آره خوب .... منم دقیقا واسه همین می خوام .... ولی می ترسم از 206 .... می ترسم همون اول قورت بده پرایدو ...بیشتر مواقع سبک سازی برای مسابقات درگ انجام میشه![]()
آره خوب .... منم دقیقا واسه همین می خوام .... ولی می ترسم از 206 .... می ترسم همون اول قورت بده پرایدو ...بیشتر مواقع سبک سازی برای مسابقات درگ انجام میشه![]()
سلام
متاسفانه اکثر پراید ها مشکل گیربکس دارن مخصوصا در دنده 1&2
مشکل میتونه از خود چرخ دنده ها باشه
اگه هر دو خودرو استاندارد باشن و سر حال من فکر میکنم و تجربه شخصی که داشتم پراید راحت 206 رو بزنه![]()
پرايد در درگ از هر نوع 206 اي عقب مي افتد مخصوصا در دنده هاي 3 و4....( هر دو ماشين استاندارد و با شرايط مشابه)
دوستاني که با پرايد از 206 جلو افتاده اند احتمالا به ماشين فشار نامتعارفي وارد کرده اند و راننده 206 ام راننده نبوده و ماشينش احتمالا خسته تر بوده!
نه دوست خوبم
توی درگ و کل کل که دیگه آدم فشار نامتعارف و متعارف نمیشناسه!
باید تا جایی که ماشین گاز میخوره بهش گاز داد
بارها و بارها 206 های تیپ 2 مختلف رو با پراید جا گذاشتم!
حتی در مواقعی پارس و سمند!
در پراید 3 - 4 چیز خیلی مهمه!
اول وضعیت دیسک و صفحه
دوم وضعیت شمع ها و وایر ها
سوم وضعیت فیلتر هوا
چهارم وضعیت فیلتر بنزین و پمپ بنزین
که اگه این ها سالم و فیلتر هوا و بنزین و شمع ها هم با فیلر استاندارد آماده شده باشن خیلی راحت 206 رو مغلوب میکنن!
یکی از عواملی که خیلی توی شتابگیری پراید موثره عامل وزن هست
که با زیاد شدنش واقعا تاثیر خیلی منفی میذاره
آیا نمی شه یه جور موتور کمکی بهش اضافه کرد ؟
در همین حد که جلو 206 کم نیاره خیلی خدایشش .... ممنون دوستان اگه کمک کنید .
عزیز موتور کمکی چیه؟
اگه بخوای پراید رو انگولک کنی میشه گفت راه زیاده!
ولی خوب هزینه بره
شما اگه سیستم مکش هوا و سیستم تخلیه دود و سیستم جرقه زنی رو تقویت و بهبود ببخشی حتی به راحتی میتونی از پس سمند و پارس بر بیای
گفتم که هزینه بر هست
اگه موتور خودش ارضات نکرد باید به فکر موتور دیگه ای باشی
b5 ، B6 ، BP و ....
که هرکدوم بسته به نیاز شما حجم خاص و قدرت خاصی رو در اختیار شما میذاره
ولی خوب همینطوری الکی هم نیست که یه موتور بیاد و هلوپی داخل کاپوت قرار بگیره!
هزینه بر هست و منع قانونی داره!
الان من پراید میشناسم که B5 روش هست و خوبم راه میره ولی...
ولی اگه تصادف کنه یا پلیس بخواد توی کاپوتش رو سرچ کنه براش حسابی دردسر میشه !
اگه به شتاب و درگ و ... علاقه داری باید به فکر ماشینی غیر از پراید و 206 و ... باشی
میتونی روی گلف ها و چند مدلی BMW و... حساب کنی که بحثش خارج از این تاپیک هست!
ممنون به خاطر راهنمایی ات ... والا مگه اگه پول داشتم که می رفتم یه Mustang می خریدم کله همه رو می کندم از بیخ ....میتونی روی گلف ها و چند مدلی BMW و... حساب کنی که بحثش خارج از این تاپیک هست!
فقط یه سوال آیا یک درصد احتمال میدین این طور اتفاقی توی مسابقات درگ ایران بیوفته ؟ خیلی حال میداد اگه همچین می شد ...
![]()
گفتم که اینجا تاپیک پراید هست و جای اینطور سوال ها اینجا نیست!
ولی حالا که پرسیدین باید بگم تا الان که اتفاق نیفتاده
احتمالا هم بعد از این اتقاق نخواهد افتاد
البته نگیم که غیر ممکنه ، امکانش هست ولی خوب معمولا کسی زیاد توی درگ روی ماشین های آمریکایی(ماسل ها!) سرمایه گذاری نکرده تا الان ، چون تا حدودی هزینه بر تر هستن!
توی درگ بیشتر به سمت ماشین های ژاپنی و آلمانی کشیده میشن و ماشین هایی که وزن کمی دارن و....
بابا پرايد شما هم در بعد زمان و هم بعد مکان يک مرحله از هرچي ماشين ايران خودرويي هست جلوتره....! در هر صورت اين تجربه شما بوده و منم تجربه و ديده هام را گفتم .
میخوام یه ضبط سی دی واسه ماشین بگیرم و ضبط فابریکش رو عوض کنم نیاز به سیم کشی خاصی داره ؟ خودم نمیتونم اینکار رو انجام بدم ؟ فیشاش باید عوض بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)