سلام میشه بگید چه جوری srt رو به sub تبدیل کنم
سلام میشه بگید چه جوری srt رو به sub تبدیل کنم
راستی برای من گچ بژ رو چرا نشون میده تو زیرنویس مگه نباید نشون نده
سلام
من با subtitle creator تبدیل میکنم ولی یه مشکلی هست اونم اینه که بعضی خطهای زیر نویس رو پخش نمیکنه البته توی کامپیوتر درسته زیر نویس ولی توی پلیر یه کم ایراد داره
سلام دوستان
یه سوال اگر فیلم با صدای Dolby digital یا Dts با کابل hdmi به تلویزیون وصل کنیم (مثل WD یا -----)اگر از خروجی اپتیکال تلویزیون به ورودی اپتیکال سینمای خانگی وصل کنیم آیا صدا درست پخش میشود یا باید مستقیم وصل کنیم تا صدا dts باشد؟ در ضمن تلویزیون dolby هست و خروجی اپتیکال دارد.
دوستان میشه آخرین قیمت WD Live و WD TV Live Hub رو بدون گارانتی در بازار ایران بگید؟
فکر نکنم مستقیم بشه، چون خود کابل اچ دی ام آی صدا رو انتقال میده، کابل دیگه آف میشه خود بخود.
منظورم اين بود كه كابل hdmi صوت dolby و يا dts رو كامل انتقال ميده يا از اپتيكال استفاده بايد كرد
سلام دوست عزیز . من صدا و تصویر رو از طریق HDMI به آمپ وصل کردم و صدا رو به صورت Dolby و dts انتقال میده
متشكرم از پاسخ شما مگه آمپ ورودي hdmi دارد ؟
منظور من از اين سوال كه اگر hdmi به تلويزيون وصل كنم بايد از خروجي اپتيكال تلويزيون به سينماي خانگي وصل كنم يا مستقيم از منبع پخش كننده مثل wd و يا رسيور
شما میتونی بری تو تنظیمات و خروجی تصویر رو بزاری رو HDMI و خروجی صدا رو بزاری روی Optical و تصویر رو بدی به tv و صدا رو به سینماتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)