خیلی جالب بود.من که غش کردم از خنده مخصوصا اونجا که فرید و فرخ رفته بودن خواستگاری مامان جلال بعد یهو کمال اومد.
اونجا فرخ گفت اگه تو گلا رو نخوره کمال میاد می خورتت.
خیلی باحال بود
خیلی جالب بود.من که غش کردم از خنده مخصوصا اونجا که فرید و فرخ رفته بودن خواستگاری مامان جلال بعد یهو کمال اومد.
اونجا فرخ گفت اگه تو گلا رو نخوره کمال میاد می خورتت.
خیلی باحال بود
قسمت اول تاوان رو دیدم حقیقتا ناامید شدم... ولی با این قسمت دومش، کور سوی امیدی پیدا شد...!!
هر چند با شش هفت قسمت قبلش که ولقعا دوران اوج سریال بود هنوز فاصله داره...
اونجا که فرخ پرید ترک موتور جلال (همون آقاجلال!!) و جلال هم کلی حال کرده بود، ترکیدم از خنده!!!
![]()
اره این قسمتش بد نبود ولی باز هم ...
اونجا که فرید گُل می خورد با مزه بود!اونجا که فرخ که شروع کرد شیرینیا رو خوردن بعد یه دفعه بی خیال شد و جعبه رو پرت کرد هم بامزه بود!![]()
ترو خدا یکی کلیپ این گل خوردن فرخ رو بزاره من که مردم از خنده
با اینکه آدم خوش خنده ای هستم ولی کلا توی 5-6 سریال طنز قبلی اینقدر نخندیده بودم![]()
فرخ شیرینی می خورد!فرید گُل می خورد!![]()
ولی باز هم در حدی نبود که آدم از خنده بترکه.
مثلا اگه میخواستن جالبتر از این از آب دربیاد باید صحنه های تیراندازی مادر دالتون ها (: دی) رو نشون میدادن یا اون لحظه ای که ستاره جلوی جلال به شکل اصلیش ظاهر شد (که این یکی قطعا با نمایش در تلویزیون مغایرت داشت!)
ولی اگه خوب فکر کنید یه سریالی بود چند سال پیش برنامه کودک کانال یک نشون میداد؛ توش گوهر خیر اندیش بازی میکرد که ظاهری شبیه اختاپوس داشت، حالا میشد با یه طراحی مشابه و گریم صورت یه خرده ترسناک چیز جالبی از آب درآورد. ما شا ا... راجع به فضاییها روی زمین سریال میسازن و به همون اندازه ای که برای ساخت چارخونه تلاش کردن تحویل پخش میدنش؛ نه گریم خاصی نه طراحی عجیب و غریبی نه جلوه ویژه ای (چه میدانی [باید داستان پر تحرکتر از این حرفا میشد] و چه کامپیوتری)
حقیقتا خندهدارترین صحنه قسمت امشب بود...
اینم کلیپش واسه دانلود:
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه جلوه های ویجه نداره
کاش لااقل صحنه در آوردن زبون ستاره رو نشون می دادن یکم بگرخیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)