منم این ویدوی رو اون موقعی که میخواستم بخرم دیدم درسته سرعت عملش خیلی پایینه وقتی ازش استفاده میشه یه چند ثانیه طول میکشه تا عمل کنه
مثلا میخوای بری یه منوی دیگه یه کم کندی داره که این خودش یه ضعف محسوب میشه
منم این ویدوی رو اون موقعی که میخواستم بخرم دیدم درسته سرعت عملش خیلی پایینه وقتی ازش استفاده میشه یه چند ثانیه طول میکشه تا عمل کنه
مثلا میخوای بری یه منوی دیگه یه کم کندی داره که این خودش یه ضعف محسوب میشه
منظورت S9 هست؟
به نظر من که خیلی هم کند نیست! اما واقعا زاویه دید رو حال کردین؟
دیگه هر کسی را بهر کاری ساختند هستش دیگه ... تاچ میگه "بحث لمسی واسه من خیلی مهمه (یکی اش مثلا اینکه من قراره کاربرد اصلی ام app باشه که خب محاوره با کاربر نیاز داره)"، در صورتیکه s9 میگه "صرفاً بعنوان یه مزیت و تعمیمی بر موفقیت D2 من هم تاچ دارم" ...
بله s9 منظورم هست اگه خواستی یه ویدیو هم هست تو youtube برات بزارم
که تو کره داره تست میشه
واقعا سرعتش پایینه مثلا یه عکسو دیر لود میکرد
چندان بعید نیست که تاچ سرعتش بهتر از S9 باشه. هر چی باشه apple تجربه ش تو نرم افزار و تاچ اسکرین و اینا بیشتر از کووانه. ولی کیفیت LCD و زاویه ی دید S9 در حدی هست که آدم از تاچ بدش بیاد.
با سلام خدمت تمامی دوستان
من می خوام یک وسیله ای بخرم که باهاش صدا ضبط کنم (برای سر کلاس دانشگاه ) و درس هایی رو که ظبط کردم باهاش گوش بدم و موارد ضبط شده رو بتونم به کامپیوتر منتقل کنم . چیز هایی که برام مهمه 1 کیفیت بالای ظبط 2 شارژ زیاد و امکان استفاده برای گوش کردن درس ها 3- بتونم راحت صداهایی رو که ضبط کردم و آرشیو شده توش پیدا کنم 4 حجم مناسب برای ضبط صدا (در ضمن نمی تونم از دستگاه نزدیک استاد استفاده کنم چون اکثرا راه میرن و فاصله اکثر اوقات بالای 3 متره )
حالا چون اطلاعاتی در زمینه این ابزار ندارم نیاز به راهنمایی شماعزیزان پیدا کردم
می خوام اول ببینم چی بگیرم (voice recorder یا پلیر یا چیز دیگه ) دوم چه مارک و مدلی
150 تا 200 هم میتونم هزینه کنم
ممنون از راهنمایی هاتون اگر لازمه جای دیگه تاپیک بزنم راهنماییم کنید
با توجه به بودجه شما و نیازی که داری توصیه میشه voice recorder بگیری ... نمایندگی های سونی رو چک کن. مثلاً مدل UX91 باید 4 گیگش حدود 170 تومن باشه که کیفیت ضبط بسیار خوب و قابلیت های پخش مناسب داره.
ممنون دوست عزیز می خوام بدونم چیزی که امکانات پخشش بیشتر باشه هم هست ؟؟؟چون امکانات پخشش هم به اندازه ی ضبطش برام مهمه
ممنون از راهنماییهاتون
اصولاً voice recorder همون کاری رو خوب انجام میده که از اسمش برمیاد؛ یعنی ضبط صدا ... طبیعتاً قابلیت گوش دادن و مرور فایل هایی که ضبط شده رو داره .. اما اگه مثلا یه نفر بگه "شاید خواستم 4 تا دونه هم آهنگ توش بریزم" ، اونوقت voice recorder های حرفه ای اغلب شون چنین قابلیتی رو پیش بینی نکرده اند و به شکل کاملاً ابتدایی پیاده سازی اش می کنن .. سری U و بعدش UX سونی (همین که معرفی کردم) ، اومد و یه پلی زد و این خلاء رو پر کرد .. یعنی ریکوردی هستش که در حد قابل قبول از وظایف پخش بعنوان یه پلیر هم برمیاد ...
اگه میخوای کاملاً مثل پلیر عمل کنه ، دیگه باید بری پلیر بگیری و البته کیفیت ضبط قطعاً پایین خواهد اومد ..
اما بعنوان یه گزینه مشابه اون ریکورد سونی، می تونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هم فکر کنی که اخیراً توی پاساژ ایران دیدمش .. 2 گیگش 130 تومنه و 1 گیگش 105 تومن.
خیلی ممنون از وفتی که میزارین
یک فکر دیگه ای هم به ذهنم رسیده میخوام نظرتون رو بدونم
می خواهم یک نت بوک Acer Aspire One d250 بخرم و یک ریکوردر ارزون با حجم پایین حالا اگه بخوام مثلا تا نهایت 100 تومان هزینه کنم چیز بدرد بخوری می تونم بخرم ممنون میشم چند تا گزینه مناسب در رنج زیر 100 تومان (هر چی ارزون تر بهتر ) پیشنهاد بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)