تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 1211 اولاول ... 15651051111121131141151161171181191251652156151115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان عالیه.بهتر از این نمیشه.
    آقا حسین یه زحمت بکش و اگه میتونی از آدام بپرس که Calendar (تقویم) تغییر کرده؟
    بله سینا جان .اتفاقا میخواستم این نکته رو هم توی پست قبلی بنویسم که فراموش کردم .توی نسخه های قبلی تقویم به شکل هفته ای بود و اصلا تاریخ نداشت اما اگه به بالای تصویر اول دقت کنید تقویمو براساس هفته ,اسم ماه و سال تنظیم کردن .
    من دقت کردم کونامی امسال روی جزئیات خیلی داره کار میکنه و امسال به مقوله واقعیت گرایی خیلی توجه کرده .هم توی گیم پلی بازی هم گرافیک و محیط بازی و هم جزئیاتی مثل اسپانسرها و...

2. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ايول ايول كوناميو ايول...

اگر روي موشن راه رفتن بازيكنا بيش از ايني كه هست كا ميشد خيلي بهترم ميشد اما در كل ايول به كونامي...

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

من دقت کردم کونامی امسال روی جزئیات خیلی داره کار میکنه و امسال به مقوله واقعیت گرایی خیلی توجه کرده .هم توی گیم پلی بازی هم گرافیک و محیط بازی و هم جزئیاتی مثل اسپانسرها و...
    خدا کنه همین طوری که گفتی بشه..............
    من که خیلی امیدوارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خیلی باحال شده

من که خیلی باهاش حال کردم مخصوصا با سیستم کارت
    Last edited by d_a_n_t_e; 22-07-2009 at 19:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی کارهای قشنگی صورت گرفته . کاشکی یه ذره به فکره مربی ها هم در فوتبال باشن . فکرشو بکنید تغییر مربی تو باشگاه چه جذابیتی میتونه داشته باشه .

این همه بازیکن میسازن به اندازه تیمهایی که میسازن هر کدوم به مربی هم میزاشتن ... واقعآ عالی میشد .
    اونوقت مستر با رئال مادرید و خرید پپ گورادیولا

در ضمن از تمام دوستانی که انقدر به روز اطلاعات به بقیه میدن ممنونم

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

خیلی کارهای قشنگی صورت گرفته . کاشکی یه ذره به فکره مربی ها هم در فوتبال باشن . فکرشو بکنید تغییر مربی تو باشگاه چه جذابیتی میتونه داشته باشه .
    خوب مربیگری رو به عهده ما گذاشتن

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شاید کمتر کسی بود که فکر میکرد نسخه شماره 10 بازی اینقدر پیشرفت کنه .......نمونش خوده من هستش که اصلا انتظار نداشتم اینقدر پیشرفت داشته باشه .....

پیشرفت تو قسمتهای مختلف این بازی رو به جرات میگم تو کمتر بازی میتونیم ببینیم اونم یک بازی مثل فوتبال

اگه یادتون باشه روزی که اولین عکس بازی منتشر شد شاید باز هم هنوز خیلیا میگفتن این نسخه هم مانند سایر نسخه های بازی میاد ومیره .......

میدونی چیه آخه من و تو چند ساله که دلمون از این بازی پره ..خوب راستش رو بخواین من به شخصا همین نسخه 9 بازی رو خیلی کم بازی میکنم .....ایرادات نسخه 9 میتونه روند یک بازی رو به کلی عوض کنه ........

بگذریم میخوام بریم به نسخه بعدی یعنی دهمین نسخه .....

چند خط قبل گفتم بازیهای نسخه 8 و 9 اومدند و رفتند اما این شماره ها و نسخه ها فقط شماره و نسخه بودند که تو ذهن ما موندگار نیستند اما برعکس وقتی نسخه 6 بازی رو تو یه جمع میگی همه میگن یادش بخیر عجب بازی بود ......
    حالا میخوام بیبشتر براتون بگم .....
    نسخه 10 اومده تا یک نسخه 6 باشه و شایدم خیلی بیشتر از 6 تو دلها بمونه .......
    اینو من نمیگم و از دهنم الکی بیرون نمیاد اینو شواهد و مدارک میگن ....

اینو تصاویر منتشر شده و اخبار منتشره از بازی میگن ..اینو اخبار منتشر شده در مورد مستر لیگ میگه .....

.................................................. .................................................. .
    این نکته که باعث شده به این نسخه امیدوار بشم اینه که تمام قسمتهای بازی نسبت به نسخه قبل بهبود پیدا کردن و شاید چیزایه جدیدی بهشون اضافه شدن ..........

نسخه 10بازی اومده تا دیگه حرفی برای گفتن نمونه ...اومده تا خاطرات رو دوباره زنده کنه و بگه هنوز هم وفادار به طرفداران و دوستدارانش هستش ......

از آخر هم میگم :

i believe to pes2010
    Last edited by google_boy07; 22-07-2009 at 23:42.

9. 7 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

شاید کمتر کسی بود که فکر میکرد نسخه شماره 10 بازی اینقدر پیشرفت کنه .......نمونش خوده من هستش که اصلا انتظار نداشتم اینقدر پیشرفت داشته باشه .....

پیشرفت تو قسمتهای مختلف این بازی رو به جرات میگم تو کمتر بازی میتونیم ببینیم اونم یک بازی مثل فوتبال

اگه یادتون باشه روزی که اولین عکس بازی منتشر شد شاید باز هم هنوز خیلیا میگفتن این نسخه هم مانند سایر نسخه های بازی میاد ومیره .......

میدونی چیه آخه من و تو چند ساله که دلمون از این بازی پره ..خوب راستش رو بخواین من به شخصا همین نسخه 9 بازی رو خیلی کم بازی میکنم .....ایرادات نسخه 9 میتونه روند یک بازی رو به کلی عوض کنه ........

بگذریم میخوام بریم به نسخه بعدی یعنی دهمین نسخه .....

چند خط قبل گفتم بازیهای نسخه 8 و 9 اومدند و رفتند اما این شماره ها و نسخه ها فقط شماره و نسخه بودند که تو ذهن ما موندگار نیستند اما برعکس وقتی نسخه 6 بازی رو تو یه جمع میگی همه میگن یادش بخیر عجب بازی بود ......
    حالا میخوام بیبشتر براتون بگم .....
    نسخه 10 اومده تا یک نسخه 6 باشه و شایدم خیلی بیشتر از 6 تو دلها بمونه .......
    اینو من نمیگم و از دهنم الکی بیرون نمیاد اینو شواهد و مدارک میگن ....

اینو تصاویر منتشر شده و اخبار منتشره از بازی میگن ..اینو اخبار منتشر شده در مورد مستر لیگ میگه .....

.................................................. .................................................. .
    خیلی برام جالبه این نکته که خیلی باعث شده به این نسخه امیدوار بشم اینه که تمام قسمتهای بازی نسبت به نسخه قبل بهبود پیدا کردن و شاید چیزایه جدیدی بهشون اضافه شدن ..........

نسخه 10بازی اومده تا دیگه حرفی برای گفتن نمونه ...اومده تا خاطرات رو دوباره زنده کنه و بگه هنوز هم وفادار به طرفداران و دوستدارانش هستش ......

از آخر هم میگم :

i believe to pes2010
    من هم کاملا باهات موافقم .
    البته باید این نکته رو در نظر گرفت که وقتی میگیم PES6 خیلی خوب بود منظورمون اینه که از نسخه های قبلش بهتر بود وگرنه PES2008 خیلی خوبیها و عوامل مختلف زیباتری نسبت به 6 داشت ولی چون ما تفاوت بین 5و 6 رو خیلی میدیدیم برامون قابل باور نبود که PES2008 اونقد کمتر پیشرفت کنه و از نظر ما این یک سیر نزولی بود در حالی که بازی داشت پیشرفت می کرد و این در نسخه 2009 هم باز تکرار شد یعنی ما بدنبال تفاوتی فراتر از یه پیشرفت ساده بودیم که البته با اومدنBAL یه کم از سطح خواسته هامون پایین اومد در حالی که میخواستیم بازی بیشتر پیشرفت کنه.
    در این نسخه هم همینه و مطمئنا اگه بازی منتشر بشه برای ما مثل PES6 نسبت به نسخ قبلش میشه که پیشرفت بازی به انتظار ما نزدیک میشه نه اینکه خودش باشه واین یک اصل روانشناسیست .
    و من فکر میکنم به این دلیل که کونامی بازهم طرفداراش رو نگهداره اول اومد در مورد تغییر موتور بازی حرف زد در صورتی که خودشون هم میدونستن که نمیخوان موتور رو برای امسال عوض کنن و بعد خبری مبنی بر اینکه بازی با همون موتور قدیمی خواهد بود اومد بعدش چند ویدیو دلچسب که بازهم به ما این امید رو بده که PES2010 به اندازه ٍُ6 PES نسبت به نسخه های قبلش تغییر میکنه. و این بود که انتظار ما از PES2010 بالا رفت....

11. 4 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    ببخشید قصد مقایسه ندارم این عکس ماله فیفا
    یه سوال داشتم

می خواستم بپرسم با این کارتهایی که گذاشتن مهاجمها مثل این عکس به جلو حرکت میکنن؟
    چون تو پیس 2009 ضربات ایسگاهی رو با سانتر سخت می شد گل کرد

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

سلام
    ببخشید قصد مقایسه ندارم این عکس ماله فیفا
    یه سوال داشتم

می خواستم بپرسم با این کارتهایی که گذاشتن مهاجمها مثل این عکس به جلو حرکت میکنن؟
    چون تو پیس 2009 ضربات ایسگاهی رو با سانتر سخت می شد گل کرد
    فکر کنم بازیکنها جلو بیان و درمورد ایستگاهی با شما موافق نیستم چون من که توXBOX360 تا حالا ایستگاهیام تغریبا 60% گل بود .( بخصوص زاویه بسته (اگه خواستی بگو بهت یاد بدم چجوری گل بزنی)).

14. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •