اقا خیلی ممنون از کمکنون..ولی من ویندوزم 7 ...لن رو هم نصب کردم ...ولی بازم گیره ....اینجا که دیگه local area connection نداره؟؟؟؟؟!
![]()
اقا خیلی ممنون از کمکنون..ولی من ویندوزم 7 ...لن رو هم نصب کردم ...ولی بازم گیره ....اینجا که دیگه local area connection نداره؟؟؟؟؟!
![]()
تو 7 برو رو شکل اینترنت روش کلیک کن اون پایین نوشته open network and sharing centerاونو بزن بعد یه صفحه باز میشه،سمت چپ یه ستونه که توش اینو نوشتهchang adapter settingاونو بزن بعد اونجا local area connection داره ،اونو فعالش کن![]()
پیشنهاد میکنم نسخه ی موبایلشو بازی کنید.اونم خیلی قشنگه.مال gameloftهست![]()
بچه ها کارت گرافیک من انویدیاست ولی با حداقل تنظیمات باز هم مشکل افت شدید فریم دارم
پچ رو هم نصب کردم اما فایده ای نداشت!
اقا چرا نمیگید بجز این سری کدوم سری اسپیلنتر سل قشنگه>>
بعد یه سوال دیگه
یه توانایی داره تو بازی که با دکمه q یه هدف میاد بالای سرش دشمن بعد با e خیلی سریع و زیرکانه میتونی دو نفر و همزمان بکشی. بعضی وقتا نمیشه استفاده کرد میگه نمیدونم چیکار کن
میشه بگید چرا؟؟
داداش قبلش باید از تکنیک hand to hand استفاده کنی و یک پوئن مثبت بگیری که بتونی ازون روش استفاده کنی
بالاخره باید یکی رو از پشت بگیری بکشی(مخفیانه که بش میگن H2H) بعد اجازه ی استفاده از M & E رو میگیری!
خوب این بازی هم دیشب تمام شد
من که به شدت لذت بردم همه اون نکات مثبت که تو پست قبلیم گفتم تا اخر بازی همراه بود
داستان باحالی داشت شاید تو نگاه ائل خیلی کلیشه ای بود ولی با کارگردانی قوی خیلی متنوع شده بود
به خصوص اخرش تو کاخ سفید
بخش deniable ops هم تمومید! اونم در نوع خودش جالبناک بود! مخصوصا اینکه یونیفورم ها را میشد عوض کرد. uninstall کردن این بازی خیلی تلخه ولی خوب چه میشه کرد. منتظر بازگشتت هستیم سم فیشر! یادت نره وقتی برمیگردی با آرچر بیا! اصلا چطوره یه بازی بزنه اسپلینتر سل با بازی آرچر؟ سم یکم خستس باید استراحت کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)