من فيلم فرينج رو كه تو سي دي با كيفيت divx بود رو همون جوري منتقل كردم به گوشيم
اوووووووف عجب تصويري بود به هر كسي نشون دادم كف كرد
حيف كه زير نويس رو نمي خونه يا نمي دونم چه جوري مي خونه !
من فيلم فرينج رو كه تو سي دي با كيفيت divx بود رو همون جوري منتقل كردم به گوشيم
اوووووووف عجب تصويري بود به هر كسي نشون دادم كف كرد
حيف كه زير نويس رو نمي خونه يا نمي دونم چه جوري مي خونه !
نه زیرنویس نمیخونه.ولی برنامه های زیادی هست که زیرنویس رو میچسبونه به فیلم.
به نظر من خیلی کوچیک میشه.اینجا یه برنامه و روش استفادش هست.اگه امتحان کردی بگو نتیجش چطور بود.
اینم الان پیدا کردم.ببین به دردت میخوره یا نه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از همکار انجمن ,مجید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by AB; 13-05-2010 at 18:37.
با تشکر از AB عزیز بخاطر راهنمایی هاشون.......یه سئوال داشتم :
من قبلا از طریق WiFi گوشیم و به وسیله مودم Wireless دوستم خیلی راحت به اینترنت وصل می شدم و الان که خودم از همون برند مودم گرفتم وقتی که می خوام conect شم میزنه No response from AP و بعضی مواقع یه چیز دیگه میزنه که الان یادم نیست و نهایتا Conect نمیشه. مشکل از مودم و یا Adsl نیست چون با Wireless نوت بوکم راحت به اینترنت وصل می شم...
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم ......
به احتمال زیاد مک آدرس فیلتر مودمتون فعاله.یعنی به غیر از مک آدرس هایی که براش تعریف شده اجازه استفاده دستگاهها رو نمیده.(مک آدرس شناسه کارت شبکه هست.)
بهتره تو قسمت مودم ها بپرسین.من خودم وایرلس ندارم دوستانی که دارن بهتر راهنمایی میکنن.![]()
عجب
پس شما 2 برابر پول بیشتر نسبت به استار دادی که از چیزهای بی ارزشی مثل دوربین جلو و یا تویتر استفاده کنی ، اونم تو ایران !؟
در اینکه استار نسبت به قیمتش ارزش خیلی بالایی داره شکی نیست ولی خب جتم نسبت به قیمتش کمبودی نداره
نسبت به استار رزولوشن 4 برابر داره و oled هست
سوکت 3.5 میلیمتری داره
وایرلس داره
gps داره
2 گیگ مموری داخلی داره
اسپیکر جدا داره
دوربینش 5 ه و فوکوس داره و فلش و فیلم برداری خیلی بهتر
خروجی tv
سی پی یو 800
و...
اینارو که جساب کنی مطمعناً ارزششو داره
من استار دارم. و فکر کنم الان با این مشخصاتی که جت داره با توجه به نیازهایی که هرکسی میتونه داشته باشه خریدن یا نخریدنش جای سوال داره. من خودم حاضر نیستم بخرمش چون هم گوشی با دوربین 5 داشتم هم مموری 8 گیگ رو استار دارم. وایرلس هم تو مکانش باید باشی ولی در کل LCD و سوکت 3.5 میلی متریش واقعا جای بحث داره.
نمیگم بده ولی قبول کنین که با این قیمت نمی ارزه!!! الان بازای رقابت خیلی زیاده!!!!
کسی میدونه چطور میتونم فریمور (S800MDXJC1) رو از سایت 4shared دانلود کنم چون تا حالا بیش از ده بار خواستم دان کنم با IDM نتونسته و حتی بیش از 90 درصد فایل رو گرفته و بعد ارور میده که نمیتونه بقیه فایل رو دان کنه.لطفا اگه کسی میدونه چطور میشه از سایت 4shared دانلود کنم کمک کنه که خیلی گیر این فریمورم چون تا حالا بیش از 20 بار گوشی رو فلش کردم و هر فریموری یک مشکلی داشته میخوام این یکی رو هم امتحان کنم.
320 تومن. نمیدونم با چه گارانتی ای, ولی یه مغازه تو پایتخت این قیمت رو به من داد. چطوره ؟
قیمت هایی که دوستان الان دارن چیه ؟
و دیگه اینکه گوشی رو برای پدرم میخوام که یه 3-4 سالی هستش که k300 دارن (تقریبا معنیش میشه این که حداقل به نظر اونقدرها نیازی به سیستم عامل و برنامه های مختلف و ... ندارن). به نظرتون انتخاب مناسبیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)