اره پوست مادرم هم سفیده . البته رنگ پوست برادرام مثل مال من نیست
با دستگاه یا این کرم های اتو برنزه ؟ البته از این کرم ها اصلا خوشم نمیاد . دوست دارم یه چیزی باشه همیشگی
همین سفیدی پوستم باعث میشه لک و جای جوش خیلی تو دید باشه که یکم اذیت میکنه
![]()
اره پوست مادرم هم سفیده . البته رنگ پوست برادرام مثل مال من نیست
با دستگاه یا این کرم های اتو برنزه ؟ البته از این کرم ها اصلا خوشم نمیاد . دوست دارم یه چیزی باشه همیشگی
همین سفیدی پوستم باعث میشه لک و جای جوش خیلی تو دید باشه که یکم اذیت میکنه
![]()
کرم ها که موقتیه...
دستگاه سولاریوم رو من نظری ندارم چون اطلاعاتی راجع بهش ندارم که بی ضرر هست یا نه...
با یه متخصص پوست مشورت کن ببین میتونی آفتاب طبیعی بگیری یا نه ( البته با ضد آفتاب )
لک و جای جوشت هم قابل درمانه.
اره پوست پوست میشه . البته همه جا نهنه دیگه مگه نمیگی پوستم رو خیلی خشک میکنه؟؟ همزمان که بدتر میشه....پوسته پوسته میکنه؟
اوایل که هم دور چشم و هم دور لبم رو پوست پوست میکرد .
دیگه دور چشم رو پن نمیزنم تقریبا مشکل برطرف شد . ولی نزدیک لب رو چون چندتا جوش هست مجبورم بزنم و بعدش هم کرم میزنم تا پوست پوست نشه.
کلا پن هیسه اک میتونه بهتر جوش رو درمان کنه یا این:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته هنوز چند روز بیشتر نیست که از هیسه اک استفاده میکنم باید یکم بگذره تا تاثیرش رو نشون بده
تاثیر فوری؟ یکی دو روزه؟
نه پن روی جوش فوری تاثیر داره نه این کرم که لینک دادی
پن فقط چربی پوست رو میگیره. ادعاشون در مورد تاثیر فوری روی جوش تبلیغاتیه....به طور طبیعی جوش بعد از چند روز به واسطه خشک شدن پوست ممکنه از عمرش کاسته بشه.
این کرمی که لینک دادی رو تست کردم. تاثیری نداره
کلا هیچ کرمی نمیتونه جوش سر سفید یا التهابی رو یکی دو روزه از بین ببره...مگه این که آکنه خیلی کوچیک و ریز باشه و قرمز باشه...به مرحله سر سفیدی نرسیده باشه....دردناک نباشه.
درمان آکنه با درمان پوست چرب متفاوته و درمان خودش رو می طلبه.
شما اینقدر پوستت رو خشک کنی که کل پوستت هم پوسته پوسته بشه باز اون جوشه سر جاشه چند روز که گذشت بعد ممکنه از بین بره و کوچیک بشه....مگه اینکه خیلی ریز باشه که جوش های خیلی ریز معمولا نمیتونن زیاد مقاومت کنن.
در ضمن شما مرطوب کننده که میزنی حواست باشه مرطوب کننده مخصوص پوست جوشدار بزنی! وگرنه خودش آکنه زاس
مرطوب کننده ارزون قیمت چی خوبه ؟
امولسيون مرطوب كننده هيدرودرم چطوره ؟
توضیحات داخل سایتش:
امولسيون مرطوب كننده هيدرودرمويژگي هاي مواد موثر:در فرمولاسيون اين فراورده روغن هاي گياهي و معدني كه موجب تحريك پوست هاي چرب و جوش هاي صورت مي گردند به كار نرفته است و اين محصول از كمپلكس سبومين، پيروكتون، اولامين لسيتين وگليسرين جهت تنظيم ترشح چربي و ايجاد رطوبت مورد نياز پوست استفاده شده است سبومين:از چهار ماده كه در ساختارطبيعي پوست موجود مي باشد ساخته شده است و باعث خنثي نمودن اثرات بسيار مخرب اشعه ي ماورا بنفش نور خورشيد بر افزايش ضخامت لايه شاخي پوست شده و با ايجاد اختلال در متابوليسم باكتري ها و قارچ ها به كمك خواص ضد ميكروبي و ضد قارچي خود و همچنين كاهش ترشح غدد سبابه پوست از ايجاد آكنه ها و جوش در پوست هاي چرب جلوگيري مي كند.پيركتون اولامين: كه به كمك خواص آنتي اكسيداني خود با اثر بر طيف وسيعي از قارچ ها و باكتري ها و جلوگيري از رشد ميكروارگانيزم ها ي مضر بر سطح پوست ، سبب حفظ سلامت پوست و جلوگيري از ايجاد آكنه مي گردد.پلي متيل متاكريلات: اين ماده با جذب چربي اضافي از سطح پوست و همچنين بازتابش نور تابيده شده به پوست به از بين رفتن براقي پوست به مدت طولاني كمك نموده و موجب بهبود ساختار و باز گشت شفافيت طبيعي پوست صورت مي شود.لسيتين: اين ماده كه داراي فسفوليپيد هاي طبيعي فراوان در ساختار خود بوده ، عمدتا از دانه هاي سويا بدست مي آيد.فسفو ليپيد ها با اتصال به مولكول هاي آب و روغن اثرات پاك كنندگي ،مرطوب كنندگي و نرم كنندگي را به صورت طبيعي ايجاد مي كند و از سوي ديگر با نفوذ به لايه اپيدرم پوست ، مواد مفيد موجود در تركيب خود شامل كولين ، اينوسيتول ولينوئيك اسيد را كه در رشد و عملكرد سلول هاي پوستي نقش اساسي دارند به غشاي سلولي منتقل كرده و سبب تقويت و بهبود ساختار پوست مي شود.گليسرين: يك مرطوب كننده ي سازگار با پوست مي باشد كه با جذب آب بر روي پوست اثر خود را اعمال و سبب لطافت و نرمي پوست مي گردد. اين ماده با ايجاد توازن در ميزان آب موجود در ماتريكس بين سلولي موجب پايداري ساختار پوست و بهبود عملكرد ساير چربي هاي مفيد در پوست نيز مي شود
تنظيم كننده ترشح چربي پوست و از بين برنده حالت براقيت پوست به مدت طولاني و كمك به بهبود جوش هاي صورت
قيمت محصول 9188 تومان
دوستان به دادم برسید دارم کلافه میشم . چد روزی هست ناحیه بینی و پیشونی ام جوش های چرکی میزنه . هرکاری میکنم از بین نمیره
+
اوایل وقتی صورتم جوش میزد شب ها قبل از خواب ژل کلیندامایسین میزدم و صبح با صابون NO-ACNE گلنار صورتم را میشستم و جوش ها برطرف میشد ولی این 5-4 تا جوشی که تازه زده از بین نمیره
دوستان من الان یه ماهه oratane + ژل کلیندامایسین برای جوش های صورتم استفاده میکنم ...
الان خیلی بهتر شده ... دیگه اصلا جوش فعال ندارم و صورتم هم دو هفته ای میشه جوش جدید نزده ...
فقط صورتم یه خورده قرمز شده + جای جوش ها ...
فقط من الان قرص هام تموم شده , یک هفته دیگه هم نوبت دکتر پوستم هست ...
خواستم ببینم تو این مدت چیکار میشه کرد تا باز جوش جدید نزنم ؟ در حال حاضر صبح و شب صورتم رو با صابون KLORANE که دکتر نوشته میشورم + میرم بیرون ضدآفتاب استفاده میکنم ...
کافیه ؟ راستی از ژل کلیندامایسینه مونده یه خوردهتو این هفته ازش استفاده کنم یا بذارم پوست صورتم یه استراحتی کنه ؟
ممنون![]()
+ جوشهای چرکی سرسفید اگه منظورتونه ، با کمبود ویتامین های بدن تشدید میشه.
+ اگه طبعتون گرمه ( یعنی گرمایی هستید ) مصرف گرمی هارو کنار بگذارید.
+ مصرف کاهو و اسفناج و ماست توصیه میشه.
+ قرص داکسی سایکلین هم همرو ناکوت میکنه منتها برای مصرفش از پزشک مشورت بگیرید.
+ سونا برید.
++ ازین صابونها استفاده نکنید ، فقط پوستتون رو حساس تر میکنید.
شیوه ی درمان جوش همه جا این شکلیه :
" جلوگیری از ایجاد جوشهای جدید ( که با تدبیرهای غذایی و بهداشتی انجام میشه ) - جوشهای قدیمی خودشون بعد از دو یا سه هفته ناپدید میشن "
شما یعنی اینقدر جوشهاتون وخیم بوده که براتون آکوتان تجویز شده ؟!
داروهای ضدجوش خانواده ی Isotretinoin عوارض زیادی دارن. بهتر بود
به جاش از داکسی سایکلین استفاده میکردین که عوارضش به مراتب
کمتره.
این که صورتتون قرمز شده یعنی پوستتون رو با این مواد و ژل ها حساس کردین.. ببینید منبع جوش داخلی
هستش یعنــــی استفاده از مواد موضعی یکجور کلکه و فقط پوست رو حساس تر میکنه.. همینطور که در
پست قبلی هــــم گفتم شما فقط کافیه از جوشهای جدید جلوگیری کنید ، جوشهای قدیمی بعد از مدتی
ناپدید میشن.
خیلی وخیم نیست ... ولی چند بار که رفتم دکتر , هر دارویی مینوشت اثری نداشت ...شما یعنی اینقدر جوشهاتون وخیم بوده که براتون آکوتان تجویز شده ؟!
داروهای ضدجوش خانواده ی Isotretinoin عوارض زیادی دارن. بهتر بود
به جاش از داکسی سایکلین استفاده میکردین که عوارضش به مراتب
کمتره.
این که صورتتون قرمز شده یعنی پوستتون رو با این مواد و ژل ها حساس کردین.. ببینید منبع جوش داخلی
هستش یعنــــی استفاده از مواد موضعی یکجور کلکه و فقط پوست رو حساس تر میکنه.. همینطور که در
پست قبلی هــــم گفتم شما فقط کافیه از جوشهای جدید جلوگیری کنید ، جوشهای قدیمی بعد از مدتی
ناپدید میشن.
داکسی سایکلین هم استفاده کردم قبلا , ولی نتیجه ای نگرفتم ...
خوب برای جلوگیری از جوش جدید چیکار باید کرد ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)