دوستان من می خوام درک عمومی هنر رو 25 الی 30
خلاقیت نمایشی رو 40 و خلاقیت تصویری رو 40 بزنم هیچی هم نخوندم الان چی بخونم ؟ لطفا نام میبرید یه کتاب کمک آموزشی خوب و خلاصه و مفید
مرسی![]()
دوستان من می خوام درک عمومی هنر رو 25 الی 30
خلاقیت نمایشی رو 40 و خلاقیت تصویری رو 40 بزنم هیچی هم نخوندم الان چی بخونم ؟ لطفا نام میبرید یه کتاب کمک آموزشی خوب و خلاصه و مفید
مرسی![]()
من درک رو مبتکران و دوتای دیگه رو سبز قلمچی دارم. میتونم بهت پیشنهاد بدم
+ اما منطقی نیست تصویری و نمایشی جفتش 40 تو کنکور هنر باید روی رشته ای که میخوای وقت بذاری
مرسی من سینما می خوام برا همین رو این 3 تا درس می خوام تمرکز کنم + درک عمومی ریاضی فیزیک هم که 20 درصدی می تونم بزنم
خب میشه زیرگروه 4 . تصویری واسه تو ضریب 2 هست نمایشی 4 باید به نمایشی 2 برابر بیشتر برسی. درک هم 3
ببخشید دوستان من رشته ریاضی فیزیکم میخوام برم رشته فیلمنامه نویسی باید همین کنکور هنر رو بدم؟
بعد باید همه این کتاب ها رو بخونم؟؟؟؟؟؟؟ :((((((((
آره دیگه. البته اگه پیش دانشگاهی هم گذروندید یا امسال میگذرونید... اگه نه پیشنهاد میکنم در پیش دانشگاهی به هنر تغییر رشته بدید
دوستان سلام خسته نباشین به کنکوریهای امسال. بچه ها یه سوال صنایع دستی کاشان بهتره یا شیراز از نظر استاد و میزان معلومات ارایه شده. به شهر کار ندارم فقط به استاد و محیطش. ممنون میشم.
سلام
خب نوع ضهر نوع استاد رو هم مشخص میکنه
مطمئنا دانشگاه شیراز به علت بالاتر بودن سطح علمی هیئت علمی قویتری رو هم داره ....
از نظر محیط هم از دانشجویان اونها سوال کنید بهرت هست
راستش خودمم فکر میکنم شیراز بهتر باشه اما یکی از استادامون میگفت شیراز شهر خوبیه اما استادای خوبی نسبت به کاشان نداره و کادر آموزشیشو قوی نمیبندن اما برعکس با عرض پوزش از کاشانیا اما کاشان از نظر شهری وفرهنگی البته با عرض پوزش از شیراز پایینتره اما از نظر استاد بالاتر نمیدونم چکار کنم البته بابام اینا از نظر مردمی کاشانو میگن بهتر از شیرازه حالا من موندم چکار کنم. بعد یه سوال دیگه من بخوام تغییر رشته بدم واقعا دو ترم شبانه میشم اگه دانشگام عوض بشه راهی نداره روزانه باشم؟
شیراز هم مردمش خیلی خوبن هم شهرش فوق العادست....لذت دانشجویی تو شیراز رو از دست نده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)