پشت سر بزرگان همیشه از این حرفها هستشیکم دور و اطراف خودت نگاه کن متوجه میشی
چرا اونایی که این گوشی رو دارند همچین نارضایتی ازش ندارند
![]()
پشت سر بزرگان همیشه از این حرفها هستشیکم دور و اطراف خودت نگاه کن متوجه میشی
چرا اونایی که این گوشی رو دارند همچین نارضایتی ازش ندارند
![]()
اقا بين Satio و 5800 كدوم بهتر هست اگر دوربين رو در نظر نگريم. چون من تو موبايلستان ديدم زدن با 5800 فرقي نداره غير از دوربين قيمت 5800 هم به صرفه تر هست. فقط 5800 هم GPS خوب كار ميكنه ؟!!
من يه LG KS 660 بگيرم بهتر هست يا يه satio با يه گوشي موتورلا VE75 دو سيم كارته؟؟ چون 4 تا خط دارم.
دوست عزیز شما اختلاف قیمت این 2 مدل رو در نظر گرفتین ؟
مهم ترین المان ساتیو دوربینشه
چطور میشه بزاریش کنار ؟
مگه چند تا گوشی 12 تو بازار هست ؟
دوست عزيز من خودم 4 5 ماه 5800 داشتم گوشي خيلي خوبيه اما دوربينش واقعا خوب نيست 3.2ميگن اما در حده 2 هم نيست ( البته فيلم برداريش و عكس فوكس شده اش خوبه
) اما من جاي شما بودم به دو علت اين گوشيو نميگرفتم 1 زياد شده خيلي 2- يك سري ضعف هاي ريز داره ! اما انصافا نوكيا سنگ تموم گذاشته تو موزيك براش
. راستي كمي هم قديمي شده اما به قول دوستمون شما 12 مگ دروربينو نميتوني نديده بگيري
( كمرا فون 2009 شد . قابل توجه !
) و اينكه جديد تره و زيادم نشده سرعتشم بالاست . بعضي ميگن gps ساتيو ضعيف والا من 5800 داشتم اگه جلو ساختمون مي ايستادي درست نميگرفت gps
من از استادن فن پرسيدم گفتن gps افلاين تو گوشي همينه چون اتنش خيلي كوچيكه . فقط دهن پر كنه كلا بحث gps البته فعلا بعدا تو رغابت اين غولاي گوشي سازي بهتر خواهد شد . اما اگه واقعا دوربين و زياد بودن تو دست ديگران برات مهم نيست بخر راضيت ميكنه . اينم بر اساس تجربه ميگيم گرفتي ولوم هيچ وقت بمدت زياد رو اخرين حد نزار چون زود افت كيفيت ميكنه واسه من كرد فروختم .
![]()
قضیه چیه ؟ هیچکس (aino دار و satio دار ) مشکلاته حادی براش پیش نیومده چه داخل کشور چه خارج کشورکه بخوان اینجوری تو بوق و کرنا کنن که گوشیها رو از بازار کشیدن بیرون ! چرا فقط انگلیس ؟ یا یه عده دارن جو سازی میکنن یا مشکل از فریمورهای اپراتورهای خاصی هست . در کل مشکل همه گیر نیست . اینطور به نظر میاد .
قضیه این تشکرها چیه بعضی ها رو یدونه اضافی زده . تشکر هیدن هم داریم ؟
===
دوستان با هم درست صحبت کنید من میام اینجا یه چیز یاد بگیرموگرنه خودم فحش میدم در حد لالیگا
![]()
بابا این انگلیس برای جلب توجه اینکه من خیلی مقرراتم محکمه ! از این کارا زیاد میکنه گیر میده در حد شما ! ...
مثلا همین اقا سعید گل گلاب اومده بود تو کلوب 8910 میگفت انگلیس به سامسونگ گفته اسم led رو از صفحات نمایشت بردار .. پس سامسونگ حقه بازه ..(البته کسی باهاش بد برخورد نکرد چون حقیقت رو حالا چه درست چه غلط بیان میکرد ) در حالی که ساختار اون led ها همونی بود که باید باشه و کیفیتشون هم خوب بود ..
حالا انگاری انگلیس بخاطر اینکه با سامسونگ بی حساب بشه به سونی گیر داده !
دوستان احترام همدیگه رو نگه دارید و به جای تذکر دادن به همدیگه ازاستفاده کنید.
برادران مدیر اگر اومدید اینجا گفتید دعوارو تمام کنید خودم بنتون میکنم!!!اینجور پست دادن و صحبت کردن هم فکر کنم مناسب کاربران فعال نباشه !راتو بگیر برو تا یه چیزی بهت نگفتم
-------------------
در ضمن هر کاربری میتونه در هر جای انجمن فعالیت کنه. اینجور نیست که پست دادن در تاپیک فلان گوشی، مختص افراد به خصوصی باشه.
من هم نگفتم مالكه اين فرومم اما علاقه شخصي من گوشي و توگوشيا نوكيا و سوني اريكسون دوست دارم نگفتم حرفي نزنيد بزنيد نظر بديد بگيد اين مشكلو داره ... راهنمايي كنيد اما من شخصا به علاقه و نظر كسي توهين نميكنم اين توقع رو دارم در مورد من هم همين باشه . شما هم در برند مورد علاقه ات كسي نا بجا توهين كرد سكوت نكن كه جايز نيست . اما در مورد gps ببين تو اين گوشيا كه به صورت افلاين gpso قرار دادن در بد ترين حالت 4 ماهواره و در بهترين 12 تا 16 تا ماهواره انو ساپورت ميكنه اما بحث اينه كه كلا gps موجود رو گوشي هاي فعلي تقريبا يكي هستن يعني ضعيف و قوي ندارند منم گفتم جلوي ساختمون يعني از سمت جنوب بسته باشه پشتشت تا ارتفاع 25 متر gps خوب كار نميكنه . من با gps انلاين كار كردم با اون كار ميكني تازه ميفهمي مه اين gpsa انقدر كه ميگنم كار بردي نيست . من با 5800 سوار ماشين ميشدم كمي سرعت ميرفت بالا دقت برنامه افت شديدي مي كرد . البته يكي ازز دوستان از نوكيا مپ استفاده ميكنه ميگه فوق العاده عالي شده .
منظورم از اینکه دوربین برای من مهم نیست چون من اصلا عکس نمیگیرم.ولی 2 سیم کارته برام مهم بود که اونم نیست درست حسابی. حالا میگم LG ks660 بگیرم یا یه Satio بگیرم ؟؟؟ آخه یه موتورلا VE75 میشه بگیرم ولی نمیدونم قمیتش چنده.
نه عزیز من این طوری نیست
چیپ های مختلفی در گوشی های مختلف در اون ها استفاده شده
من الان 82 و 78 و 8910 دارم وقتی میزارمشون کنار هم با اختلاف زمانی نسبتا زیادی نسبت به هم کانکت میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)