تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 227 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

پرفورمنسش اونقدر تاثیر نداره چون اپل داره با قطعات ارزون تر کار قطعات گرون تر رو میکنه پس بازم باید ارزون تر بشه نه گرون تر.کیفیت قطعات هم که تو ایسوس هم خیلی بالاس و شاید بالاتر از اپل.(اگه میدونی بگو از چه مارک های استفاده میکنه) ایسوس از این قطعات استفاده میکنه
    هارد : سی گیت و WD
    رم : kingston , hynix
    مونیتور : samsung
    مین بورد و گرفیک: این دوتا هم که ایسوس میزنه که مین بورد ایسوس که به نظر من بهترینه و گرافیک هاش هم جزو 3 تای اول هست
    تاچ پد هم که خازنی بودنش تو لپ تاپ تاثیر نداره. مزیت خازنی اینه که خش نمیفته که تو لپتاپ این بحث مطرح نیست. مولتی تاچ ایسوس هم که 3 تا انگشت رو ساپورت میکن

---------- Post added at 11:16 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

ویروس های ویندوز زیاده ولی پایداری 7 بد هم نیست. بحث مک به نظر من منتفیه دیگه چون مک کاملا مثل نسخه ی ارجینال رو دستگاه های دیگه نصب میشه
    جالبه! اپل از قطعات ارزون استفاده میکنه!
    اول از همه باید بگم که من گفتم قطعات اپل با هم هماهنگی دارند، یعنی برای هم طراحی شده اند و شما بحث برند ها رو کشیدی وسط، خب اشکال نداره.
    هارد لپ تاپ من هیتاچی هست، اما کم صدا ست، دوست صمیمی من ایسوس N82J داره که یکی از خوبترین های حال حاضر ایسوس محسوب میشه، صدای هاردش بعد از یه مدت رو اعصابت پیاده روی میکنه.
    از فن ش که نگو، میشه به جای سشوار استفاده کرد هم از نظر میزان باد و هم از نظر گرما، آداپتور برقش هم مثل بخاری میمونه.
    اما مدل MC372 اپل توی رنکینگ سال ۲۰۱۰ خنک ترین لپ تاپ موجود شناخته شده.
    در مورد LCD باید بگم که رو دست LCD ی اپل اونم با backlight LED هیچی ندیدم. شما اگه با اپل کار کرده باشی متوجه تفاوت کیفیت و کنتراست بالای تصویر خواهی شد. این رو خودم به شخصه با لپ تاپ های HP Acer ASUS Dell مقایسه کردم.
    پس اینکه ایسوس از فلان برند استفاده میکنه اصلا دلیلی بر گرونتر بودن اون قطعه نمیتونه باشه.
    باز هم که ایسوس ۱ انگشت کمتر داره، اما بحث اصلا سر این نیست، بحث سر اینه که ترکپد خازنی گرونتره.
    خب حالا کدوم مدل از ایسوس ۳ انگشتی کار میکنه؟؟؟
    من قبلا هم بارها گفتم کسانی که صرفا دنبال کانفیگ هستن نباید بیان سراغ اپل چون کانفیگ برندهای دیگه بالاتره.
    باز هم که گفتی مثل نسخه ی ارجینال؟ یعنی شما از متخصصین شرکت اپل هم سرتر هستین؟ (فکر نمیکنم) اونها میگن که مک باید روی مک بوک نصب باشه تا کارآَیی اصلی رو داشته باشه اما شما...
    راستی مدل فوجیتسو چی شد؟

2. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

جالبه! اپل از قطعات ارزون استفاده میکنه!
    اول از همه باید بگم که من گفتم قطعات اپل با هم هماهنگی دارند، یعنی برای هم طراحی شده اند و شما بحث برند ها رو کشیدی وسط، خب اشکال نداره.
    هارد لپ تاپ من هیتاچی هست، اما کم صدا ست، دوست صمیمی من ایسوس N82J داره که یکی از خوبترین های حال حاضر ایسوس محسوب میشه، صدای هاردش بعد از یه مدت رو اعصابت پیاده روی میکنه.
    از فن ش که نگو، میشه به جای سشوار استفاده کرد هم از نظر میزان باد و هم از نظر گرما، آداپتور برقش هم مثل بخاری میمونه.
    اما مدل MC372 اپل توی رنکینگ سال ۲۰۱۰ خنک ترین لپ تاپ موجود شناخته شده.
    در مورد LCD باید بگم که رو دست LCD ی اپل اونم با backlight LED هیچی ندیدم. شما اگه با اپل کار کرده باشی متوجه تفاوت کیفیت و کنتراست بالای تصویر خواهی شد. این رو خودم به شخصه با لپ تاپ های HP Acer ASUS Dell مقایسه کردم.
    پس اینکه ایسوس از فلان برند استفاده میکنه اصلا دلیلی بر گرونتر بودن اون قطعه نمیتونه باشه.
    باز هم که ایسوس ۱ انگشت کمتر داره، اما بحث اصلا سر این نیست، بحث سر اینه که ترکپد خازنی گرونتره.
    خب حالا کدوم مدل از ایسوس ۳ انگشتی کار میکنه؟؟؟
    من قبلا هم بارها گفتم کسانی که صرفا دنبال کانفیگ هستن نباید بیان سراغ اپل چون کانفیگ برندهای دیگه بالاتره.
    باز هم که گفتی مثل نسخه ی ارجینال؟ یعنی شما از متخصصین شرکت اپل هم سرتر هستین؟ (فکر نمیکنم) اونها میگن که مک باید روی مک بوک نصب باشه تا کارآَیی اصلی رو داشته باشه اما شما...
    راستی مدل فوجیتسو چی شد؟
    من n61 دارم و تاحالا صدای هاردش رو نشنیدم
    مدل WD روی لپتاپ های کوچیک تر بسته میشه و صدا داره.احتمالا هم هارد ایشون 5400rpm هست.
    بعد شما داری دمای core i7 رو با core i5 مقایسه میکنی ؟!
    کیفیت مونیتور هم 100% بستگی به لپتاپ و مدلش داره اگه شما سری g51 ایسوس رو که هم رده ی لپتاپ خودتون هست رو نگاه کنی میبینی مونیتور ایسوس بهتره.
    نه من نمیگم بهترین کارایی رو میده رو لپتاپ های دیگه . من میگم مک حتی اگه از 70% امکاناتش روی لپتاپ های دیگه استفاده بشه از یه لپتاپ اپل با قیمت بالاتر بهتر کار میکنه.
    پ.ن : اگه ممکنه برنامه ی اورست رو نصب کن و مارک قطعات لپتاپت رو بگو

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

من n61 دارم و تاحالا صدای هاردش رو نشنیدم
    مدل WD روی لپتاپ های کوچیک تر بسته میشه و صدا داره.احتمالا هم هارد ایشون 5400rpm هست.
    بعد شما داری دمای core i7 رو با core i5 مقایسه میکنی ؟!
    کیفیت مونیتور هم 100% بستگی به لپتاپ و مدلش داره اگه شما سری g51 ایسوس رو که هم رده ی لپتاپ خودتون هست رو نگاه کنی میبینی مونیتور ایسوس بهتره.
    نه من نمیگم بهترین کارایی رو میده رو لپتاپ های دیگه . من میگم مک حتی اگه از 70% امکاناتش روی لپتاپ های دیگه استفاده بشه از یه لپتاپ اپل با قیمت بالاتر بهتر کار میکنه.
    پ.ن : اگه ممکنه برنامه ی اورست رو نصب کن و مارک قطعات لپتاپت رو بگو
    ولی من صدای n82j رو هر روز میشنوم.
    نه هاردش ۷۲۰۰ هست ولی مارکش رو نمیدونم.
    من دمای چیزی رو مقایسه نکردم فقط گفتم اپل خنک ترین لپ تاپ ها رو میزنه.
    با G51JX هم مقایسه کردم، اما به اپل نرسید.راستی من ۵۱۶ دارم!
    آخه داستان اینجاست که از ۵۰٪ ش هم نمیشه استفاده کرد چه برسه به۷۰٪ !
    فعلا وقت ندارم ولی تا آخر هفته ی بعد اون برنامه رو نصب میکنم.
    حالا انصافا بازهم نظرت اینه که اپل نمی ارزه! البته اینم بگم که منم دوست داشتم اپل ارزونتر بود
    ولی اگه گرونتر از این قیمت الان هم بود من حاضر بودم بخرمش.

5. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majid123a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ولی من صدای n82j رو هر روز میشنوم.
    نه هاردش ۷۲۰۰ هست ولی مارکش رو نمیدونم.
    من دمای چیزی رو مقایسه نکردم فقط گفتم اپل خنک ترین لپ تاپ ها رو میزنه.
    با G51JX هم مقایسه کردم، اما به اپل نرسید.راستی من ۵۱۶ دارم!
    آخه داستان اینجاست که از ۵۰٪ ش هم نمیشه استفاده کرد چه برسه به۷۰٪ !
    فعلا وقت ندارم ولی تا آخر هفته ی بعد اون برنامه رو نصب میکنم.
    حالا انصافا بازهم نظرت اینه که اپل نمی ارزه! البته اینم بگم که منم دوست داشتم اپل ارزونتر بود
    ولی اگه گرونتر از این قیمت الان هم بود من حاضر بودم بخرمش.
    شاهین جان مشکل این دوستمون اینه گه تا حالا با مک بوک و پرو کار نکرده پس اصلا متقاعد نمیشه

7. 3 کاربر از majid123a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت rashidian7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگی ...
    دوستان , من بعد از مدتی تحقیق راجع به خرید نوت بوک آخرش به این نتیجه رسیدم که مک بوک پرو بخرم تا اینکه چند روز پیش برنامه ی click@bbcpersian رو دیدم داشت گلچینی از فناوری های سال 2010 رو نشون میداد که توضیحی هم راجع به (((( نوت بوک asus مدل G51J 3D داد که قیمتش هم 2500$ بود و همه ی تعریفش به خاطر این بود که از فناوری 3D پیروی می کنه که یک عینک و یک ساتع کننده مادون قرمز هم داره که اگر روی مدلش کلیک کنید می بینیدش ...)))) بعدش خیلی حیرت زده شدم چون فکر می کردم الان دیگه همه ی نوت بوک های جدید بازار که LED Display هم دارن قابلیت نشان دادن تصاویر به صورت 3D هم دارن بعد رفتم سایت bbc دوباره برنامه کلیک و دیدم متوجه شدم که این فناوری برای اوایل سال 2010 بود که گفت کمپانی های دیگه هم تا تابستون نوت بوک های 3D خودشون رو به بازار عرضه می کنند بعد یه سری به سایت APPLE هم زدم و تمام توضیحاتش راجع به مک بوک پرو خوندم و چیز زیادی راجع به 3D بودن پیدا نکردم به غیر از این 3D connexion و این mac3D software و اینکه کارت گرافیک NVIDIA با نمایش بازی و عکس و ویدیو 3D که روی هم رفته چیزی سر در نیاوردم ...
    فقط اینکه تعداد صفحات فروم خیلی زیاد بودن نتونستم کلشو بخونم عذر خواهی میکنم اگر سوالاتم تکراری بودن.......
    حالا سوالاتم اینه :
    1 – APPLE هنوز نوت بوک 3D به بازار نداده یا اینکه داده و خیلی تبلیغ نکرده ؟
    2 _ این 3D connexion برای چه کاری استفاده میشن ؟
    3 _ فرق این Hard Drive ( Solid State Drive) با این Hard Drive ( Serial ATA Drive ) چیه ؟
    4 _ فرق این Display ( Glossy Widescreen ) با این Display ( Antiglare Widescreen ) چیه ؟ البته به غیر از مات و براق بودن
    5 _ این تبلیغ ها چین ؟؟؟؟؟؟؟ عینک سه بعدی + درایور 3 بعدی ساز کامپیوتر مگه هم کارت گرافیک و هم صفحه نمایش نباید ساپورت کنن تا بتونی 3D ببینی ؟؟؟؟ اگه جواب هم میده رو مکینتاش چطور؟ جواب میده یا نه
    در آخر باید اینم بگم که من یه sony دارم که جواب کارمو میده و انگیزه ی اصلیم برای خریدن یکی دیگه 3D بودنشه و BlueRay....
    میدونم زیاده سوالاتم , ممنون میشم جواب بدین
    Last edited by rashidian7; 16-01-2011 at 20:18.

در آغاز فعالیت rashidian7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همگی ...
    دوستان , من بعد از مدتی تحقیق راجع به خرید نوت بوک آخرش به این نتیجه رسیدم که مک بوک پرو بخرم تا اینکه چند روز پیش برنامه ی click@bbcpersian رو دیدم داشت گلچینی از فناوری های سال 2010 رو نشون میداد که توضیحی هم راجع به (((( نوت بوک asus مدل G51J 3D داد که قیمتش هم 2500$ بود و همه ی تعریفش به خاطر این بود که از فناوری 3D پیروی می کنه که یک عینک و یک ساتع کننده مادون قرمز هم داره که اگر روی مدلش کلیک کنید می بینیدش ...)))) بعدش خیلی حیرت زده شدم چون فکر می کردم الان دیگه همه ی نوت بوک های جدید بازار که LED Display هم دارن قابلیت نشان دادن تصاویر به صورت 3D هم دارن بعد رفتم سایت bbc دوباره برنامه کلیک و دیدم متوجه شدم که این فناوری برای اوایل سال 2010 بود که گفت کمپانی های دیگه هم تا تابستون نوت بوک های 3D خودشون رو به بازار عرضه می کنند بعد یه سری به سایت APPLE هم زدم و تمام توضیحاتش راجع به مک بوک پرو خوندم و چیز زیادی راجع به 3D بودن پیدا نکردم به غیر از این 3D connexion و این mac3D software و اینکه کارت گرافیک NVIDIA با نمایش بازی و عکس و ویدیو 3D که روی هم رفته چیزی سر در نیاوردم ...
    فقط اینکه تعداد صفحات فروم خیلی زیاد بودن نتونستم کلشو بخونم عذر خواهی میکنم اگر سوالاتم تکراری بودن.......
    حالا سوالاتم اینه :
    3 _ فرق این Hard Drive ( Solid State Drive) با این Hard Drive ( Serial ATA Drive ) چیه ؟
    4 _ فرق این Display ( Glossy Widescreen ) با این Display ( Antiglare Widescreen ) چیه ؟ البته به غیر از مات و براق بودن
    5 _ این تبلیغ ها چین ؟؟؟؟؟؟؟ عینک سه بعدی + درایور 3 بعدی ساز کامپیوتر مگه هم کارت گرافیک و هم صفحه نمایش نباید ساپورت کنن تا بتونی 3D ببینی ؟؟؟؟ اگه جواب هم میده رو مکینتاش چطور؟ جواب میده یا نه
    در آخر باید اینم بگم که من یه sony دارم که جواب کارمو میده و انگیزه ی اصلیم برای خریدن یکی دیگه 3D بودنشه و BlueRay....

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام دوست عزیز و تازه وارد کاش به جای اینکه پست جدید بزنی همون پست بالایی رو ویرایش میکردی و فونتشو ریزتر میکردی.
    خب بریم سر سوالاتت:
    من با g51jx زیاد کار کردم یعنی چون دوستم داره تقریبا هر روز باهاش کار میکنم اما چیزی از 3D ندیدم شاید اونی که شما میگی ۱ مدل جدیدتر باشه.
    ببینید الان اگه شما بخواهید تصاویر سه بعدی ببینید باید عینک آناگلیف بزنید و این تصاویر پخش بشن، اگه هم بدون عینک نگاه کنید مثل اینه که تصاویر برفکی ه،خب حالا همه ی نمایشگر ها قابلیت پخش تصاویر سه بعدی رو دارند و ربطی هم کارت گرافیک و نوع صفحه نمایش نداره.
    حالا الان توی نمایشگاه ces توشیبا نمایشگر هایی رو ارایه کرده که بدون عینک هم میشه ۳بعدی دید.
    اما اینکه بعضی از تلویزیون ها ۳ بعدی هستند و مخصوص این کار طراحی شده اند و یا همین لپ تاپی که میفرمایید عینک آناگلیف همراهشونه.
    اون تبلیغات رو من هم دیدم، ببینید در کل برای تجربه کردن ۳ بعدی به ۲ تا چیز نیاز دارم: ۱-تصاویر ۳ بعدی ۲-عینک مخصوص.
    حالا اون بسته عینک ۳ بعدی ارایه میده به همراه ۱ نرم افزاری که محیط ویندوز رو به شکل تصاویر ۳ بعدی در میاره.
    مک بوک ایر های جدید به جای هارد H.D.D از هارد S.S.D استفاده میکنن یعنی هاردشون مثل هاردهای ما نیست و از تکنولوژی ی استفاده میکنه که توی همین فلش دیسک ها استفاده میشه و طبیعتا سرعتش هم بالاتره.
    اپل به دلایلی نا معلوم از اولین شرکتهایی بود که از تکنولوژی بلوری استقبال کرد اما بازهم به دلایلی نا معلوم هنوز از این تکنولوژی استفاده نکرده باید دید آیا توی مک بوک های جدید استفاده میشه یا نه؟ که بیعد میدونم.

پ.ن: تو همونجایی که BBC نگاه می کنید یه کانال هست روی هاتبرد به نام 3D که تصاویر ۳ بعدی نشون میده، میتونید با هر تلویزیونی و عینک اون تصاویر رو ببینید.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

شاهین جان مشکل این دوستمون اینه گه تا حالا با مک بوک و پرو کار نکرده پس اصلا متقاعد نمیشه
    من کلی با این لپتاپ کار کردم مدل 13 اینچش بود الان مدل دقیقش رو یادم نیست

---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

سلام به همگی ...
    حالا سوالاتم اینه :
    طبق اطلاعات من تنها لپتاپ 3 بعدی دنیا همین g51j3d هستش

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام به همگی ...
    حالا سوالاتم اینه :
    5- چرا ولی اینا از یه روش مسخره استفاده میکنن (عینک آبی و قرمز) که هم تصویر زشته هم بی کیفیت

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

5- چرا ولی اینا از یه روش مسخره استفاده میکنن (عینک آبی و قرمز) که هم تصویر زشته هم بی کیفیت
    دوست من تمامی عینک های آناگلیف از فیلتر های آبی و قرمز استفاده میکنن اصلا اگه آبی و قرمز نباشه نمیشه.
    اما حرف شما رو تقریبا قبول دارم، لپ تاپی که مخصوص این کار طراحی شده حتما کیفیتش بهتر از اینه که با مونیتور CRT کامپیوتر رومیزی ویندوز ۳ بعدی داشته باشی.
    هر چند اون لپ تاپ هم محیط ویندوزش ۳ بعدی نیست و این قابلیت برای بعضی بازی ها و فیلم های مخصوص در نظر گرفته شده..
    Last edited by Shahin_SOURNA; 07-01-2011 at 12:10.

14. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •