تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 394 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم این ویدوی رو اون موقعی که میخواستم بخرم دیدم درسته سرعت عملش خیلی پایینه وقتی ازش استفاده میشه یه چند ثانیه طول میکشه تا عمل کنه
    مثلا میخوای بری یه منوی دیگه یه کم کندی داره که این خودش یه ضعف محسوب میشه

2. این کاربر از killJ0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

منم این ویدوی رو اون موقعی که میخواستم بخرم دیدم درسته سرعت عملش خیلی پایینه وقتی ازش استفاده میشه یه چند ثانیه طول میکشه تا عمل کنه
    مثلا میخوای بری یه منوی دیگه یه کم کندی داره که این خودش یه ضعف محسوب میشه
    منظورت S9 هست؟
    به نظر من که خیلی هم کند نیست! اما واقعا زاویه دید رو حال کردین؟

4. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دیدم ، ویدیوی خوبی هست ، گفتم حیفه که شیر نشه ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمی خوام تو سر اس 9 بزنم ، اما خدا وکیلی سرعت عمل آی تاچ قابل تحسینه ، سامسونگ که هیچ ، اما کاوون باید جلوی آی تاچ ... ( البته این دیلی به شرایط پلیر هم بستگی داره ، فکر کنم البته ، یعنی اگه این شرایط درست بعد از ریست باشه ، می شه گفت که شرایط برابره )

ولی زاویه دید اس 9 هم جالبه ، کم نمیاره ...

مرسی
    دیگه هر کسی را بهر کاری ساختند هستش دیگه ... تاچ میگه "بحث لمسی واسه من خیلی مهمه (یکی اش مثلا اینکه من قراره کاربرد اصلی ام app باشه که خب محاوره با کاربر نیاز داره)"، در صورتیکه s9 میگه "صرفاً بعنوان یه مزیت و تعمیمی بر موفقیت D2 من هم تاچ دارم" ...

6. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورت S9 هست؟
    به نظر من که خیلی هم کند نیست! اما واقعا زاویه دید رو حال کردین؟
    بله s9 منظورم هست اگه خواستی یه ویدیو هم هست تو youtube برات بزارم
    که تو کره داره تست میشه
    واقعا سرعتش پایینه مثلا یه عکسو دیر لود میکرد

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بله s9 منظورم هست اگه خواستی یه ویدیو هم هست تو youtube برات بزارم
    که تو کره داره تست میشه
    واقعا سرعتش پایینه مثلا یه عکسو دیر لود میکرد
    چندان بعید نیست که تاچ سرعتش بهتر از S9 باشه. هر چی باشه apple تجربه ش تو نرم افزار و تاچ اسکرین و اینا بیشتر از کووانه. ولی کیفیت LCD و زاویه ی دید S9 در حدی هست که آدم از تاچ بدش بیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان

من می خوام یک وسیله ای بخرم که باهاش صدا ضبط کنم (برای سر کلاس دانشگاه ) و درس هایی رو که ظبط کردم باهاش گوش بدم و موارد ضبط شده رو بتونم به کامپیوتر منتقل کنم . چیز هایی که برام مهمه 1 کیفیت بالای ظبط 2 شارژ زیاد و امکان استفاده برای گوش کردن درس ها 3- بتونم راحت صداهایی رو که ضبط کردم و آرشیو شده توش پیدا کنم 4 حجم مناسب برای ضبط صدا (در ضمن نمی تونم از دستگاه نزدیک استاد استفاده کنم چون اکثرا راه میرن و فاصله اکثر اوقات بالای 3 متره )

حالا چون اطلاعاتی در زمینه این ابزار ندارم نیاز به راهنمایی شماعزیزان پیدا کردم
    می خوام اول ببینم چی بگیرم (voice recorder یا پلیر یا چیز دیگه ) دوم چه مارک و مدلی
    150 تا 200 هم میتونم هزینه کنم
    ممنون از راهنمایی هاتون اگر لازمه جای دیگه تاپیک بزنم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان

من می خوام یک وسیله ای بخرم که باهاش صدا ضبط کنم (برای سر کلاس دانشگاه ) و درس هایی رو که ظبط کردم باهاش گوش بدم و موارد ضبط شده رو بتونم به کامپیوتر منتقل کنم . چیز هایی که برام مهمه 1 کیفیت بالای ظبط 2 شارژ زیاد و امکان استفاده برای گوش کردن درس ها 3- بتونم راحت صداهایی رو که ضبط کردم و آرشیو شده توش پیدا کنم 4 حجم مناسب برای ضبط صدا (در ضمن نمی تونم از دستگاه نزدیک استاد استفاده کنم چون اکثرا راه میرن و فاصله اکثر اوقات بالای 3 متره )

حالا چون اطلاعاتی در زمینه این ابزار ندارم نیاز به راهنمایی شماعزیزان پیدا کردم
    می خوام اول ببینم چی بگیرم (voice recorder یا پلیر یا چیز دیگه ) دوم چه مارک و مدلی
    150 تا 200 هم میتونم هزینه کنم
    ممنون از راهنمایی هاتون اگر لازمه جای دیگه تاپیک بزنم راهنماییم کنید
    با توجه به بودجه شما و نیازی که داری توصیه میشه voice recorder بگیری ... نمایندگی های سونی رو چک کن. مثلاً مدل UX91 باید 4 گیگش حدود 170 تومن باشه که کیفیت ضبط بسیار خوب و قابلیت های پخش مناسب داره.

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با توجه به بودجه شما و نیازی که داری توصیه میشه voice recorder بگیری ... نمایندگی های سونی رو چک کن. مثلاً مدل UX91 باید 4 گیگش حدود 170 تومن باشه که کیفیت ضبط بسیار خوب و قابلیت های پخش مناسب داره.
    ممنون دوست عزیز می خوام بدونم چیزی که امکانات پخشش بیشتر باشه هم هست ؟؟؟چون امکانات پخشش هم به اندازه ی ضبطش برام مهمه
    ممنون از راهنماییهاتون

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز می خوام بدونم چیزی که امکانات پخشش بیشتر باشه هم هست ؟؟؟چون امکانات پخشش هم به اندازه ی ضبطش برام مهمه
    ممنون از راهنماییهاتون
    اصولاً voice recorder همون کاری رو خوب انجام میده که از اسمش برمیاد؛ یعنی ضبط صدا ... طبیعتاً قابلیت گوش دادن و مرور فایل هایی که ضبط شده رو داره .. اما اگه مثلا یه نفر بگه "شاید خواستم 4 تا دونه هم آهنگ توش بریزم" ، اونوقت voice recorder های حرفه ای اغلب شون چنین قابلیتی رو پیش بینی نکرده اند و به شکل کاملاً ابتدایی پیاده سازی اش می کنن .. سری U و بعدش UX سونی (همین که معرفی کردم) ، اومد و یه پلی زد و این خلاء رو پر کرد .. یعنی ریکوردی هستش که در حد قابل قبول از وظایف پخش بعنوان یه پلیر هم برمیاد ...

اگه میخوای کاملاً مثل پلیر عمل کنه ، دیگه باید بری پلیر بگیری و البته کیفیت ضبط قطعاً پایین خواهد اومد ..

اما بعنوان یه گزینه مشابه اون ریکورد سونی، می تونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هم فکر کنی که اخیراً توی پاساژ ایران دیدمش .. 2 گیگش 130 تومنه و 1 گیگش 105 تومن.

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

خیلی ممنون از وفتی که میزارین
    یک فکر دیگه ای هم به ذهنم رسیده میخوام نظرتون رو بدونم
    می خواهم یک نت بوک Acer Aspire One d250 بخرم و یک ریکوردر ارزون با حجم پایین حالا اگه بخوام مثلا تا نهایت 100 تومان هزینه کنم چیز بدرد بخوری می تونم بخرم ممنون میشم چند تا گزینه مناسب در رنج زیر 100 تومان (هر چی ارزون تر بهتر ) پیشنهاد بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •