx/avi پیدا نشد؟
    منظورتون از پست صفحه 95 کدومه؟

برای پخش داویکس چون نوکیا مجوز داویکس نداشته و به احتمالاتی رو ان 8 باشه باید به فرمت های دیگه تبدیل کنی تا بتونی پخش کنی دوسه صفحه قبل رو بگردی یکی از دوستان نرم افزارشو گذاشته

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

--------
    ببین دوست عزیز کلا تاچهای خازنی با مقاومتی تفاوتشون در فشار دادن رو صفحه هستش یعنی شما تو تاچ مقاومتی مثل گوشیهای 5800 و N97 باید هنگام لمس کمی رو صفحه فشار بیاری یا ضربه بزنی اما تاچ خازنی کاملا لمسیه یعنی نیاز به فشار نیست و من گوشی X6 ندارم ولی با این توضیحات مطمئنم گوشی X6 بهترین بازدهی نصبت به لمس صفحه رو داره
    با اینکه ایکس 6 نداری ولی جوری توضیح دادی که من هم فکر کردم ایکس 6 تو دستته. واقعا از توضیحات کارای شما متشکرم

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

مگه X6 تم فلش می خوره؟!

شاد باشین
    آقای شادباشین عزیز (عزیز دل) من خودم مطمئن نیستم. این گوشی تم های مخصوص خودشو داره تم فلش رو دقیقا نمی دونم باید تست بشه
    Last edited by Help118; 05-07-2010 at 17:51.

2. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آره فکر کنم فروشنده الکی ازخودش می گفت چون گفت این نه قلم داره نه با قلم کار می کنه منم گفتم پس زود زود کثیف نمی شه برگشت گفت ساختش طوریه که لکه اینا روش نمیافتهبه هر حال ممنونم از شما

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

نمی خوره ؟؟؟ حیف شد
    فروشنده راستشو گفته از این نظر که این گوشی با قلم اصلا کار نمی کنه قلم های موجود در بازار به هیچ عنوان به درد این گوشی نمی خورن! این گوشی یا فقط بای دبا انگشت دست کار کنه( حتی با ناخن هم کار نمی کنه) یا با قلم مخصوصی که بتازگی وارد بازار شد هالبته نه بازار ایران!

زود کثیف شدنش بستگی به چربی انگشتان شماو بهداشت دستتون و زود به زود تمیز کردن گوشیتون داره همچی چیزی من نشنیدم و منطقی نیست. اون قاب پشت گوشیه که جوری ساخته شده که لکه دست بر نداره و صاف و صیقلی نیست!

تم فلش رو من نمی دونم!

---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------

دیگه اونقدرا میفهمم فرق خازنی با مقاومتی رو !
    منظورمو بهتر میگم
    مثلا تو 5800 مثلا انگشت رو رو یه قسمت از صفحه فشار میدیم و اون رو به بالا و پایین میبریم و صفحه بالا پایین میشه این جالت تو ایکس 6 چگونه است؟
    خوب گل پسر از اول بگو
    تو خازنی ها دوکلیلکه کار می کنه برنامه ها و منو ها یک کلیکیه و منوهای ستونی دو کلیکه

در مورد سوالتون باید بگنم بله وقتی انگشتتو روی یه آبجکت می زاری تو صفحه به راحتی اونا با حرکت دستت بالا رو پایین می شن خیلی راحت و روون و نیازی به فشردن نیست تا جایی می تونی بالا پایینش ببری ک همنوها از صفحه حذف بشن
    قابلتی درگ این گوشی هم خیلی جالبه

4. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

موزیک پلیر ایکس 6 تقریبا مانند سایر گوشی های سری موسیقی نوکیاست تنظیمات گوناگونی داره. ولی همچنان ایرادات خاص خودشو داره مثلا میشه اشاره کرد به اینکه اگه بخوای موسیقی های موجود در یک پوشه خاصی از مموریت رو گوش بدی متاسفانه این امکان وجود نداره! در Library این گوشی امکان پخش موسیقی با دریچه های گوناگون مثل بر اساس نام هنرمندان، نام آلبوم ها نام سراینده و ... وجود داره که بیشتر به نظر من ALL Songs مورد استفاده قرار می گیره
    تنظیمات اکوآلایزر: 6 اکوآلایزر از پیش تعریف شده واسه این موزیک پلیر وجود داره که البته خودتون هم میتونید ویرایش اکوآلایزر رو داشته باشید

1. حالت دیفالت یا اکوآلایزر پیشفرض
    • حالت بیس بوستر که به معنی فزاینده میزان حالتبم صدا می باشد (تقریبا معادل Mega Bass گوشی های سونی اریکسون هستش ولی به گرد پای اون هم نمی رسه) لازم به یادآوریه که تکنولوژی ها باید در کنار اجزا مچ شده خودشون کار کنند. بهتر بگم اگه واسه ایکس 6 یه هدفون مخصوص مثلا سونی بگیرید صدای ایکس 6 از اینی که هستش دلچسب تر خواهد بود.
    • حالت کلاسیکال یا معمولی که معمولا واسه موسیقی های کلاسیک استفاده می شن
    • حالت جاز
    • حالت پاپ
    • و حالت راک
    که هر کدوم با آهنگتون مچ شد می تونید استفاده کنید.
    در مورد Bass Booster بگم که اولین بار در ان 95 دیدمش. در این گوشی وقتی با هدفون خودش گوش میدی صدا یکم خفه تر و با بم بیشتر پخش می شه و اونقدر خوشایند نبود!

از سایر تنظیمات واسه پخش موسیقی در این گوشی باید به میزان بالانس در هر بلندگو یا هدفون اشاره کرد.
    گزینه لادنسLoudness یا همون بلندی صدا روی بعضی آهنگ ها که با فرکانس خاصی هستند خیلی افکت و جلوه ویژه ای می ده
    قابلیت Stereo widening یا پخش در فضای عریض استریو که این گزینه هم فضای مجازی ایجاد می کنه و جلوه ای خاص روی بعضی آهنگ ها می زاره

همه این گزینه ها رو بالا پایین کردم با هدفون خود گوشی. در همه این تست ها با هدفون خود گوشی متوجه شدم نوکیا واقعا روی این هدفون زحمت زیادی کشیده قابلیت in ear یا داخل گوش شدن که مانع از نفوذ صدای ها و نویزهای اضافی محیط می شه. صدای بم این هدفون در حد مطلوبی هستش. باید بگم روی هدفون گوشی قابلیت کم و زیا دکردن صدا همچنین پاسخ به مکالمه و عقب جلو کردن آهنگ وجود داره ولی ایرادی که در این مقال به این گوشی وارد کرد این بود که در موقع افزایش یا کاهش صدا توسط ولوم کاهش یا افزایش شدیدی در هر بار فشار روی دکمه احساس می شه که این خاصیت نچندان مطلوب رو گوشی های قبلی نوکیا هم وجود داره. (گوشی های سونی اریکسون از این لحاظ به خاطر مقدار اپسیلون روی شدت صوت با همر بار فشار دادن رو ولوم می افزایند یا کاهش می دهند).

تست با هدفون سونی:
    با یکی از هدفون های مخصوص MEGA BASS سونی اریکسون که با رابط بلوتوثی خودش قیمت 75هزارتومن به خودش اختصاص داده و ساخت مالزی هسش این تست ها رو انجام دادم. صدای بم فوق العاده فوق العاده گیرا و مطلبو بدون کوچکترین نویز یا پارازیت و بدون کمترین احساس ناخوشایندی! متاسفانه نوکیا در این مورد همیشه یک سروگردن عقب تر از سونی می مونه! حدود دو سه هفته ای که میشه این گوشی رو خریده بودم رغبت چندانی به هدفونش نداشتم تا اینکه دیشب دل به دریا زدم و تستش کردم . کاملا متحیر شدم که از نوکیا همچین شاهکاری بعید به نظر می رسه و خیلی خوشم اومد ولی هنگامی که هدفون مگاباس سونی رو بهش وصل کردم (فقط از طریق سیم که رعایت تعادل بین خود هدفون گوشی هم بشه و تست در شرایط یکسان انجام بگیره) واقعا گوشی ایکس 6 خودم رو در اوم محشریت صدا دیدم!
    در آخر باید بگم که هر آهنگ یک تنظیمات خاص واسه خودش می طلبه! حتی اون تنظیمات از هدفون به اسپسیکر گوشی هم باید تغییر کنه تا صدای ایده آلتو بدست بیاری.
    راستی طلا بهترین رابط جریان حتی بهتر از مس هستش و همیشه سونی اریکسون از سوکت ها و فیش های روکش طلا دار واسه ابزارالات سونی استفاده می کنه و این در کاهش نویز در اتصالات حرف اول رو می زنه البته نوکیا نیز از همچین قابلتی بهره می بره.
    تصویر هدفون سونی رو به محض آپ لود براتون می زارم
    ممنون
    Last edited by Help118; 05-07-2010 at 17:46.

6. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کاهش قیمت X6 در راهه شدیدا

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

قیمت مناسب و جدید بودن گوشی

8. این کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوستان کاهش قیمت X6 در راهه شدیدا

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------

قیمت مناسب و جدید بودن گوشی
    همه گوشی ها یکزمان تو اوج طلایی قیمت قرار می گیرند و بعد از فروش مکفیشون تو بازار و ارائه مدلهای جدید به قیمت اصلی خودشون بر می گردیند این یک حقیقت و سیاسته.
    بله منم موافقم با خرید ایکس 6 اونم 16گیگ. چون 16گیگ اضافی یه چیزی حدود 150 تومن اختلاف قیمت رو واسه آدم متحمل می کنه!

10. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

بچه ها یکی مردونه منو راهنمایی کنه دیگه ... من چندبار پرسیدم اما جواب ندادین .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

بچه ها یکی مردونه منو راهنمایی کنه دیگه ... من چندبار پرسیدم اما جواب ندادین .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صدا و دوربین دو مقوله متفاوت تو این دو گوشی !!!!

دوربین ویواز خوبه
    صدای ایکس 6
    تاچ ایکس 6 بهتره

مدلهای دیگه ای هم واسه معیارهای تو وجود داره یا همین دو گوشی مدنظرته؟

13. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

والا مدلایه دیگه زیاد نرفتم دنبالشون . به نظره شما مدل دیگه ای هم هست که بتونه با این دو مدل قابل قیاس باشه؟؟

اگه هست میشه معرفی کنین ؟؟

من از یه طرف خیلی دوس دارم X6 بگیرم از یه طرف هم نمیخوام بگیرم چون خیلی شبیه 5800 .

بعد دلم میخواد ویواز بگیرم از ویواز هم خیلی بد شنیدم هم صداش هم عکسبرداری تو شب . واقعا موندم ...

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

والا مدلایه دیگه زیاد نرفتم دنبالشون . به نظره شما مدل دیگه ای هم هست که بتونه با این دو مدل قابل قیاس باشه؟؟

اگه هست میشه معرفی کنین ؟؟

من از یه طرف خیلی دوس دارم X6 بگیرم از یه طرف هم نمیخوام بگیرم چون خیلی شبیه 5800 .

بعد دلم میخواد ویواز بگیرم از ویواز هم خیلی بد شنیدم هم صداش هم عکسبرداری تو شب . واقعا موندم ...
    اگه از سامسونگ بدت نمیاد،مدل S8500 هم ترکونده!سرعتش بیش از 2 برابر ایکس 6 هست.قیمتش هم حدود 410 تومنه.

16. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دیگه اونقدرا میفهمم فرق خازنی با مقاومتی رو !
    منظورمو بهتر میگم
    مثلا تو 5800 مثلا انگشت رو رو یه قسمت از صفحه فشار میدیم و اون رو به بالا و پایین میبریم و صفحه بالا پایین میشه این جالت تو ایکس 6 چگونه است؟
    اگه منظورت کنتیک اسکرولینگه، آره داره...! یکی از باحالی های نوکیا در همین زمینه هست!!!

شاد باشین

18. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •