تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 181 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

سلام دوستان من میخوام لپ تاب بخرم نظر خودم dell studio 1555 plus مشخصاتش خیلی خوبه ساخت مالزی قیمتش هم 1200
    <li style="text-align: right;" dir="ltr">Processor: Intel® T9550 Core 2 Duo 2.66 GHz, 6MB Cache <li style="text-align: right;" dir="ltr">Memory: 6 GB DDR2 <li style="text-align: right;" dir="ltr">HDD: 640 GB SATA <li style="text-align: right;" dir="ltr">Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4570 up to 3.3 GB <li style="text-align: right;" dir="ltr">Display: LCD 15.6″ LED <li style="text-align: right;" dir="ltr">Optical Drive: Double-Layer DVD/RW <li style="text-align: right;" dir="ltr">Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI, eSATA
    Modem
    قیمت: 1.270.000 تومان با گارانتی ایران
    قیمت: 1.240.000 تومان با گارانتی بین الملل
    وزنش و نمی دونم می خواستم راهنماییم کنید اگه مدل بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید رنج قیمتش 1-1400 باشه

مرسی

من خودم قبلاً 1555 داشتم اما ram 4gb بود خوب من خودم 1558 پیشنهاد میکنم وزنش با 1555 یک اندازست دوتاشون 2.5 کیلوگرم اما از نظر کانفینگ 1558 خیلی بهتره میشه گفت فعلا رو بورسه با گرافیک 1gb و RAM 4GB DDR3 خلاصه من که قبولش دارم از نظر قیمت هم تا هفته پیش 1290 تومن بوده اما فعلا که نداره امیدوارم وقتی بیاره گرونتر نشه
    Last edited by saam_metal5; 30-05-2010 at 13:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام به همه. این اولین پست بنده است!
    آقا من یه 1558 گرفتم و ویندوزش home edition 7 می باشد. امرتات گفت ورژن unlimited نداره و نمی کنه. چه جوری می تونم آپگریدش کنم به این ویندوز؟ (واسه نصب assessin's creed 2 (امیدوارم املاش درست باشه!)دچار مشکل شدم و فکر می کنم بخاطر ویندوزه home باشه)
    استفاده کردن از ویندوزای کرک شده موجود در بازار ممکنه آسیب برسونه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

باسلام به دوستان گلم میخواستم بدونم اخبار جدیدی در مورد سری جدید لپ تاپ Studio ندارین؟یعنی بعد Studio 1558 قرار نیست به این زودیها سری جدیدترش بیاد؟میخوام بدونم دل نمیخواد به این زودیها لپ تاپی به بازار بده که از 1558 بالاتر باشه؟حالا مدلش مهم نیست فقط بالاتر باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

باسلام به دوستان گلم میخواستم بدونم اخبار جدیدی در مورد سری جدید لپ تاپ Studio ندارین؟یعنی بعد Studio 1558 قرار نیست به این زودیها سری جدیدترش بیاد؟میخوام بدونم دل نمیخواد به این زودیها لپ تاپی به بازار بده که از 1558 بالاتر باشه؟حالا مدلش مهم نیست فقط بالاتر باشه
    چرا +studio1555 حرفه ای
    <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Processor: Intel® T9550 Core 2 Duo 2.66 GHz, 6MB Cache <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Memory: 6 GB DDR2 <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">HDD: 640 GB SATA <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4570 up to 3.3 GB <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Display: LCD 15.6″ LED <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Optical Drive: Double-Layer DVD/RW <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI, eSATA
    Modem

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    تو studio 1557 یه برنامه دیدم به نام dell battery meter که وقتی کلید باتری (تو کلید های f) رو میزنی یه برنامه میاد که وقتی باتری رو لپ تاپ هست و به برق هم وصله باتری رو از کار میندازه
    کسی از این برنامه چیزی میدونه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

سلام
    تو studio 1557 یه برنامه دیدم به نام dell battery meter که وقتی کلید باتری (تو کلید های f) رو میزنی یه برنامه میاد که وقتی باتری رو لپ تاپ هست و به برق هم وصله باتری رو از کار میندازه
    کسی از این برنامه چیزی میدونه؟
    دوست من خودتون کارایی این نرم افزار رو تقریباً توضیح دادین،خوب وقتی که نرم افزار QuickSet رو نصب میکنید که جزو Application ها هستش میتونید این قسمت رو مشاهده کنید و وقتی این قسمت رو Disable می کنید باتری رو غیر فعال میکنه واز برق مستقیم استفاده میکنه ومزیت این برنامه اینه که دیگه نیازی به کشیدن باتری نیست راستی وقتی لپ تاپ رو خاموش میکنید اون قسمت غیر فعال میشه وهنگامی که روشن می کنید دوباره باید اون قسمت رو تیک بزنید

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

10

سلام دوستان من دیروز رفتو تو خود سایت رسمی Dell وداشتم مدلهای لپ تاپ هارو مقایسه میکردم که این مدل توجه منو به خودش جلب کرد ولی این تو ایران وجود نداره چرااااااا؟

Studio XPS 16
    Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
    Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
    HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1600x900) W/2.0 MP, XPS 1647
    8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)
    4GB2 Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz
    320GB3 7200 RPM4 SATA Hard Drive
    Soundblaster X-Fi Hi Def Audio - Software Enabled
    Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card
    85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
    McAfee SecurityCenter, 15-Months
    Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
    2 Year Basic Service Plan
    Obsidian Black High Gloss Finish
    ATI Mobility Radeon™ HD 5730 - 1GB5
    میشه در این مورد بحث بکنید که چرا زیگورات با اینکه نمایندگی رسمی Dell در ایران هست اما بازم خیلی از لپ تاپ هارو نمیاره؟ خود لینک همین صفحه رو هم براتون میزارم هرکی خواست خودش بره مشخصات دقیتر و عکسهاشو هم ببینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Last edited by saam_metal5; 02-06-2010 at 10:06.

داره خودمونی میشه luca_toni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

معلوم نیست کی دوباره زیگورات 1558 بیاره؟؟
    کلا این مدل چطوره؟؟ کسایی که دارن راضی هستن؟؟

پروفشنال mr.reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    اینترنت !

پيش فرض

دوستان به نظر شما تو این چند مدلی که معرفی کرده دل کدام بهتره ؟ و ایران چقدر گرونتره ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

معلوم نیست کی دوباره زیگورات 1558 بیاره؟؟
    کلا این مدل چطوره؟؟ کسایی که دارن راضی هستن؟؟
    دوست عزیز چرا منتظر زیگوراتی؟؟!!!
    دیگه الان اکثر شرکتها با گارانتی مشابه مارایی زیگورات عرضه میکنن !
    1558 در حال حاضر جزو بهترینها محسوب میشه.. 9cell رو بگیر 4.5 واست شارژ نگه میداره حالشو ببری

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

سلام دوستان من دیروز رفتو تو خود سایت رسمی Dell وداشتم مدلهای لپ تاپ هارو مقایسه میکردم که این مدل توجه منو به خودش جلب کرد ولی این تو ایران وجود نداره چرااااااا؟
    آره دوست من وجود نداره و احتملا هم نخواهد آمد..
    قبلا که یه سری از xps 16 اینچی هم اومده بود روش geforce 9500 بود که بعدش همه جا جنجال شد که میخواد 4670 (که تا چند وقت پیش و قبل از ورود کارتهای جدید واسه خودش شاخی بود.. البته الانم تقریبا هست)هم بزنه که هیچوقت من ندیدم بیاد.

11. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •