تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 115 از 482 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام

من به جز همون موردی که اشاره کردید در مورد نام بردن اسم فوروم ها، نامه آقای مصطفی عشقی را انتخاب می کنم.
    در ضمن چون هنوز نگفتن که برای مشترکین قدیمی چه تصمیمی دارن، من فعلا مشکلی با داتک ندارم ..اگه قرار بشه که برای آنهایی که تک کاربره هستن هم چند کاربره بشه، اونوقت من هم 100% قراردادم را فسخ می کنم.

در مورد خصوصیات داتک هم، که گفتن نداره ، یکبار من یادم رفت شارژ کنم، تا اشتراکم تموم شد قطع کردند. نمی کنن یک زنگ بزنن بگن اشتراکتون فردا تموم میشه و داریم قطع می کنیم.

2. این کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پست بعد متن نامه است کسانی که میخوان در این نامه اسمشون باشه شماره قرارداد یا شماره تلفنشون رو بدن تا توی نامه وارد کنیم

منظور من این بود که یه نامه رو 10 بار ارسال نکنیم

دوستان از متن هرکدوم که بیشتر رضایت دارند شماره قراردادشون رو بدن ضمیمه ی نامه کنیم تا از هر نامه فقط یکبار ارسال بشه

چون اونجوری بی اعتبار میشه

منظور من یه کدوم از نا مه ها نبود

منظور من تعداد دفعات ارسال هر نامه بود که میگم از هر کدوم یکبار ارسال بشه
    همین
    بهتره هر کس جداگانه بفرسته چون بالاخره می فهمن که این اعتراض هماهنگ بوده.احتمال هم داره بعضی ها نخوان شماره اشتراک رو به دیگران بدن...همان که اعتراض کنن کافی هست.
    سلام

من به جز همون موردی که اشاره کردید در مورد نام بردن اسم فوروم ها، نامه آقای مصطفی عشقی را انتخاب می کنم.
    در ضمن چون هنوز نگفتن که برای مشترکین قدیمی چه تصمیمی دارن، من فعلا مشکلی با داتک ندارم ..اگه قرار بشه که برای آنهایی که تک کاربره هستن هم چند کاربره بشه، اونوقت من هم 100% قراردادم را فسخ می کنم.

در مورد خصوصیات داتک هم، که گفتن نداره ، یکبار من یادم رفت شارژ کنم، تا اشتراکم تموم شد قطع کردند. نمی کنن یک زنگ بزنن بگن اشتراکتون فردا تموم میشه و داریم قطع می کنیم.

بنده اینجا بز تشریف داشتم گفتم رفتم بحث کردم و اطلاعات از بخش گرفتم و منبع هم خودم هستم چون یک ساعت سر این موضوع روزه خوندم که چرا به جدیدا اینطوری می کنین و بعد هم پرسیدم پس قدیما چی که رسما گفتن تو برنامه هست که انها هم چند کاربره میشه..
    منم الان می فرستم ( تازه رسیدم )
    بچه ها بین تمام دوستاتون که داتک دارن یا می خوان بگیرن بگین یکی از اعتراض های ما یا اعتراضی که خودشون مناسب می دونن رو بدن ( و فقط توش متلک ننویسن)

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    ما یه مدتی نبودیم چه خبرا بوده اینجا!!!!
    آقا پس که اینطور
    به نظر من که این کارا فقط وقت تلف کردنه، مثل همون قضیه تو مهرماه هست، 2 هفته تمام داشتیم با 4 کیلوبایت دانلود میکردیم هر وقت هم زنگ مزدیم میگفتند امروز درست میشه فردا درست میشه
    آخر سر گند کار در اومد گفتند ماه بعد تخفیف میدیم 20%
    ماه بعد شد گفتند 20% کجا بود، 10% اونم باید بررسی کنیم( برای اولین بار در تمام عمرم از پشت تلفن به اپراتور ... فرستادم)
    آخرسرش هم اون 10% هم پیچوندن.
    بیخیال
    حداکثر باید 6 ماه دیگه تحمل کنند
    باز واسه شما که dsl داریم خوبه اینو فسخ میکنید میرید یه شرکت دیگه
    ما که ipw داریم باید بریم با دایل آپ کار کنیم
    موفق باشید.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    ما یه مدتی نبودیم چه خبرا بوده اینجا!!!!
    آقا پس که اینطور
    به نظر من که این کارا فقط وقت تلف کردنه، مثل همون قضیه تو مهرماه هست، 2 هفته تمام داشتیم با 4 کیلوبایت دانلود میکردیم هر وقت هم زنگ مزدیم میگفتند امروز درست میشه فردا درست میشه
    آخر سر گند کار در اومد گفتند ماه بعد تخفیف میدیم 20%
    ماه بعد شد گفتند 20% کجا بود، 10% اونم باید بررسی کنیم( برای اولین بار در تمام عمرم از پشت تلفن به اپراتور ... فرستادم)
    آخرسرش هم اون 10% هم پیچوندن.
    بیخیال
    حداکثر باید 6 ماه دیگه تحمل کنند
    باز واسه شما که dsl داریم خوبه اینو فسخ میکنید میرید یه شرکت دیگه
    ما که ipw داریم باید بریم با دایل آپ کار کنیم
    موفق باشید.
    سلام اقا روزبه
    برادر تو این مدته کجا بودی؟کم پیدایی
    اینکه وقت تلف کردن هست یا نه بعدا معلوم میشه.حداقل بعدا پشیمون نمیشیم که کاری نکردیم و گذاشتیم که هرکاری که خواستند بکنند
    به هر حال اگه ادم باشه اینکارو نمیکنه.اگه نه که اینکارو میکنه و بالطبع کلی از مشتریاش میپره.الان بیشتر دوستان در این تایپک گفتند که اگه سرویس ها عوض بشه میرن به شرکتای دیگه

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بنظر میاد وضع عوض شده همین الان داتک 256 میده 54 تومن من شنیدم باور نکردم خودم تماس گرفتم حالا میگن کیفیتش 1 به 6 و از این حرفا ولی ندید میگم عمرا سرعتش از 32 بیشتر باشه

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

بنظر میاد وضع عوض شده همین الان داتک 256 میده 54 تومن من شنیدم باور نکردم خودم تماس گرفتم حالا میگن کیفیتش 1 به 6 و از این حرفا ولی ندید میگم عمرا سرعتش از 32 بیشتر باشه
    خب این که مسلمه که از 32 بیشتر نیمشه چون کلا تئوری سرویس 256 کیلوبیت بر پایه ی دریافت 32کیلوبایت در هر ثانیه است (البته در حالت کاملا ایده آل)
    به نظر من که این 1-2 کیلوبایت ابدا ارزش 2هزار تومان بیشتر را نداره چه برسه به اینکه 2برابر بشه.

انشاءالله اعتراضات جواب بده.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام بر دوستان داتکی

من کاری به حمایت از شرکت و یا مثلا جسارت و توهینی به کاربران عزیز توی فوروم ندارم. ولی یه نمونه که تو داتک امروز شخصا بهش برخوردم را برتون تضویح و نمایش میدم که انقدر نگید داتک فلان و داتک بهمانو ...

بفرمایید عکس کاملا پر واضح است :

ولی من همچنان متصلم و هیچ قطعی ای احساس نکردم و تازه 5دقیقه پیش پول را واریز کردم ...

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این حرکت داتک بنظر میاد مثل معروف سنگ بزرگه فکر نمیکنم اینطوری تغییر بدن گرون میشه ولی نه اینطوری اینا بنظر من دارن محک میزنن تا ببینن مزه دهن مشتری چیه.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

همه اعتراض فرستادن؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

همه اعتراض فرستادن؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والا من که فک کنم زودتر از همه فرستادم
    این امین اقا مدیر انجمن فیلم هم داتک داره.به اونم خبر دادم اما هنوز جوابی نداده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •