اگه منظورت قوله بعد اررابه راني كه بايد اسپيد كيل كني و به ترتيب و سريع هرموقع چاقوت ابي شد ضربه بزني
خيلي سريع بايد اين كارو بكني وگرنه ميندازتت زمين
اگه منظورت قوله بعد اررابه راني كه بايد اسپيد كيل كني و به ترتيب و سريع هرموقع چاقوت ابي شد ضربه بزني
خيلي سريع بايد اين كارو بكني وگرنه ميندازتت زمين
دوستان اخر بازی گفت یک قفلی unlock شده بعد کد فعال کردنش هم گفت ولی من نتونستم یادداشت کنم
کسی میدونه اون کد چیه؟
راست میگی منم نفهمیدم چیه.2 ساله تو کف موندم![]()
من رسيدم به قوله دوم. لاكردار خيلي سريع ضربه مي زنه.منظورم همون قوليه كه بعد از رقتن دنبال فيرا هستش. فقط من مي تونم در برابرش دفاع كنم.
ضربه هم كه مي زنم يه زره جونش كم مي شه اما اگه اون يه لگد بزنه من از روي سكو مي افتم پايين
كسي مي تونه چطوري بايد بكشمش ؟
Last edited by MR.GAMER; 18-10-2007 at 14:50.
شما كه انقدر واردي به ما بگو قوله دوم رو چطوري بايد بكشم؟![]()
منظورت اون غول خیلی گنده هست یا اون سفیده؟
بابا من فكر كردم شما جلو تر از اين حرف ها باشيفرح كه ميره شما بايد با اون زنه كه شبيه دلقكه مبارزه كنيد بعد تبديل به دارك پرنس ميشه اون موقع ميري جلوش وقتي تك به تك شدن كليك چپ را با سرعت مي زني تا اون پرت بشه پايين (هنوز خيلي مونده بازي تموم شه)
![]()
حاجی شما مشکلت رو بگو تا بشه حل کرد . الآن کجا گیری باز ؟
عزیزم شما نمی تونی از اون کد استفاده کنی چون به گفته خیلی از سایت های مربوط به مسائل گیم و غیره که در مورد این جریان بحث کردن این یکی از اشکالات بازیه که وقتی بازی تموم میشه اون کد رو تازه بهت میده ، من این موضوع رو تو یکی از سایت ها که خیلی در مورد pop بحث کرده بودن دیدم ولی یادم نیست خداییش وگرنه سایتش رو میذاشتم ، این موضوع نه تنها توی فروم های داخلی (ایران) بود بلکه تو خیلی از سایت ها و فرومهای خارج ازکشور هم بود .
منم خیلی درموردش تو اینترنت سرچ کردم ولی به هیچ جایی نرسیدم .
موفق باشی
گلم مثل اينكه من تو پست قبلي جوابو كامل نوشته بودمااااااااااا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)