اشتباه کرده معدل رو تراز حساب میشه نه رو در صدsorry,in ba ehtesabe moadelo chetori hesab kardi?
اشتباه کرده معدل رو تراز حساب میشه نه رو در صدsorry,in ba ehtesabe moadelo chetori hesab kardi?
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
لطفا اگه اگه ممکنه با فونت فارسی تایپ کنید .
ممنون
اي بابا مردم اينقدشايعه هاي مختلف درباره بومي گزيني و اعلام نتايج و ... شنيدم اين نتيجه هاي لعنتي!كي مياددددد
آقايون و خانوما/.......
طبق تحقيقاتي كه از سجاد فولادي كردم
6 ساعت قبل اعلامنتيج بهش زنگ زدن!!!
پس زهي خيال باطل كه الان بشون زنگيدن![]()
بله این روال از سال 69 هستش ولی نه 30 %سلام
بچه ها کسی می دونه سال 86 هم 30% که به آزاد تعلق می گرفته رو بر اساس رتبه کشوری پذیرش می کردن یا فقط امسال این طوریه؟
40 درصد
تایید میشهطبق تحقيقاتي كه از سجاد فولادي كردم
6 ساعت قبل اعلامنتيج بهش زنگ زدن!!!
پس زهي خيال باطل كه الان بشون زنگيدن![]()
سال 86 که من خبر دارم بعد از ظهر روز قبل اعلام نتایج بهشون زنگ زدن
سلام دوست عزیزسلام اهالی شریف pcworld من با بدبختی تونستم به شما ملحق بشم.من فوق تازه واردم و به تزگی کنکور دادم .و البته یکی از دوستان اقا سعیدم اگه قابل بدونن !
خوش اومدی
ولی سعی کن اسپم ندی(پست بی ارتباط با موضوع تاپیک و کنکور)
موفق باشی
به به .... خوش اومدي..... ميگفتي گا.وي گوسفندي ...خري الاغي ..... شتري ..... سوسكي... گربه اي... سگي ...تمسايي.... نره خري....خرچنگي ....ميكشتيم
جلو پاتونژچ
آقا به نظرتون رشته مكانيك بهتره يا عمران؟؟؟؟ از نظر بازار كار و اينا و رتبه چند مخواد مكانيك علم و صنعت
Last edited by roham_06; 26-07-2009 at 21:25.
سلام
دوستان ظاهرا تاپیک بار معنایی خودش رو داره از دست میده. اگر مطلب دیگه ای در این موضوع باقی نمونده من تاپیک رو قفل کنم؟
ممنونم
با عرض سلام
لطفا اين تاپيك رو قفل نكن! تا نتايج بياد بچه ها بتونن با خيال راحتي انتخاب رشته كنن !
بچه ها هم قول ميدن ديگه خارج از موضوع نرن!( البته بدون توجه به اينكه بعضي پست هاييي كه كاملا در مورد موضوع تاپيك هستن حذف ميشوند!!!!!!)
ما که یه پست مربوط هم میزنیم جواب نمیدن !
من گفتم هوافضای شریف و امیرکبیر چه رتبه ای میخواد؟
سلام مدير گرامي!
خواهشا قفل نكنيد!! تازه نتايج مياد كار ما شروع ميشه !!
بسيار سپاسگزاريم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)