سلام
ممنون . کی حوصله داره دم به دقیقه باتری عوض کنه .
فکر کنم همون سیم دارش رو بگیرم بهتره .
کسی از دوستان آدرس فروشگاهی (بجز میهن سنتر) رو داره که سیم دار اصل بفروشه ؟
اگر داشتید PM کنید ممنون میشم .
موفق باشید![]()
سلام
ممنون . کی حوصله داره دم به دقیقه باتری عوض کنه .
فکر کنم همون سیم دارش رو بگیرم بهتره .
کسی از دوستان آدرس فروشگاهی (بجز میهن سنتر) رو داره که سیم دار اصل بفروشه ؟
اگر داشتید PM کنید ممنون میشم .
موفق باشید![]()
عزیز دسته های xbox بدون سیم ندارند ولی یه پک هست که توش یه باطری لیتیوم + سیم که باطری رو شارژ می کنه که قابلیت بازی کردن با دسته بدوم باطری رو هم بهتون می ده (نمی دونم تا حالا با دسته وایرس بازی کردی یا نه ولی خیلی حالش بیشتره نسبت با دسته باسیم ) قیمت این پک 15 هزار تومانه
سلام به همه
من یه فرمان بازی دارم که همش به سمت چپ می زنه کسی میدونه چیکارباید بکنم یا جایی برای تعمیرش می شناسه بهم معرفی کنه ممنون میشم
مدل Acron GW500
Last edited by mohsen1104; 22-06-2011 at 13:36.
سلام
ممنون . بله بازی کردم . هر کدوم خوبی های خودشونو دارن .
از خیرش گذشتیم
یدونه Farassoo FGP-660 سفارش دادم . 18 تومن.
موفق باشید![]()
دوستان کسي درايور ويندوز 7 براي فراسو FGP-660 داره؟ خود ويندوز ميشناسدش اما تو بيشتر بازيها کار نميکنه سايت فراسو هم که بالا نمياد
چند صفحه پیش لینک داده شده بود
سلام دوستان من یه دسته خوب (سیمی)واسه فوتبال می خوام خودم یه دسته ی ایکسباکس داشتم اما چند وقتی یکی از دکمه های پدالیش مدام می زنه و ول می کنه حالا دنبال یه دسته دیگه می گردم حقیقتش می ترسم دوباره دسته تقلبی ایکس باکس بم بندازن . یه دسته لاجیتک سراغ کردم طرح همون ایکسباکس 45 هزار ، کسی اطلاعی در مورد این دسته داره ؟ اگه دسته ی دیگه ی مدنظرتون هست معرفی کنید فقط سیمی باشه ممنون
لاجیتک هم خیلی خوبه
اسم اون دستش Logitech ChillStream Controller هست
قیمت 40 تومن هم میتونید گیر بیارید.
Last edited by ehsan_old; 24-06-2011 at 23:59.
سلام دوستان . من می خواستم یه دسته سیمی ایکس باکس بگیرم واسه همین رفتم توپخونه ، اما دسته هایی که بود از 28 تا 40 بود همشونم یه شکل بودن . از کجا بفهمیم دسته ی اصله ، کسی جایی سراغ نداره که دسته اصل بفروشه اگه هست لطفا pm بده . ممنون
سلام به تمام دوستان گلم!
من تا اینجا که خوندم گویا بهترین انتخاب برای PC دسته بیسیم اکس باکسه!
حالا چند تا سوال:
1. من کلا با PC بازی میکنم و تجربه کنسول رو ندارم و تقریبا 90 درصد بازی ها هم از نوع FPS هستش! فکر میکنید برای سبک بازی من گیم پد انتخاب خوبیه؟
2. آیا اگه یه دسته اصل بگیرم بدون مشکل کار میکنه و دائم نیازی به نصب درایور یا تنظیم کنترلرها پیدا نمیکنم؟
3. اگه برای خرید هم راهنمایی کنید که از کجا با خیال راحت بخرم ممنون میشم!
پیشاپیش ممنونم از توجه شما!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)