همینی که احمد میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همینی که احمد میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كيفيت ضبط صداي فيلمش تو محيط هاي شلوغ خيلي بد ميشه. من خودم دارم. نميدونم شما چطوري به اين نتيجه رسيدي .
باطريش هم با عوض كردن درست نميشه ولي ميشه باهاش سر كرد. بايد منتظر آپديتهاي جديدش بود.
میشه به ای دی masoud_cpu در یاهو پی ام بدی .
من نتیجه گیریم رو عنوان میکنم !
![]()
![]()
!
با توجه به شبهه دار بودن قضیه تا اطلاع ثانوی از خرید این گوشی موبایل صرف نظر میکنم . و شاید تا آمدن i8910 صبر کنم . با تشکر از همه که در راهنمایی کردن من سهمی داشتند .
پیروز و سربلند باشید .
سلام دوباره !
این لا مذهب بد جوری چشمم و گرفته ! به هیچ عنوان نمی تونم از فکرش بیام بیرون .
اقا این منو با این رنگ تیره و تک رنگ اصلا به این گوشی با ابن lcd نمیاد . تم میشه روش نصب کرد . ؟
تم میشه روش نصب کرد فونتم میشه ریخت
ولی من از gps نمیتونم استفاده کنم دارم کلافه میشم
من 8510 ندارم ولی اینو جایی خوندم :
برید setting\connections\destinations\access point
بعد این اطلاعات رو وارد کنید :
connection name : MCCI Internet
Data bearer : Packet Data
Access point name : mcinet
بقیه رو تغییر ندید به جز
Authentication : Normal
تمام.
کار خوبی میکنی! i8910 باحال تره (3.7 اینچ تاچ! + ضبط اچ دی).با توجه به شبهه دار بودن قضیه تا اطلاع ثانوی از خرید این گوشی موبایل صرف نظر میکنم . و شاید تا آمدن i8910 صبر کنم . با تشکر از همه که در راهنمایی کردن من سهمی داشتند .
سلام اگه بخوای منتظر یه مدل گوشی بهتر باشی پس بهتره اصلا گوشی نخری چون هر روز یه مدل جدید با امکانات جدید میاد![]()
دوستان اين گوشی مشکل باطری نداره من باطری اينو با n96که يه سيستم عامل دارن مقايسه کردم
الان مال خودم خوبه و مشکلی نداره
دوستانی که تصميم به خريد دارن اين گوشی رو بگيرن پشيمون نميشن فقط چند نکته رو بايد توجه کنن
1 با گارانتی متبر بخرّن(فعلاً ماکروتل) فقط چون شايعه شده تقلبيش هم هست و هم چنين برايه 50 تومان
آدم 500 تومان را به خطر نميندازه
2- گوشی رو که خريدين بزارين تا ته chargeخالی کنه تا دو روز بد به chargeبزنيد بد از دو روز درست ميشه
3- تنظيم اتو ماتيک نور lcd رو offکنيد باتری ميخوره
4- موقع خريد چک کنيد update باشه البته ماکروتل update هست
من خودم تازه خريدن و هيچ مشکلی نداره
در ضمن اکثر دوستان به نمايشه charge nokia عادت دارن چون اين شرکت chargeگوشی رو تا 30% تا ته
پر نشون ميده بد که داره گوشی خاموش ميشه تازه خط کم ميکنه و ميبينی گوشی خاموش شد
اماsamsung با صداقت تر است و charge واقعيی رو نشون ميده اينم بگم وقتی آخرين خط هم تمام شد
گوشی تا 4-5 ساعت کار ميکنه و ميشه با هاش تماس گرفت و smsزد
مال من تا 2-3 روز نگر ميداره
در حال حاضر جزو بهترينا ست اگه باور نميکنيد ميتونيد gsmarenaرو ببينيد
و رتبه دوم اين گوشی تو دنيا رو ببينيد!!!
Last edited by captain JAVID; 28-02-2009 at 16:29. دليل: غلط املا اي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)