اره بابا این خیلی قشنگ تر از oblivion هست حتما بازی کن ضرر نمی کنی.
اره بابا این خیلی قشنگ تر از oblivion هست حتما بازی کن ضرر نمی کنی.
سلاممگه زبون اقا پیشی رو موش خورده که امید بگه؟
نه آخه تست حافظه ی امید رو میخوام انجام بدم![]()
همشون رو خریدم چند صفحه قبل گفتم که ! بعدش این خونه ی من دقیقا کجاست ؟یعنی تو theme هم برای خونت ازmoira خریدی؟
کریستف کلمبدر مورد اون محل هم امید میتونه کمکت کنه چون کاشفش اونه.![]()
این ربات مال اونایی بود که کارمای بد داشتن دیگهبرو چند تا ربات بخر در راه خدا ازاد کن.
مشکل من خرید مرید نیست مشکل من فروشه![]()
من یه جایی گیر کردم اونجای که Grouse بهم ماموریت میده ! 4 تا محل روی نقشه ظاهر میشه که وقتی میری اون محل ها 4 تا علامت هست که 4 تا شخص هستند ولی من نمیدونم چیکار باید بکنم هر 4 تاشون رو پیدا کردم . که در چهار منطقه مختلف بودن . ولی چون نمیدونستم چیکار کنم همشون رو کشتم ماموریت رو باختم ! کسی میدونه اونجا چیکار باید کرد ؟
و سوال دیگه اینکه اسلحه چطوری میشه ساخت ؟
سلام
دقیقا از در mega town که وارد میشی سمت چپت 1 راه پله هست از همون برو بالا
جلو در که وایسی اسمش رو مینویسه my mega town house
کی گفته فقط کسانی که کارما بد دارن میتونن بخرن؟
من خودم با کارما معمولی خریدم
Last edited by aghamajid1369; 16-04-2009 at 14:03.
برای ساختن اسلحه باید نقشه گیر بیاری
در مورد اون مرحله 1 کم بیشتر توضیح بده لطفا
برو توی quest ببین چی نوشته درباره مرحله
ببین تا اون قسمت از بازی همه ماموریت ها یه محل هست که میری به اونجا و ماموریت رو انجام میدی ! ولی این ماموریت یعنی اولین ماموریتی هست که 4 تا مکان روی نقشه ظاهر میشه که هر 4 تاش رو باید بری ! در هر مکان 4 تا شخص هستند که یکیشون یه دختره بود لباسش قرمز بود ( دکتر هم بود ) گفت من رو ببر big town ! یکیشون هم تو یه هتل شیک بود لباس صورتی داشت ! یکیشون هم یه پیرمرد تک تیر انداز بود ! ...
شرمنده من همچین ماموریتی انجام ندادم.
جزء optional quest هست دیگه؟
فکر نکنم چون برای ورود به شهر پردیس نگهبانه نمیزاره ! این ماموریت هم مال همون نگهبانه هست گفتم شاید براش انجام دام بزاره برم تو شهر ! راستی این ماموریت Blood Ties رو چطوری باید انجام داد ؟ هیچ محلی رو نقشه نشون نمیده !
ماموریت های فرعی رو چطوری میشه با ماموریت های اصلی تو قسمت quest تشخیص داد ؟
سلام
این بلاد تایز نوعی به معنی اتحاد خونی ست
شما از شهر Megatown از یک دختر یک نامه ای میگیری میگه ببر فلان جا بده به خونواده ام
میبری روی یک پل خرابه اونجا نگهبان اونجا داره از یک گروه دیگه محافظت میکنه میگه برو از خونواده ها خبر بگیر میری 2 تاشون سالم هست او خانواده ای که تو میخوای نیست و مرده اند بهت میگه رفتن فلان جا این خانواده ها روی همون پل هستن ها ! میری دم خونه شون در میزنی
یک شهر دیگه بود بخوای اسمش رو نگاه میکنم میگم میری اونجا برادر اون دختر رو پیدا میکنی نامه رو بهش میدی و ازش میخوای که بیاد باهاش بری
بعد اونجا یک رئیسی داره که با اون مرد که روی پل هست در جنگ هستن زمانی که بتونی بین این دو اتحاد برقرار کنی این Blood ties کامل میشه
اون دختر هم که میگه بببرم بیگ تاون اونم باید ببری اونجا البته من قبلش برادرش رو پیدا کرده بودم ! همون اسکاتی وراج !
اون دختر دیگه رو من نمیدونم اما فکر کنم اونم از اونایی باشه که میتونی با خودت ببری river city اینا
حالا برو توی quest ها ببین چی نوشته آخه
خیلی ممنون . اسم شهر رو بگی خیلی عالی میشه چون کلی شهر هست پسره تو کدومشون هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)