بفرما:
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=21253
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
بفرما:
http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=21253
+ دانلود با حجم 156 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این مد علاوه بر گرافیک بیشتر،دیگر بازی آرام یا Slow Motion نمی گردد و حجم فایل هم زیاد نیست؛بخاطر داشته باشید که یا این یا آن دو تا پچ دیگری که قبلاً گفتم را نصب کنید(با هم دیگر هر سه-یا چهار-تا را نصب نکنید)... .
http://دانلود و نصب تنها برای سیستم های ضعیف و یا افرادی که نمی توانند فایل های پرحجم دانلود کنند،توصیه می شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپاس
سلام ، اینم یه مود که باهاش می تونین آیکون های روی نقشه رو عوض کنین ، البته این آیکون هاش با اونی که توی پست محمدرضا هستش فرق می کنه.
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by emad1234; 05-09-2009 at 23:51.
سلام
كسي اين ماشين داره براي دانلود بزاره چون پيدا نكردم
ممنون
یه سرچ میزدی پیدا میکردی . بفرما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..
امروز می خوام یه ترفندی بهتون بگم که باعث می شه گرافیک بازیتون بالا بره..
حتما خیلی از شما وقتی بحث این حرف ها می شه از افت فریم و کند شدن بازیتون می ترسید و می رین سر پست بعدی ولی با این کار هیچ اتفاقی براتون نمیفته چون کاملا امتحانش کردم..
با این ترفند شما می تونید از سیستمی که خود بازی داره بالاتر هم ببرید البته نترسید می تونید تنظیمش کنید..
خوب میرم سر اصل مطلب:
توضیح کتبی:
ابتدا یک فایل با پسوند txt به نام commandline ایجاد می کنید بعد داخلش این عبارت رو کپی می کنید:
availablevidmem 3 -nomemrestrict -norestrictions -novblank -minspecaudio -windowed -noprecash-
توجه:دقت کنید دقیق همین عبارت رو بریزید وگرنه کار نمی کنه..
بعد از کارهای بالا فایل رو سیو کنید و برید تو بازی ..
حالا شما می تونید برید تو قسمت گرافیک بازی همونجا که رزولوشن رو بالا و پایین می برید و بعد خودتون ببینید چه تغییراتی می تونید انجام بدید..
دیگه بستگی به سیستم شما داره که تا چه حد می تونید بالا ببرید تا بازی کند نشه ..
توجه کنید که تمامی چیز های گرافیک رو می تونید بالاتر ببرید
بطور مثال تکسچر فقط تا high بالا می ره ولی با این کار تا very high هم می ره ...
اگه دقت کرده باشید تو همون قسمت گرافیک اون پایین یک عدد هست که وقتی سبز هست یعنی می تونی تنظیمات رو بالاتر ببرید و اگر زرد بود یعنی یکم افت دارید و اگر هم که قرمز بود یعنی برگردونید به سبز..
با این کار اون عددی که الان بهتون گفتم یکم مقدارش بالاتر می ره و شما بیشتر می تونید تنظیمات رو بالا ببرید..
خوبی این کار اینه که شما خودتون تنظیم می کنید و خود برنامه این کارو نمی کنه و می تونید به همون حالت قبلی بر گردنید..
من خودم از این کار استفاده می کنم تا very high هم بردم همشونو عدد ها رو هم تا اخر بردم بدون هیچ افت و ..ولی وقتی enb رو می زنم یکم افت پیدا می کنه..شما هم می تونی با سیستم خودتون تنظیم کنید..
توضیح(؟)
اینم برای راحتی شما لینک دانلود فایل commandline رو قرار دادم تا فقط بریزید تو محل نصب بازی..
دانلود:
حلا برای اینکه تغییرات این ترفند رو بهتون نشون بدم تا چند وقت دیگه عکس هایی که گرفتم رو می زارم تا متوجه بشید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کار برای اونایی که سیستم بالایی دارند بسیار بدرد بخور هست
تشکر یادت نره!
Last edited by king of the kings; 06-09-2009 at 12:33.
من این کارو کردم باعث شد بتونم تنظیماتو ببرم بالاتر اما الان تصویر بازیم نصف شده یعنی فقط نصف صفحه بازی هست باقیش دسکتاپمه.
شما مد enb ریختی تو بازیت؟
این برای من کار نکرد مطمینید اسپلش درستهنوشته شده توسط ;
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)