تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 773 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

متاسفانه مدل های زیادی نداره فروشگاهایی که میخوام بگیرم!
    دو مدل: سونی KLV-37S550 و 42LH200 ال جی
    قیمت حداکثر یک و صد - اینچ هم به نظرم 40 مناسب 37 کم و 42 عالی-استفاده هم تصاویر معمولی ماهواره

در کل نمیدونم چرا هی میخوام به خودم تلقین کنم که کیفیت صدا و تصویر سونی زنده تر و فراگیر تر هست میخوام بدونم ال جی هم صدا و تصویرش قابل قبول هست یا نه چون 42 اینچ باشه بهتره
    با اين قيمت واينچ خوب مسلما سراغ غير فول اچ دي ها رفتين كه خوب توي نشون دادن شبكه هاي معمولي و تصاوير sd بهتر تقريبا عمل ميكنند چون زحمت زيادي براي upscal نياز ندارند
    توي سوني ها كلا صداي بهتري دايم اون هم به لطف بلند گوهاي نيكام كه صداي قابل قبولي دارند مخصوصا مدل w550
    البته ال جي هم سيستم چند بلند گويي خودش رو داره ولي چون انتخاب بين اين دو مدل هست و نه بيشتر با توجه به شرايط شما خريد s550 بهتر هست البته نظر شخصيم هست
    -در ضمن هيچوقت چيزي رو به خودتون القا. نكنيد بايد ببينيد ومقايسه كنيد

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

سلام،
    خسته نباشید!
    می خواستم بدونم FullHD LCD اینچ 32 و تا 900 هزار چه برند و مدلی بهترین گزینه ست؟!
    (از نظر کیفیت و قیمت)

ممنونم
    به نظر من 32b650 و يا 32c650 يك سر و گردن بالاتر از همرده هاش هست نزديك 800 تومان

2. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ببخشيد نميدونم جاش اينجاهست يا نه ولي ميخواستم مشاوره بگيرم.
    بهترين مدل lcd & led بازار تا سقف 1 ميليون و نيم يا نهايت 2 ميليون تومن چي هست؟ برند مهم نيست كيفيت كلي برام مهمه .ممنونم.

4. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ببخشيد نميدونم جاش اينجاهست يا نه ولي ميخواستم مشاوره بگيرم.
    بهترين مدل lcd & led بازار تا سقف 1 ميليون و نيم يا نهايت 2 ميليون تومن چي هست؟ برند مهم نيست كيفيت كلي برام مهمه .ممنونم.
    عزيز جاش دقيق همينجاست

بهترين كه خوب يكم سخت ميشه ولي بهترين ها رو ميشه گفت

-شارپ ful led داريم le700
    -سامسونگ c650 توي ال سي دي ها
    و c6900 توي ال اي دي هاش
    -توي ال جي من lh90 رو پيشنهد ميكنم
    -ووووو......

6. 6 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من یک سوالی راجع به بهتر بودن کیفیت پخش تصاویر پاناسونیک v10 و 3d های سامسونگ پرسیدم که یکی از دوستان محبت کردن و جواب دادند

حالا یک سوال کلی تر دارم

ببینید من میخوام واسه مادرمینا یک tv بخرم که قیمتش نهایتا تا 3 میلیون باشه . مورد مصرف هم اغلب تاویر sd هست ( مثل شبکه های داخلی - ماهواره و فیلم دی وی دی) سایز هم حداقل 46 اینچ باشه البته اگر پاناسونیک v10 تصاویر sd رو به خوبی سامسونگ های ال سی دی و ال ای دی پخش میکرد دیگه هیچ شکی در خریدش نمیداشتم چون سایز 50 برامون ایده آل تر هست .

من همیشه خودم قبل از خرید حسابی میگردم و تحقیق میکنم اما اینبار وقتم واسه گشتن و خوندن مقالات خیلی کمه واسه همین از شما دوستان حرفه ای التماس دعا دارم بس خفن

پس خلاصش این میشه که :

مورد مصرف : تصاویر sd- میشه گفت تقریبا اصلا بازی مورد مصرف نیست
    سایز : 50 ایده آل اما 46 هم خوبه
    قیمت : تا سقف 3 میلیون تومان ( البته به جز vt20 ) که حاضرم قرض کنم و تا 5/3 هم هزینشو بدم ولی ممکنه دیر بیاد و وقتی بیاد قیمتش بالای 4 تومان باشه که در اونصورت دیگه زورم نمیرسه
    نوع : خب مسلما پلاسما رو به ال سی دی و ال ای دی ترجیح میدم اما مادر من که این جور چیزا رو خیلی متوجه نمیشه و بیشتر براش مهمه سریالها رو بتونه با کیفیت خوب ببینه پس اگر led یا lcd تصاویر sd رو بهتر نمایش بدن ناچارم بی خیال پلاسما بشم اما اگر میشد بی خیال پلاسما نشم خب خیلی بهتره
    برند : خیلی برام موضوعیت نداره هرچند تمایلم بیشتر به سمت پاناسونیک و سامسونگ هست ولی چندان مهم نیست و بیشتر کیفیت و کارایی برام موضوعیت داره

ممنون میشم کمک کنید تا از این سر درگمی خلاص بشم و فردا شرمنده مادرم نشم
    Last edited by poyasalary; 10-08-2010 at 02:03.

8. 3 کاربر از poyasalary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

led8500 الجی 40 اینچ 2700 هستش که فکر میکنم 46 اینچش که البته هنوز قیمتش قطعی نیست حدود 3/5 باشه که میشه گفت یکی از بهترین پنلهای دنیاست . اگه میتونی هزینه کنی تو خریدش شک نکن .
    سپاس

10. 4 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام من یک سوالی راجع به بهتر بودن کیفیت پخش تصاویر پاناسونیک v10 و 3d های سامسونگ پرسیدم که یکی از دوستان محبت کردن و جواب دادند

حالا یک سوال کلی تر دارم

ببینید من میخوام واسه مادرمینا یک tv بخرم که قیمتش نهایتا تا 3 میلیون باشه . مورد مصرف هم اغلب تاویر sd هست ( مثل شبکه های داخلی - ماهواره و فیلم دی وی دی) سایز هم حداقل 46 اینچ باشه البته اگر پاناسونیک v10 تصاویر sd رو به خوبی سامسونگ های ال سی دی و ال ای دی پخش میکرد دیگه هیچ شکی در خریدش نمیداشتم چون سایز 50 برامون ایده آل تر هست .

من همیشه خودم قبل از خرید حسابی میگردم و تحقیق میکنم اما اینبار وقتم واسه گشتن و خوندن مقالات خیلی کمه واسه همین از شما دوستان حرفه ای التماس دعا دارم بس خفن

پس خلاصش این میشه که :

مورد مصرف : تصاویر sd- میشه گفت تقریبا اصلا بازی مورد مصرف نیست
    سایز : 50 ایده آل اما 46 هم خوبه
    قیمت : تا سقف 3 میلیون تومان ( البته به جز vt20 ) که حاضرم قرض کنم و تا 5/3 هم هزینشو بدم ولی ممکنه دیر بیاد و وقتی بیاد قیمتش بالای 4 تومان باشه که در اونصورت دیگه زورم نمیرسه
    نوع : خب مسلما پلاسما رو به ال سی دی و ال ای دی ترجیح میدم اما مادر من که این جور چیزا رو خیلی متوجه نمیشه و بیشتر براش مهمه سریالها رو بتونه با کیفیت خوب ببینه پس اگر led یا lcd تصاویر sd رو بهتر نمایش بدن ناچارم بی خیال پلاسما بشم اما اگر میشد بی خیال پلاسما نشم خب خیلی بهتره
    برند : خیلی برام موضوعیت نداره هرچند تمایلم بیشتر به سمت پاناسونیک و سامسونگ هست ولی چندان مهم نیست و بیشتر کیفیت و کارایی برام موضوعیت داره

ممنون میشم کمک کنید تا از این سر درگمی خلاص بشم و فردا شرمنده مادرم نشم
    نميدونم بازار الان c8000 موجود هست يا نه گزينه خيلي خوبيه با توجه به اينكه سام ميپسندين در غير اين صورت برندهاي ديگه هم غول زياداره
    اگه 3d ميخواين lx9500 ال جي هم عاليه
    اگه سوني هم ميخواين كمي صبر كنيد مدله اي 3d فوق العاده اي داره hx

12. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی درباره پلاسمای ال جی 42 PJ350 اطلاعی داره
    ایا ازنظر کارایی و کیفییت تایید میشه؟

14. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی درباره پلاسمای ال جی 42 PJ350 اطلاعی داره
    ایا ازنظر کارایی و کیفییت تایید میشه؟
    سلام دوست گلم
    اگه كمي وقت داري اينجا رو بخون در موردش حسابي بحث شده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-720p هست نه فول
    -صفحه خيلي رفلكس بالايي داره
    -منوهاي خيلي دشوار وعجيب قريب
    -حتما بايد كاليبره بشه
    -و البته رنج قيمت مناسب

16. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

به نظر من 32b650 و يا 32c650 يك سر و گردن بالاتر از همرده هاش هست نزديك 800 تومان
    خب اگه مصرف من بازی و دیدن فیلم باشه (منظورم اینه که کیفیت بیشتر مهمه) کدوم به نظرتون بهتره؟!

ممنونم

18. 2 کاربر از John Haughm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خب اگه مصرف من بازی و دیدن فیلم باشه (منظورم اینه که کیفیت بیشتر مهمه) کدوم به نظرتون بهتره؟!

ممنونم
    جفتشون خوبن . اما برای فیلم و مخصوصا بازی پلاسما خیلی خیلی بهتره .
    سپاس

20. 3 کاربر از amirvania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •