خوب ... من اولین نفری هستم که بهت تبریک میگم
امیدوارم بپای هم پیر بشین و چرخش برات بچرخه
رنگش چیه؟
اگر تست کردی به سوالات من در این پست بالای جواب بده ؟
ممنون
خوب ... من اولین نفری هستم که بهت تبریک میگم
امیدوارم بپای هم پیر بشین و چرخش برات بچرخه
رنگش چیه؟
اگر تست کردی به سوالات من در این پست بالای جواب بده ؟
ممنون
مبارک باشه
یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی :
1 - حساسیت تاچش چطوره یعنی راحت با دست بدون هیچ فشاری میتونی کار کنی
2 - کیفیت ساختش چطوره ؟
3 - احتیاج به استفاده از pen هست یا نه ؟
4 - وقتی باهاش کار میکنی یا دست میکشی روی lcd ایش مثه p990 یه سانت فرو نمیره که ؟
همه اینایی که گفتین تو این گوشی نیست.این گوشی رو با سری p سونی و دیگر گوشیهای اسن سبکی اصلا مغایسه نکنین.این گوشی یه لپ تاپه کوچیک شدس با کلی قابلیت و امکانات.ساختشم فوقولادس فکر نمیکردم سامسونگ که همه مسخرش میکردن هم چین چیزی زده باشه.من 2تا ایراد دیدم و دیگر هیچ...
1-سوکت شارژر و هندس فریش User friendly یست و یکم حوصله میخواد بکنی توش بیاری بیرون...
2-جای قلمش ردیف نیست من فکر میکنم اگه آویزون گوشی بشه به بدنه آسیب بزنه
حساسیت تاچش عالیه من با انگشت بهتر میتونم کار کنم تا قلم.اصلا به نظر من احتاج به قلم نداره...(ایفون پیشش لونگ میندازه)
بلندی صداش توی هنزفری چطوره ؟
حداقل نسبت به ان81
کدومشون صداش کمتره
خوب وقتی میگی اصلا احتیاجی به pen نیست چه لزومی داره که اویزونش کنی2-جای قلمش ردیف نیست من فکر میکنم اگه آویزون گوشی بشه به بدنه آسیب بزنه
صداش تو از n81 بلند تر نیست ولی شفافیت صداش خیلی خوبه از یه پاکت پیسی بعیده همچین کیفیتی اصلا با n81 مقایسه نکنش اون یه موزیک فونه خر صداس این یه گوشی همه کاره و ظریفه
بعضی وقتا خیلی کم پیش میاد که از قلم استفاده کنی...مثلا موقعی که میخوای اس ام اس بدی یا اینکه مطلبی رو بشینی با قلم دست نویس کنی بعد که نوشتی خودش به حروف تبدیل میکه به صورت تایپی و با کمترین خطا !!!![]()
یه سوال دیگه ببینم وقتی گوشی رو لند اسکیپ کنی میشه راحت با انگشت sms داد
دوست عزیز احتیاج نیست هی پشت هم پست بدی میتونی همش رو تو یه پست بیاری
1. اس ام اس رو می دن یا می فرستن؟! [شوخی بید (-; ]
2. مهمترین مسئله تو این گوشی فارسی ساز هستش. ببین می تونی یه چیز توپ واسش پیدا کنی.
بد نیست اینو تست کنی ببینی جواب می ده یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)