تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 127 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 1263

نام تاپيک: [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم حتما خوانده شوند!)

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان میخوام go بخرم کپی خور دايم میشه
    شما برو بخر فریمور دستگاه باید زیر 6.39 باشه(البته فعلا همه psp های موجود در بازار فریمور پایین تر از 6.39 دارن)
    راحت هم کپی خور میشه.
    فکر کپی خور دایم و کپی خورم وقت هم نکن که کلا فرقی ندارن و با فریمور های جدید دیگه کلا دوره کپی خور موقت که هی از حالت کپی خور خارج میشد و باید کلی وقت میگذاشتی تا دستگاه کپی خور بشه کلا گذشته.

سلام به شما
    من psp 3000 برادرم را چند روز پیش از فریمور 5.03 (کپی خور موقت) به فریمور 6.20PRO B6 (کپی خور دائم) آپدیت کردم .آیا من می توانم از 6.20 به 6.35 آپدیت کنم؟ آیا 6.35PRO B5 کپی خور دائمه یا موقت؟ وقتی من psp 1000 خودم رو به 6.39me-8 آپ کردم برادرم هم می خواست فریمورش به روز تر باشه حال اگر 6.35 برای psp 3000 کپی خور دائم باشه بگید تا من آن را آپ کنم. ممنون از شما
    همانطور که بالا گفتم هیچ فرقی بین کپی دایم (6.20) و کپی خور موقت نیست.یعنی شما با خیال راحت به هر فریموری دوست داشتی آپدیت کن.اگه دوست داره فریمورش به روز باشه من بهت فریمور 6.39PRO-B8 را توصیه میکنم.با این فریمور به psn هم میتونی دسترسی داشته باشی.

آموزش اصلی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آپدیت PRO-B8

پس خواهشا دوستان دیگه اصراری روی کپی خور دایم و کپی خور موقت دستگاه نکنند.
    Last edited by choory; 18-07-2011 at 00:24.

2. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.
    آقا من PSP 6.20 دارم و طبق فرمایش شما اون دو پوشه
    620PRO_Permanen و PROUPDATE در مسیر psp /game ریختم بعد مموری رو در مسیر گذاشتم و به قسمت GAME رفتم سه گزینه داشت که هیچکدوم برنامه برای نصب نشون نمیده و مییگه THERE IS NO DATA . حالا من چطور باید
    pro-b permanent patch و برنامه ای که میگید اسم نداره رو اجرا کنم؟ اصلا تو PSP نمی بینمشون. راستی اینا که ربطی به ارتباط با پورت USB دستگاه PSP نداره؟ من با رم ریدر اینارو کپی کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.
    620PRO_Permanen و PROUPDATE در مسیر psp /game ریختم بعد مموری رو در مسیر گذاشتم و به قسمت GAME رفتم سه گزینه داشت که هیچکدوم برنامه برای نصب نشون نمیده و مییگه THERE IS NO DATA . حالا من چطور باید
    pro-b permanent patch و برنامه ای که میگید اسم نداره رو اجرا کنم؟ اصلا تو PSP نمی بینمشون. راستی اینا که ربطی به ارتباط با پورت USB دستگاه PSP نداره؟ من با رم ریدر اینارو کپی کردم.

سلام مجدد.
    من بلاخره تونستم اون فایل رو که اسم نداره و pro-b permanent patch رو اجرا کنم. بعد از اجرا چند تا بازی که در مسیر x:iso ریخته بودمدر کنار همون برنامه ها اومدند وبازی کردم. اما وقتی دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم باز بازیا رو نشون نمیداد که مجبور شدم مجددا دو فایل رو اجرا کنم تا بازایا بیان. اینجوری که دایم نمیشه. مشکل از کجاست. اینجوری همش باید از اول شروع کنم بازیارو. نمیشه مموری رو فرمت کرد و از اول کپی خورش کرد؟
    Last edited by a_m1357; 22-07-2011 at 17:14.

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام..
    برای آپدیت و کپی خور کردن دائم psp 2001 چه کار کنم...
    ممنون میشم لینک آموزش رو برام بزارید که از کدوم روش برم...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    سلام مجدد.
    من بلاخره تونستم اون فایل رو که اسم نداره و pro-b permanent patch رو اجرا کنم. بعد از اجرا چند تا بازی که در مسیر x:iso ریخته بودمدر کنار همون برنامه ها اومدند وبازی کردم. اما وقتی دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم باز بازیا رو نشون نمیداد که مجبور شدم مجددا دو فایل رو اجرا کنم تا بازایا بیان. اینجوری که دایم نمیشه. مشکل از کجاست. اینجوری همش باید از اول شروع کنم بازیارو. نمیشه مموری رو فرمت کرد و از اول کپی خورش کرد؟
    سلام.
    من این آموزش را ننوشتم و امتحان هم نکردم.برای همین نمیتونم دربارش نظری بدهم.
    اما من به شما فریمور 6.39pro-b6 را پیشنهاد میکنم که از هز نظری بهتر هست.

خواهشنا از این به بعد با فونت استاندارد پست بزن.
    مرسی

سلام..
    برای آپدیت و کپی خور کردن دائم psp 2001 چه کار کنم...
    ممنون میشم لینک آموزش رو برام بزارید که از کدوم روش برم...
    سلام.
    شما میتونی از آموزش زیر استفاده کنی

اگه از طریق آموزش زیر هم مدل مادربورد دستگاهت را بگی شاید بتونم فریمور دیگه هم بهت پیشنهاد بدهم

موفق باشید.

7. 3 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.
    شما میتونی از آموزش زیر استفاده کنی

اگه از طریق آموزش زیر هم مدل مادربورد دستگاهت را بگی شاید بتونم فریمور دیگه هم بهت پیشنهاد بدهم

موفق باشید.

ta-088 v1/v2
    slim 2001 (02g
    سلام...اینا رو پیدا کردم...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ta-088 v1/v2
    slim 2001 (02g
    سلام...اینا رو پیدا کردم...
    شما همان 6.39PRO-B6 را نصب کن.آخرین فریور سازگار با دستگاه شما هست.

10. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت sahand 0631's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ABADAN

پيش فرض

سلام خدمت شما
    psp من یک مشکلی دارد بعضی از بازی ها مثل کشتی کج 2010 و فیفا 11 و God of War Ghost of Sparta را اجرا نمی کند فریمورم هم که 6.39ME-8 هست . همه این بازی ها را روی psp 3000 برادرم (6.20pro B8) امتحان کردم اومد اما روی psp من نه(تو بازی که میرم صفحه سیاه میشه بعد هنگ میکنه) البته قبل از آبدیت کردن psp ام به 6.39 , بازی God of War Ghost of Sparta را اجرا میکرد ولی حالا این را هم اجرا نمی کنه در ضمن umd mode را هم روی تمامی گزینه ها گذاشتم اما فایده ای نداشت . به نظر شما مشکل از چیست؟

داره خودمونی میشه adook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام اقای چوری من از روشی که شما گفتین رفتم ولی موقع آپدیت پیغام میده که سیستم شما ورژن 9.90 هست و نیازه آپدیت نداره ورژن دستگاهم 5.50 gen d3 هست میشه راهنمایی کنید لطفا پی اس پیم هم فت 1004 هست

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت شما
    psp من یک مشکلی دارد بعضی از بازی ها مثل کشتی کج 2010 و فیفا 11 و God of War Ghost of Sparta را اجرا نمی کند فریمورم هم که 6.39ME-8 هست . همه این بازی ها را روی psp 3000 برادرم (6.20pro B8) امتحان کردم اومد اما روی psp من نه(تو بازی که میرم صفحه سیاه میشه بعد هنگ میکنه) البته قبل از آبدیت کردن psp ام به 6.39 , بازی God of War Ghost of Sparta را اجرا میکرد ولی حالا این را هم اجرا نمی کنه در ضمن umd mode را هم روی تمامی گزینه ها گذاشتم اما فایده ای نداشت . به نظر شما مشکل از چیست؟
    سلام دوست عزیز.
    شرمنده یکم دیر شد.
    مشکل شما هنوز پا برجا هست؟

سلام اقای چوری من از روشی که شما گفتین رفتم ولی موقع آپدیت پیغام میده که سیستم شما ورژن 9.90 هست و نیازه آپدیت نداره ورژن دستگاهم 5.50 gen d3 هست میشه راهنمایی کنید لطفا پی اس پیم هم فت 1004 هست
    سلام
    آقای چوری چیه دیگه : دی اسمم علی هست.اگه میخواهی نام کاربریم را هم بنویسی حتما به EN بنویس.

اما بریم سراغ مشکل دستگاه.
    شما از راهنمایی زیر استفاده کن مشکت حل میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •