ارش جان کلا egprs هم ساپورت میکرد گوشیت بعید میدونم فرقه خاصی میکرد البته نمیدونم کجایی
روشی نداره
gprs خودش 10 تا class داره که هر کدوم تا یه سرعتی رو میتونن بگیرن
ارش جان کلا egprs هم ساپورت میکرد گوشیت بعید میدونم فرقه خاصی میکرد البته نمیدونم کجایی
روشی نداره
روشی نداره
متاسفانه اینترنت موبایل همراه اول در بیشتر مناطق E ساپورت نیست و با قابلیت G شما در بهترین حالت کمی بیش از دایالاپ سرعت خواهید داشت
با درود
لطفا بگویید چگونه سرعت اینترنت gprs که با موبایل به سیستم وصل شده را تشخیص دهیم.
و ایا پورتهایی که در دایال اپ باز هستند در gprs هم باز هستند.
چون من با دایال اپ با ----- به اینترنت وصل میشوم ولی با gprs وصل نمیشود.
ممنون
بنظرم اومد اینجا این خبر رو بگم . هرچند فکر میکنم جاش نیست :
یک مقام مسئول در شرکت تامین تله کام از عرضه سیمکارتهای نسل سوم موبایل با یکی از کدهای 0920 و 0921 و قابلیت ارائه اینترنت پرسرعت 512 کیلوبیتی و تلفن تصویری خبر داد و گفت: اپراتور سوم مطمئنا سرویس های نسل سوم را ارائه خواهد داد.
تاریخ خبر 1390/02/05
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با اپراميني از اينترنت همراه اول استفاده ميكنم،ديروز وقتي از سايت صورتحساب مياندوره رو نگاه كردم متوجه شدم هزينه gprs برام محاسبه نميشه،امكانش هست تو قبض پايان دوره محاسبه بشه؟
دوستان سلام
یه پیامک
از همراه اول برام اومده که بعنوان هدیه تولد یک ماه استفاده از اینترنت رو بهم داده
حالا نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم ؟![]()
برادر سایت خودش همه چی زده دیگه:
بخون جواب میگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا تشکر لطف کردینبرادر سایت خودش همه چی زده دیگه:
اما برادر من گفتم جایزه دادن این کد فعال کردن جایزه رو می خواستم
Last edited by mefmef; 26-04-2011 at 13:20.
سلام به همگی
حدود سه چهار روزیه که اینترنت همراه اولم از EDGE به GPRS تغییر کرده خونه یکی دوتا از دوستام هم امتحان کردم اصلا E نمیشه در صورتی که قبلا میشد؟
کسی میتونه با سیمکارت همراه اولش E رو بگیره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)