شما توی این لیست ببین کدوم سرور پینگ کمتری داره بوکمارکش کن همیشه برو تو همون سرور:
من همیشه با این سرور بازی می کنم : 213.163.68.212 با پینگ 140کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
شما توی این لیست ببین کدوم سرور پینگ کمتری داره بوکمارکش کن همیشه برو تو همون سرور:
من همیشه با این سرور بازی می کنم : 213.163.68.212 با پینگ 140کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
خب من چه جوری میتونم به این سرور وصل بشم ؟ کجا وارد کنم ؟
یا بوکمارکش کنم ؟
![]()
سلام.
به آدرس زير برو ببين ميتوني مشكلت رو حل كني !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعزيز به اين آدرس برو و Login كن :
بعد ازت سوال ميكنه كه واقعا ميخواي اين سرور رو به ليست بوكماركت اضافه كني ! بعد تو هم تاييد كن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و پيروز باشيد.
مرسی قربون دستت همگی دوستان که کمک کردن درست شد ... این مرتیکه punkbuster رو اپدیت کردم با اون برنامه
ولی حالا یه مشکل جدید :
فکر کنم یار خودی رو زدم کیک شدم حالا نمیدونم مشکل چیه
====================
ویرایش :
باز هم مشکل punkbuster 22 برگشت فقط یک بار کار کرد و راحت بازی اجرا شد اومدم دوباره برم انداخته شدم بیرون..
ای بابا پشیمون شدم از بازی
Last edited by mohmrg; 12-09-2011 at 16:20.
میخوام ثبت نام کنم میگه
Your country is banned.
مملکته داریم ؟
محمد دروغ میگه این نکته انحرافیشه نباید قبول کنی تو![]()
بامزه![]()
میشه یک بازی دیگه طریقه رجیستر کردن بازی رو بگید من از اون پست های قبلی چیزی دستگیرم نشد
چه جوری اون فایل رو فرمتشو به reg تغییر بدی؟
سلام.
دوست خوبم ، اول بازيرو توي درايو D بريز (همراه با پوشه Battlefield Heroes).
يعني به اين صورت :
توجه داشته باش داخل پوشه Battlefield Heroes هيچ ساب پوشه ي ديگه اي نباشه و فايل هايي مثل (Uninstaller و BFHeroes ) قرار داشته باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد فايل زيرو دانلود كن و داخل پوشه (Battlefield Heroes) بريز. و روي همون فايل دابل كليك كن.
پيغامي بر مبناي پذيرفتن تنظيمات رجيستري ظاهر ميشه كه شما روي Yes كليك كن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درصورتي كه همه چيز درست باشه پيام (Registry Successfully) ظاهر ميشه.
اينم آموزش به زبان ساده!
موفق و پيروز باشيد.
دستت درد نکنه
من پارسال اینو بازی میکردم
بعد نتم قطع شد پاکش کردم بعد همین 2 هفته پیش این تاپیکو دیدمو رفتم که با سایت بگیرم ولی نمیشد
خیلییییییییی ممنون
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
دوباره ممنون
رجیستر شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)