این فکر میکنم شماره خدمات پس از فروش پرشین تل کام زنگ بزن ببین چی میگن
پرشین از یاس بهتره به نظرم به همین بزنگ
تهران 021
تلفن 88312624 و 88312625 و 88842528
این فکر میکنم شماره خدمات پس از فروش پرشین تل کام زنگ بزن ببین چی میگن
پرشین از یاس بهتره به نظرم به همین بزنگ
تهران 021
تلفن 88312624 و 88312625 و 88842528
شما مگه با گارانتی کامتل نخریدی؟؟ پس چرا دنبال یاس و پرشین می گردی؟؟؟
اول و آخر باید رادیو رو بریزی (اگه مشکل داشته باشه) پس باز کن سیم بنداز اگه مشکل داشت به کامتل زنگ بزن ( اگه تو اصفهان نمایندگی داره) جریانو بگو....اگه رادیو رو نداشتن اونوقت برو سراغ یاس و پرشین تله کام.![]()
کامتل هم گارانتی اصلی HTC محسوب مبشه ( گارانتی رسمیHTC در ایران ) ... اتفاقا" چند وقت پیش تبلیغات HTC با گارانتی کامتل رو تو روزنامه ایران دیدم . مسلم " اونها هم ورژن جدید رادیو رو دارن و اگه باهاشون تماس بگیری کمکت میکنن .دوستان من HD2 از پارس کامتل خریدم
پارس کامتل ::::::: 21-88638214-021
نمایندگی اصفهان ..... فروشگاه اصفهان سل :::::::::::::: 2234000-0311
کامتل هم گارانتی رسمیه . اصفهان هم نمایندگی داره . حتما" ورژن جدید رادیو رو هم دارندوستان من HD2 از پارس کامتل خریدم هنوز آکه و بازش نکردم به نظر شما توی اصفهان خط میده این شرکت رادیو برای این گوشی مثل 2 شرکت رسمی دیگه داره ؟؟
اینم شمارش ......... فروشگاه اصفهان سل ::::::::::::::: 2234000-0311
Last edited by spcivileng; 04-12-2009 at 21:33. دليل: نوشتن شماره !
سیروس جان همه سرویس سنتر های یاس و پرشین رادیو را دارند و نصب می کنند. من اهواز نصب کردم. ولی اگر کارانتی نداشته باشی ازت هزینه نصب میگیرن (که البته یواشکی میگیرن چون به این شرط یاس و پرشین بهشون دادن که فقط واسه خودشون باشه). این هزینه هم از 10 تا 30 گزارش شده!
ضمنا کامتل گارانتی نیست. پس اگر با کامتل خریدید فرض کنید بی گارانتی خرده اید.
ضمنا مبارک باشه. عجب دلی داری. گوشی دستته ولی هنوز بازش نکردی؟!
آخه من می خواستم اولین نفری باشم که HD2 توی ایران داره ولی نشد حالا هم دیگه عجله ای نیستمی خوام مطمئن بشم بعد بازش کنم من که اینهمه صبر کردم 1 روزم روش
اگه مطمئن باشم 10 تا 30 برام اصفهان میریزه مهم نیست بازش می کنم حالشو میبرم
آره خودمم دیده بودم ولی جالبه نه توی سایتش حرفی از محصولات HTC هست نه اینکه توی لیست نمایندگی ها اسمی ازش هست به هر حال بعید می دونم اینا رادیو نداشته باشند و خودشون را واسه 10 تومن مثلا خراب کنند اگه شده واسه هر گوشی به یاس 10 میدند این رادیو را میخرند
دوستان این صفحه را ببنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
گارانتی رسمی؟ من که متوجه منظورتون نمیشم.اما اگر منظورتون نمایندگی رسمیه,که کامتل جزو نمایندگی های رسمی HTC نیست.شما اگه به سایت HTC یک سری بزنید تو اونجا فقط شرکتهای یاس جهان و پرشین تله کام به عنوان نمایندگی های رسمی HTC توی ایران معرفی شدن.![]()
میدونم عزیزم
من مشکلم فقط این فایل چند مگابایتی کوچیک که رادیو گوشی عوض بشه والا تا حالا تجربه 4 تا دستگاه با یاس را دارم و هر بار به خودم گفتم دیگه پول بالای این اسم تجاری ندم واقعا تفاوت قیمتش به خدماتی که ارائه میدند ارزش نداره شما ببین الان مثلا یه گوشی مثل HD که 540 بدون گارانتیشه 610 داره یاس هنوز با گارانتی عرضه میکنه خوب این 70 تومن بابت چیه گوشی های HTC که خود به خود خرابی ندارند تو بازه زمانی 1 سال هم اگر استفاده ازشون را بلد باشی ضربه نخوره آب نخوره نوسان برق نباشه رام کوک شده مشکل دار نریزی و .... اتفاقی براشون پیش نمیاد اگه هم چنین مواردی باشه از گارانتی خارج میشه خوب واقعا ارزش حتی 20 تومن بیشتر را دارند
حالا پرشین تلکام لا اقل یه اقلیم میزاره روش ولی یاس چی ؟؟؟
گارانتی که حتی با نصب یک رام غیر رسمی باطل میشه ارزش خرید داره ؟؟؟
به هر حال اگر این مشکل رادیو نبود دیگه حتی 1000 تومن هم به این کلاه بردار ها باج نمی دادم
اینا حتی روی نمایندگی هاشون هم نظارت ندارند الان HD2 با گارانتی یاس را نمایندگی اصفهان داره تا 830 میفروشه واقعا انصافه ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)