تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 218 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2180

نام تاپيک: كلوپ ا N97 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    یک گوشه از خاک ...

پيش فرض

باید پروداکت کد فارسی رو انتخاب کنی !
    با phoniex آپدیت کن !

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنونم از راهنمایی با ارزشتون
    امیرجان من گوشیمو آپ دیت کردم توسط اون روشی که شما گفتین به ورژن 21 ولی متاسفانه همون زبان عربی که دات هم پرید و زبانهای دیگری مثل فرانسه و آلمانی بهش اضافه شده

لطفا اگر کسی میدونه بگه من چجوری زبان فارسی رو به گوشیم اضافه کنم؟
    این زبان ها به پرداکت کد ربط داره!
    مثلا گوشی من ساخت فنلاند و بازار هدف اروپا هست، و زبان عربی یا فارسی نداره!
    این کد رو میتونید عوض کنید ولی من بلد نیستم چون اصلا با فارسی کار نمیکنم!

داره خودمونی میشه M @ j i d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    In My World

پيش فرض

سلام رفقا

ما هم یه هفته ای هست که به جمع شما پیوستیم.......راضیم ازش...گوشیه خوبیه.......فقط چون من علاقه خاصی به بازی کردن دارم خواستم بدونم بهترین بازی که رویه این گوشی اجرا میشه چی هست؟(به غیر از N-Gage و بازیهای شرکت Polarbit).......
    یه سئوال دیگه هم داشتم..........من گوشیم ورژن 20 هستش........نمیخوام آپدیتش کنم......راهی برای -- کردنش هست؟........هر کاری کردم -- نشد!

ممنون

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باید پروداکت کد فارسی رو انتخاب کنی !
    با phoniex آپدیت کن !
    سلام ممنونم از توجهتون میشه یه راهنمایی کامل کنید من هیچی از این که گفتی نمی دونم

در آغاز فعالیت shahram729's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام من بين N97 و n97 mini و n900 موندم خواهشا" اگه اطلاعات درستي داريد كمكم كنيد ضمنا" N97 مشكي تو شيراز گير نمياد اگه بخوام بخرم از كجا بخرم و چنده؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام من بين N97 و n97 mini و n900 موندم خواهشا" اگه اطلاعات درستي داريد كمكم كنيد ضمنا" N97 مشكي تو شيراز گير نمياد اگه بخوام بخرم از كجا بخرم و چنده؟
    1:N97 درسته N97 مینی رو نوش جان میکنه!
    2:N97 با N900 فلسفه جدایی دارند، N900 سیستم عاملش سامبیون نیست! یعنی مکانیزم کاریش فرق داره و بنظر من 97 خیلی ظریف و شیک تر هست!

درضمن من خودم از سفیدش خیلی بیشتر خوشم میاد، من احساس کردم روی سیاه جای انگشت میمونه!

داره خودمونی میشه mosa1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه آخه داداشم می خواد یه N97 بگیره ولی خیلی مردد و نگرانه از بابت قسمت تاشوی گوشی نگرانیش از این جهته که فک می کنه بعد یه مدت استفاده از گوشی این قسمت تاشوی گوشی خراب میشه آیا این نگرانی به جاست یا بی مورده؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

از دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه آخه داداشم می خواد یه N97 بگیره ولی خیلی مردد و نگرانه از بابت قسمت تاشوی گوشی نگرانیش از این جهته که فک می کنه بعد یه مدت استفاده از گوشی این قسمت تاشوی گوشی خراب میشه آیا این نگرانی به جاست یا بی مورده؟!
    من 1 ماه هست ایتفاده میکنم!
    منم همین نگرانی رو داشتم ولی کاملا کیپ هست و بنظر نمیرسه که شل بشه!

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام ممنونم از توجهتون میشه یه راهنمایی کامل کنید من هیچی از این که گفتی نمی دونم
    kaasi age midoone chetor goshie n97 version 21 ro be version farsie 21 taviz konam lotfan komak kone.
    dar zemn man tamam failhaie ver 21farsi ro manzooram hamoon firmwerwsh hast danlod kardam nazdike 130 meg hast vali ba jaf natonestam goftan ba nsu ia hamoon nokia softwer updater ham mishe vali onam nashod on hamash mikhad on line up kone mostaghim az saite nokia of line nadare aslan lotfan konakam konin heiroon shodam

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض ساخت کجا؟

سلام دوستان
    ما بالاخره نفهمیدیم این N9 ساخت کجاست؟؟؟؟؟!!!!!!!
    حالا نمیدونم با این قیمت و این امکانات آیا بهترین انتخابی هست که دارم یا نه؟؟؟

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------

سلام دوستان
    ما بالاخره نفهمیدیم این N97 ساخت کجاست؟؟؟؟؟!!!!!!!
    حالا نمیدونم با این قیمت و این امکانات آیا بهترین انتخابی هست که دارم یا نه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •