تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 175 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1744

نام تاپيک: iPhone 3GS | تاپيك مباحث و مسائل مربوط به آيفون 3جي اس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا من میخواستم آیفون تری جی 8 گیگ بخرم ولی یکی از بچه ها به من گفت دست نگه دار و برو HTC H2 بخر که خداس . حالا گیر کرذن سر اینکه چی بخرم / کسی میتونه یه نموره راهنمایی کنه که کدوم رو بخرم ؟ مثل اینکه این اچ تی سی خیلی خداس ولی اندازش یه جورایی بزرگه تو جیب شاید جا نشه . دمتون گرم یه راهنمایی کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr.vampire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شک نکن که iPhone از همه گوشی ها سر تره !

3. 2 کاربر از dr.vampire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داداش شک ندارم و یکی از عاشقان سینه چاک مک هستم اما بعضی از دوستان مطالبی در مورد اچ تی سی مینویسن که آدم رو قلقلک میده و وسوسه میکنه به شدت . خداییش موندم سر دو راهی که چی بخرم . حالا قیمت رو بیخیال بشیم , خداییش کدوم این دو تا بهترن ؟ یا اینکه با اومدن 4G آیفون خرید 3g - 3gs دیوانگی نیست ؟ و باید صبر کنم ؟ یا همون اچ تی سی اینا رو قورت میده درسته ؟
    اینو دو نفر از دوستان نوشتن :

دوست عزیز من تعجب میکنم شما چرا HD2زو با آیفون وحتی 3GS مقایسه میکنید.من HD2 دارم و نه تنها من بلکه هر کسی که این گوشی گرفته گفتن دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن و گوشی های دیگه رو ریز میبینن.از خریدن این گوشی یه قرون تو جیب من نمیره ولی واقعا" نو هیچ زمینه ای هیچ گ.شی به گرد پایHD2 نمیرسه.چه LCD بزرگ و با کیفیتش که فیلم دیدن توش اساسی حال میده.چه سرعت پردازندش که جای گفتن نداره _چه چیپ گرافیکش که تصاویر کعرکه نشون میده_چه عکاسی و فیلمبرداریش که فوق العادست.چه رابط کاربری سنس که رابط کاربری آیفون تو جیبش میزاره.و اگه رابط کاربری آیفون دوست داشته باشی میتئنی تبدیل به اون حالت کنی.کلا" ویندوز موبایل واسه هر کاری به نرم تفزار داره و اتعطاف پذیری بالایی داره.آیفون فقط به درد بازی میخوره که با توجه به قیمتش و این که PSP در ضمینه بازی قویتره پس خریدن PSP به صرفست.
    امیدوارم جوابتون گرفته باشین و زیاد به حرف دیگران گوش نکنید.
    =========================================

از مبالغه لطفا پرهیز کنید ...این موردی که عرض کردید در مورد دوستانی که با 3gs هم کار کردن رخ داده عنوان میکردن که دیگه نمیتونن با گوشی دیگه ای کار کنن !

تو بزرگی ال سی دی بله ولی تو کیفیت ایفون یه سر و گردن از htc hd2 بالاتره

سرعت پردازنده درسته بالاست اما بدلیل سیستم عامل خوب مک این سرعت دیده نمیشه حداقل ...

چیپ گرافیکی از 3gs ضعیفتره و بازی درست حسابی هم روی htc hd 2 نداریم ... از این نظر اصلا قابل مقایسه نیستن

رابط کاربری سلیقه ای هستش

و اینکه نرم افزارهای ایفون بهتر از وین موبایل هستن و البته قویتر .! ...

اما در نهایت 3gs قیمت بالایی داره و امکاناتش بر پایه کانکت شدن هستش که در ایران متاسفانه بدلیل سرعت پایین نت و نبود gprs قوی و 3g شما نمیتونید از حداکثر امکانات ایفون استفاده لازم رو ببرید .

======================
    شما هم میشه لطف کنید دلایلتون رو بگین . بسیار خوشحال و ممنون میشم

5. این کاربر از ali_rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

پریروز قسمت شد رفتم ای پد رو از نزدیک دیدیم.عجب ال سی دی ای.واهیرتا
    جالب بود.فقط یه کم سنگین بود.یه ویدئو ازش گرفتم که آپلود کردم خواستین دانلود کنین.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

كسايي كه ميرن hd2 ميخرن به نظر من فقط يه lcd بزرگ خريدن همين پردازنده قويش هم به هيچ دردي نميخوره چون ويندوز موبايل اصلا نرم افزاري نداره در اون حد واقعا خريدن 3gs خيلي بهتره سرعتش هم عالي با بهترين و قوي ترين نرم افزار ها و بازي ها
    البته يه گيرايي داره مثلا مثل بلوتوث كه اونا هم حل ميشه عادت ميكني با كار باهاش
    البته من از امكانات htc hero خوشم اومده فقط قسمت نشده باهاش كار كنم ببينم اين سيستم عامل جديد گوگل چجوريه

9. 2 کاربر از yas_6969 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

پریروز قسمت شد رفتم ای پد رو از نزدیک دیدیم.عجب ال سی دی ای.واهیرتا
    جالب بود.فقط یه کم سنگین بود.یه ویدئو ازش گرفتم که آپلود کردم خواستین دانلود کنین.

کد:

لینک که مشکل داره . تا 90 درصد میره گیر میکنه

11. این کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

كسايي كه ميرن hd2 ميخرن به نظر من فقط يه lcd بزرگ خريدن همين پردازنده قويش هم به هيچ دردي نميخوره چون ويندوز موبايل اصلا نرم افزاري نداره در اون حد واقعا خريدن 3gs خيلي بهتره سرعتش هم عالي با بهترين و قوي ترين نرم افزار ها و بازي ها
    البته يه گيرايي داره مثلا مثل بلوتوث كه اونا هم حل ميشه عادت ميكني با كار باهاش
    البته من از امكانات htc hero خوشم اومده فقط قسمت نشده باهاش كار كنم ببينم اين سيستم عامل جديد گوگل چجوريه
    من با HTC HD2 کار کردم، اصلا در حد iPhone نیست! الکی الکی هم میخوان بگن ویندوز موبایل رو میشه بدونه قلم استفاده کرد، اما اصلا اینجوری نیست. هنوز خیلی از منوها هستن که به سختی میشه با انگشت انتخابشون کرد.

هیچی iPhone نمیشه! بهترینه. در باره ی بلوتوث هم که با این نرم افزار محشر iBlueNova همه چی حل شده! دیگه از همه میتونم بگیرم و بفرستم.

13. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

لینک که مشکل داره . تا 90 درصد میره گیر میکنه
    جای دیگه آپ کردم
    کد:

15. 2 کاربر از saman65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اقا دمتون گرم خیلی حال دادین همون ایفون رو میخرم فقط باید چه کنم تا روی سیم های ایران جواب بده ؟ دارم از آلمان میخرم میگن 15 یورو که بدی گوشی رو آنلاک میکنن خودشون . اینکار بشه همه چیش حله ؟ دیگه تو ایرانم کار میکنه ؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

جای دیگه آپ کردم
    کد:

مرسي . دانلودش كردم . خيلي عالي بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •