چرا همه ماشینهای که میشه خرید معمولی اند؟
یعنی ماشین توپ نداره؟
چرا همه ماشینهای که میشه خرید معمولی اند؟
یعنی ماشین توپ نداره؟
اگه منظورت از معمولی ...توان کم باشه که در پیش روی بازی ماشینهای خوبی بهت میده...چرا همه ماشینهای که میشه خرید معمولی اند؟
یعنی ماشین توپ نداره؟
Last edited by Layken; 01-10-2009 at 13:00.
شرمنده نفهیدم چی نوشتی
؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یه مشکلی داشتم و اون این بود که من بازیو دانلود کردم نصبش کردم و وقتی اجراش میکنم سفحه سیا بالا میاد ویندوزمم هم 7هست سیستممcpu=840وگرافیک انویدا 9500یه گیگه رم هم2 هست لطفا جواب بدید
اولا رالی نه و ریس( یا همون سرعت)
دوما...اینجا ایرانه و هنوز مث کشور های خارجی نیست که کسی که توی مسابقات شرکت میکنه ...همون به عنوان شغل براش باشه و کار دیگه ای نتونه انجام بده
من خودم همیشه شرکت میکنم....هم ریس..هم رالی...
وقت اضافه هم الا ماشالله.....دارم
درسته که تو ایران فرمول و ماشینای خفن نداریم...اما از لحاظ تکنیکی ..حرف بچه ها درسته...توی زمین خاکی اینقدر ماشین( حالا بنز..یا پراید ..فرقی نداره) اینقده بالا پایین نمیپره
یه مشکل دیگه هم شیفت داره...اونم اینه که سر پیچها وقتی تصادف میکنی و میزنی به ماشین جلویی..بعضی هاشون..پرواز میکنن
وقتی میری توی car lot اونجا دکمه های 8 و 9 ...دسته بندی ماشینها رو تغییر میده و ماشینهای بهتر بهت میده![]()
واسه چی می خوای رفیق...؟؟یکی نیست یه کرک سالم از بازی رو بذاره...واقعا که...
HESAM جان مرسی.دقیقا حرف من هم همینه.
به نظر میرسه یا SEVEN مشکل داشته باشه.یا لااقل با بعضی ورژن های SEVEN .
چون الان چند تسخه SEVEN هست که هیچ کدومم بFINAL نیست.
رو XP نصب کن
سلام
من بازی رو دانلود کردم وقتی می خوام برم تو بازی میگه d3dx9_41.dll not found dirct x 9و 10 رو هم نصب کردم اما درست نشد لطفا کمک کنید
ممنون
سلام
می خواستم بدونم به هیچ وجه نمیشه نقشه جاده را موقع رانندگی یه گوشه ای قرار داد؟یا اطلاعات دیگه مثل رتبه،دور چندم،سرعت و ...
ضمناً من اطلاعاتی در مورد Tuning کردن می خواستم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)