نه.برای دریافت تلویزیون دیجیتال نیاز به دیش نیست.چرا که ایستگاه پخش امواج زمینیه نه هوایی.
نه.برای دریافت تلویزیون دیجیتال نیاز به دیش نیست.چرا که ایستگاه پخش امواج زمینیه نه هوایی.
کسی نبود کمک کنه ؟!
دوست من شما پروداکت کد گوشیتو عوض کن و یه کد دیگه که فارسی داشته باشه رو روش ست کن ...
سلام.1کی به دادم برسه.هر کاری میکنم c2z فعال نمیشه.با c2z maker و با pc ساختمش.میخوام تم افکت ها رو روی گوشیم فعال کنم ولی پچ c2z رو میخواد.مدل گوشیم هم n96 v30.033
دوستان عزیز میخواستم بدونم ان 96 تلویزیونش توی ایران کار میکنه؟
اصلش اینه که باید کارکنه ولی متاسفانه از اونجایی مملکت ما از نظر تکنولوژی از همه کشورها پیشرفته تره برای همین فعلاً این قابلیت قطعه و نمیشه استفاده کرد ...
سلام
دو تا سوال داشتم :
1- چجوری میشه کاری کرد که بعضی از عکس ها و فیلم ها تو photos و video center نشون داده نشه ؟
2- ساعت دریافت sms درست نیست . چجوری درستش کنم ؟
درضمن گوشیم هک شده .
سلام
من برنامه NSS رو دانلود و نصب کردم تا بتونم پروداکت کد گوشیمو عوض کنم تا هم زبان فارسی به N96 اضافه بشه و هم بشه به ورژن 30 که جدیدترین هست آپدیت کنم
می خواستم ببینم چه پروداکت کدی برای N96 این قابلیت رو داره و اصلا از کجا باید این پروداکت کدهارو پیدا کنم
(چه جوری از پروداکت کد مطمئن بشم که تقلبی نباشه و گوشی را به مشکل نیندازه)
در ضمن آیا برای ورژن 30 هم میشه گوشی را هک کرد؟ تا در زمینه نصب برنامه ها مشکلی نداشته باشیم
کسی میتونه اینجا من رو راهنمایی کنه چجوری فلش کنم این گوشی رو؟ اگه جایی رو میشناسید که برای پرسیدن سوالم بهتره ممنون میشم لینک بدید
سلام
وقتی داشتم گوشیمو از طریق کامپیوتر (nokia software updater) آپدیت میکردم وسط کار قطع شد و الان دیگه گوشی روشن نمیشه
آیا نوکیا در تهران تعمیرگاه یا نمایندگی رسمی داره که گوشیمو برای تعمیر ببرم اونجا و از عوض نکردن باتری و سایر قطعات خیالم راحت باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)