تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 275 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازی رشیدی در "خسته‌دلان" شروع شد

داود رشیدی به تازگی به جمع بازیگران مجموعه "خسته‌دلان" به کارگردانی سیروس الوند پیوست. به گزارش خبرنگار مهر، تصویربرداری اولین مجموعه تلویزیونی الوند مدتی است شروع شده و رشیدی که در این مجموعه نقش رئیس قطار را بازی می‌کند برای اولین‌بار با الوند همکاری کرده است.
    امین تارخ، کورش تهامی، مسعود رایگان، آناهیتا نعمتی، رامتین خداپناهی، پردیس افکاری و سعید پیردوست بازیگرانی هستند که تا امروز مقابل دوربین رفته‌اند.
    "خسته‌دلان" در گروه فیلم و سریال شبکه یک تولید می‌شود و داستان آن در قطاری می‌گذرد که حامل مسافرانی از سطوح مختلف جامعه است. محمدهادی کریمی متن مجموعه را بر اساس طرحی از سیدسعید رحمانی نوشته است.
    سایر عوامل مجموعه عبارتند از مشاوره پروژه: رضا کاشانی اسدی، مدیر هنری: مجید میرفخرایی، طراح گریم: محمدرضا قومی، طراح لباس: مهنوش عباسی، صدابردار: جهانگیر میر‌شکاری، جلوه‌های ویژه: رضا فخاریه، دستیار کارگردان: لیلا رنگرزان، عکاس: حسن شجاعی، روابط عمومی: محسن سلیمانی فاخر، مدیر تولید: مهدی بدرلو، تهیه‌کننده و مجری طرح: محسن شایانفر.
    سیروس الوند فیلم‌های سینمایی "چهره"، "دست‌های آلوده"، "یکبار برای همیشه"، "مزاحم" و "آوار" را کارگردانی کرده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ویژه‌برنامه جشنواره پویانمایی روی آنتن شبکه دو می‌رود

ویژه‌برنامه ششمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران هر روز عصر به مدت 25 دقیقه از شبکه دو پخش می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام کرد این برنامه به مدت پنج شب روی آنتن شبکه دوم سیما می‌رود.

در این برنامه علاوه بر مرور انیمیشن‌های پخش شده در ششمین جشنواره بین‌‌المللی پویانمایی تهران، گفتگو‌هایی با برگزار کنندگان جشنواره نیز انجام می‌شود. تعدادی از انیماتورهای مطرح جهان برای حضور در این جشنواره بین‌المللی به تهران سفر کرده‌اند.

برگزاری 14 کارگاه تخصصی پویانمایی از جمله برنامه‌های برگزارکنندگان این جشنواره است. جون گرتز انیماتور برنده اسکار 1993 از میهمانان اصلی ششمین جشنواره پویانمایی است که در طول برگزاری جشنواره چهار کارگاه آموزشی برای برخی دانشجویان برگزار می‌کند.

همچنین 20 پایان‌نامه برگزیده دانشجویان دانشگاه هنر در نخستین بازار ملی انیمیشن ایران نمایش داده می‌شود. این فیلم‌ها در طول برگزاری جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران در غرفه دانشگاه هنر واقع در بازار انیمیشن نمایش داده می‌شود. دو کارگاه ساخت عروسک‌های خمیری و شن‌های رنگی روی شیشه نیز برای علاقمندان به انیمیشن در این غرفه پیش‌بینی شده است.

مسابقه فیلیپ بوک از دیگر برنامه‌های این غرفه است. در این مسابقه که از حرکت طرح روی اوراق یک دفترچه شکل می‌گیرد به 50 نفر از برندگان سه سی‌دی از بهترین‌های انیمیشن جهان اهدا می‌شود.

نمایش تست حرکت دانشجویان دانشگاه هنر که در کارگاه‌های طراحی و شخصیت‌سازی ساخته شده نیز از دیگر برنامه‌های این غرفه دانشگاه هنر است.

"داستان سفال" ساخته مریم بیانی، "قصه کوچک ما" ساخته آمنه اسلامی، "راه" ساخته سیدرسول حسینی و "در خانه ما" ساخته مریم کشکولی‌نیا چهار فیلم دانشجویان دانشگاه هنر هستند که به بخش مسابقه ایران راه یافته‌اند.

ششمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران تا 15 اسفند در مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برپاست.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"کشتار پنجم آذر گرگان" به زودی کلید می‌خورد

مجموعه تلویزیونی "کشتار پنجم آذر گرگان" به تهیه‌کنندگی کبری یزدی به سفارش سیمای استان‌ها برای مرکز گلستان تهیه می‌شود. حسین صفری کارگردان این پروژه در این باره به خبرنگار مهر گفت: این مجموعه در شش قسمت به وقایع کشتار پنجم آذر سال 1357 می‌پردازد. قهرمان داستان یک پرستار زن است و قصه از زبان او روایت می‌شود. از چند روز گذشته پیش تولید را آغاز کردیم و هنوز بازیگران انتخاب نشدند.
    وی در ادامه افزود: در مجموع به 70 درصد از مستندات پنجم آذر وفادار هستم. قرار است یک فیلم تلویزیونی هم از قالب این مجموعه در بیاوریم. از عوامل پشت صحنه که قطعی شده‌اند، می‌توانم به احد عاقلی مدیر تصویربرداری و امین کاشرفی دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز اشاره کنم.
    مستند "حریر فرهنگ" به کارگردانی حسین صفری آماده پخش است. این مستند در 13 قسمت 25 دقیقه‌ای به سفارش مرکز گلستان تهیه شده و به بررسی لباس قبیله‌های مختلف ایران همچون قزاق، ترکمن، قزلباش‌ها، ترک‌ها، بلوچ‌ها و... می‌پردازد.
    در این پروژه مجتبی سعیدی به عنوان تصویربردار و عباس بهرامی به عنوان صدابردار همکاری می‌کنند. روستای زیارت در استان گلستان و... لوکیشن‌های این مجموعه مستند است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واحد تله‌فیلم‌های اپیزودیک در سیمافیلم راه‌اندازی شد

با تاسیس واحد تله‌فیلم‌های اپیزودیک در سیمافیلم تولید فیلم‌های تلویزیونی چند بخشی در این مرکز آغاز می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر، با تاسیس این مرکز به مدیریت علی‌اصغر فخیمی‌فر تولید فیلم‌های تلویزیونی چند بخشی در مرکز سیمافیلم شروع می‌شود.

تاکنون 50 طرح در واحد تله‌فیلم‌های اپیزودیک سیمافیلم تصویب و نگارش تعدادی از آن‌ها شروع شده است. پیش‌بینی می‌شود اولین فیلم تلویزیونی اپیزودیک این بخش سال آینده کلید بخورد. یکی از برنامه‌های این واحد تامین فیلم‌های تلویزیونی برای مناسبت‌ها و ایام مذهبی است.
    تولید مجموعه فیلم‌هایی با موضوع انقلاب اسلامی از اولین پروژه‌های واحد تله‌فیلم‌های اپیزودیک است که نگارش فیلمنامه آن شروع شده و با انتخاب کارگردان مقابل دوربین می‌رود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"تاکسی برگشتی" آماده پخش است

مجموعه تلویزیونی "تاکسی برگشتی" به کارگردانی حسین صفری به سفارش شبکه طبرستان مازندران آماده پخش است. به گزارش خبرنگار مهر، این مجموعه در 26 قسمت 45 دقیقه‌ای به سفارش شبکه طبرستان مازندران تولید شده و از یکی از شبکه‌های سراسری روی آنتن می‌رود. "تاکسی برگشتی" داستان زندگی قدرت و شوکت را دنبال می‌کند که با پنج بچه قد و نیم قد زندگی خود را از طریق تاکسی برگشتی می‌گذرانند.
    در این مجموعه محمود جعفری، داود سعیدی، سیروس تقی‌نژاد، مجید عبدی و تعدادی بازیگر بومی چون سیدکاظم حسینی و ... بازی کرده‌اند. فیلمنامه "تاکسی برگشتی" را امین کاشرفی نوشته است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تصویربرداری "چیزی شبیه معجره" برزیده آغاز شد

فیلم تلویزیونی "چیزی شبیه معجزه" به کارگردانی حسن برزیده و تهیه‌کنندگی امیرعباس کنی با بازی احمد نجفی در تهران کلید خورد. به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم تلویزیونی داستان سه زوج است که در یک مجتمع مسکونی زندگی می‌کنند و هر یک به نوعی با تولد، مرگ و زندگی روبرو هستند. تصویربرداری "چیزی شبیه معجزه" هفته پیش در یک مجتمع مسکونی در خیابان پاسداران آغاز شده که لوکیشن اصلی فیلم است.

احمد نجفی در یکی از اپیزودهای فیلم 90 دقیقه‌ای "چیزی شبیه معجزه" روبروی مهسا کرامتی نقش‌آفرینی می‌کند. سحر زکریا، شهرام پوراسد، آرتمیس ورزنده و ابراهیم برزیده دیگر بازیگران اولین فیلم تلویزیونی برزیده هستند.

سایر عوامل "چیزی شبیه معجزه" عبارتند از مدیرتصویربرداری: مسعود سلامی، صدابردار: منصور شهبازی، مدیرتولید: مسعود دلیری، دستیار اول کارگردان: محمد حمزه‌ای، تدوین و صداگذاری: روح الله افشاری، محصول سیمافیلم.

حسن برزیده کارگردانی فیلم‌های "دکل" و "قصه‌های شهر جنگی" و مجموعه "مثل هیچکس" را در کارنامه دارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تصویربرداری "اشک‌ها و لبخندها" ادامه دارد

مجموعه تلویزیونی "اشک‌ها و لبخندها" به کارگردانی حسن فتحی مراحل تصویربرداری را سپری می‌کند. به گزارش خبرگزاری مهر، این مجموعه در 13 قسمت 45 دقیقه‌ای به تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه به سفارش شبکه یک ویژه ایام نوروز تهیه می‌شود. در مجموعه "اشک‌ها و لبخندها" مهدی هاشمی، گوهر خیراندیش، شهره لرستانی، برزو ارجمند، لیلا اوتادی، هومن برق‌نورد، کیانوش گرامی، مهشاد مخبری و محسن نقیبیان به ایفای نقش می‌پردازند.
    فیلمنامه "اشک‌ها و لبخندها" را علیرضا کاظمی‌پور به نگارش در‌آورده و داستان درباره زنی به نام شمسی است که برای سر و سامان دادن به زندگی پسر خلافکار خود 15 روز از زندان مرخصی می‌گیرد. او پس از آزادی، به خواستگاری دختر برادرش می‌رود و ...

عوامل این مجموعه عبارتند از مدیر نور و تصویر: جواد صفا، صدابردار: صالح حبیبی، طراح صحنه و لباس: پیام فروتن، طراح گریم: مهری شیرازی، دستیار یک کارگردان: محمدرضا رستمی، برنامه‌ریز: سعید عباسی، مدیر تدارکات: مهدی پیله‌وریان، تصویربردار: خسرو دادگر و مدیر تولید: عزیز علیزاده.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تاکید روی جزئیات در فیلم‌ها و مجموعه‌هایم "اصل و عادت" است

کیانوش عیاری مجموعه‌های "خانه به خانه"، "هزاران چشم" و "روزگار قریب" را در کارنامه دارد که در مسیر نگاه همیشگی و مولفه‌های مشترک آثار سینمایی اوست و مانند همیشه نگاه جزئی‌نگر حرف اول را در آثارش می‌زند.به گزارش خبرنگار مهر، با نگاهی به آثار سینمایی و تلویزیونی عیاری می‌توان به سبک خاص او رسید که همیشه در آثارش به واقعیات زندگی می‌پردازد، طوری که تماشاگر خود را در فضای ترسیم‌شده قرار می‌دهد. عیاری در گفتگوی مشروح با خبرنگار مهر درباره نگاهش به جزئیات، بازی بازیگران، موسیقی‌ مجموعه‌های تلویزیونی و... صحبت کرده است.

* با نگاهی به مجموعه‌های "خانه به خانه"، "هزاران چشم" و "روزگار قریب" می‌توان متوجه نگاه جزئی‌نگر در روایت و کارگردانی شد که در فیلم‌های سینمایی‌ شما هم دیده می‌شود. برای شروع از نگاه خود و از تاکید روی جزئیات بگویید.

ـ کیانوش عیاری:
    انتخاب این زبان، بیان و گویش یک کار استراتژیک و حساب شده از جانب من برای رسیدن به مقصودی که الان مورد رضایت شماست، نبود. این ویژگی افراد است. یک کارگردان می‌تواند به جزئیات توجه کند و بعد از آن در خلق فضای قابل باور و در ترسیم فضایی که بیننده احساس کند بخشی از چیده‌مان انسانی صحنه‌ است، استفاده کند.
    این مسئله می‌تواند حساب شده و به عنوان یک راه حل تصور شود یا در مورد کارگردانی مثل من می‌تواند یک عادت یا یک نگاه ذاتی و فطری باشد. این ویژگی از نخستین فیلم‌های کوتاه هشت میلیمتری‌ام که از سال 1348ـ 1349 شروع به ساخت آنها کردم به عنوان یک روش در تمام کارهایم موجود بوده و به تدریج متوجه شدم تماشاگر این جزئیات را باور می‌کند.
    تماشاگران فیلم‌هایم همیشه به نگاه جزئی‌نگرم توجه می‌کنند و صحنه‌ها برایشان قابل باور است. یکی از دوستانم می‌گفت وقتی در فیلم نشان می‌دهی هوا گرم است، واقعاً احساس گرما می‌کنم و حتی بوی عرق بدن شخصیت‌ها را حس می‌کنم. شنیدن این اظهار نظر برایم جالب بود، به همین دلیل این موضوع برایم اصل شد و احساس کردم توجه به جزییات درترسیم فضا نتیجه بخش است.
    نگاه جزئی‌نگر نه تنها در آثارم، بلکه در زندگی شخصی‌ام وجود دارد، حتی گاهی این نگاه زندگی عادی‌ام را مختل می‌کند. فکر می‌کنم احتیاج به عمر نوح دارم که با جزئیاتی که مد نظرم است، زندگی کنم.
    * چرا این نوع نگاه را در دیگر مجموعه‌های تلویزیونی نمی‌بینیم؟ حتی با جذب کارگردان‌های سینما برای ساخت آثار تلویزیونی و در اختیار گذاشتن فضا با این حال شاهد کارهای خوبی نیستیم.
    ـ به نظرم این ماجرا حاصل یک سوء تفاهم است. اغلب دوستان می‌گویند ما بر اساس ذائقه مخاطب فیلم می‌سازیم. فکر می‌کنم این رویکرد دموکراتیکی است که فیلمساز هیچ کوششی ندارد که سطح خرد و فیلمش تا آن حد بالا و پیچیده باشد که ذهن تماشاچی را دچار اختلال کند و تماشاگر عقب بماند. اما فکر می‌کنم گاهی ذائقه تماشاگر ملعبه‌ای در دست کسانی شده که می‌خواهند مخاطبان را به سخیف‌ترین شکل سرگرم و به درک تبعید کنند.
    * از دید شما درک به کجا ختم می‌شود؟
    ـ می‌گویند درک پست‌ترین منزلگاه جهنم است. گفته می‌شود ما براساس ذائقه تماشاگر فیلم را نمایش می‌دهیم، اما باید گفت آیا ذائقه تماشاگر را که آماده غلطیدن به سمت کارهای سخیف است را جدی بگیریم یا به فکر ارتقای آن باشیم؟ همین که او را به سمت مرحله پست‌تر سوق ندهیم و در همان مرحله خودش بماند، پیشرفت است.
    تجربه "هزاران چشم" و "روزگار قریب" نشان داد تماشاگر آمادگی دارد قدمی رو به جلو بردارد. البته باید پذیرفت تماشاگر در چنین شرایطی دچار غربالگری هم خواهد شد، مسلما مجموعه‌ای مثل "روزگار قریب" خواه ناخواه بخشی از مخاطب خود را از دست می‌دهد، اما این از دست دادن آنقدر وسیع نیست. دستاورد تلویزیون در چنین تجربه‌ای که تماشاگر تا چه حد آمادگی پذیرش چنین کارهایی را دارد، قابل توجه است.
    * شما این تجربه را در مجموعه‌های "هزاران چشم" و "روزگار قریب" کسب کردید.
    ـ بله، قبل از پخش "هزاران چشم" عده‌ای نگران بودند که آیا مردم با این مجموعه به دلیل ریتم آرام آن ارتباط برقرار می‌کنند. مسلماً در یک صف که همه سربازان هم‌قد و در حال حرکت هستند، حتی اگر یک نفر به اندازه سه‌ چهار سانتیمتر بلندتر باشد، توجه بقیه را جلب می‌کند. "هزاران چشم" نظر مثبت بخش زیادی از مخاطبان را جذب کرد. این تجربه در "روزگار قریب" تکرار شد و این را باید به فال نیک گرفت.

هاشمی و عبیسی در صحنه‌ای از مجموعه "روزگار قریب"

* چرا مجموعه "خانه به خانه" در میان مثال‌هایتان جایی ندارد؟ آیا این مجموعه در بین تجربه‌های خوب شما قرار نمی‌گیرد؟
    ـ این مجموعه را جزو کارهای قابل دفاع می‌دانم و فراموش کردم از آن بگویم. "خانه به خانه" به سفارش سازمان آمار ساخته شد و اگر نامی از آن نمی‌برم دلیلی بر رد آن نیست. این مجموعه هم بسیار روان و سالم است، اما ویژگی‌های شخصی را در "هزاران چشم" و "روزگار قریب" بیشتر جستجو می‌کنم تا در "خانه به خانه"، اما این مجموعه از حیث اجرا و عرضه به تماشاگر تفاوتی با آن دو ندارد.
    * شما به شعور مخاطب احترام می‌گذارید و او را دست کم نمی‌گیرید. قصه‌هایتان ریتم آرام دارد، عادت مخاطب را به هم می‌زنید و حس او را با قصه و فضا همراه می‌کنید. چطور این ریتم را برای قصه‌هایتان انتخاب کردید؟
    ـ انتخاب ریتم آرام هم یک روش نیست. آن هم جزئی از باوری است که من بر اساس آن به دنیای تصویر نگاه می‌کنم. باید تا حد ممکن از خستگی تماشاگر کم کرد، اما کم کردن از این خستگی به معنای استفاده از ضرباهنگ و ریتم سریع و غیر‌ عادی نیست، عده‌ای این کار را کردند و موفق بودند و گروهی مثل من این کار را نکردند. جزئیات در کارهایم عامل مسخ‌کننده تماشاگر نیست، بلکه به این دلیل است که به سلیقه و خواسته او احترام می‌گذارم.
    به مخاطب اطمینان می‌دهم اگر خودش را درگیر عاطفی کار کند، چیزی که به او عرضه می‌شود، سلامت است. بد نیست برخی همکاران به دستاوردهایی که تجربه شده و نتایج مطلوب هم داشته، توجه کنند و این قدر بهانه تماشاگر را نیاورند و کاستی‌ها را به حساب ذائقه تماشاگر نگذارند.
    البته منظورم از جزئیات این نیست که مثلاً یکی از شخصیت‌ها گوشه ناخن خود را بگیرد. اگر جزییات بخشی از تار و پود موضوع فیلم نباشد زائد است. جزئیات اکتسابی نیست، بخشی از ذهنیت یک آدم است. برخی فیلم‌ها بی‌جهت توقف و سکون دارد و به سبک و سیاق رمان‌های بالزاک بابت توصیف شخصیت‌ها زمان زیادی صرف می‌شود. این همان نگاه خطرناک است که باعث مسمومیت در کار می‌شود.
    * این نگاه واقعگرایانه در تلویزیون به شما آسیب زده و نتیجه آن هم نوع پخش "روزگار قریب" و توجیه ساخته نشدن ادامه مجموعه "هزاران چشم" است.
    ـ داستان مجموعه "هزاران چشم" اینطور نبود. این مجموعه به طور موقت قطع شد تا تولید آن بعد از یکسال و نیم و بعد از پایان ساخت "روزگار قریب" ادامه پیدا کند، اما یکسال و نیمی که برای "روزگار قریب" پیش‌بینی می‌شد، تبدیل به شش سال شد. مدیران شبکه سه علاقمند به ادامه تولید مجموعه "هزاران چشم" بودند. از "روزگار قریب" هم بعد از پخش تمجید شد.
    در مواردی ممیزی گریبان "روزگار قریب" را گرفت، اما این ممیزی‌ در حدی نبود که واژه قلع و قمع را استفاده کنیم. مهم این است که "روزگار قریب" ساخته و پخش شد. در مجموع فکر می‌کنم برای ارتقای استاندارد و بهبود فیلم‌های تلویزیون هر چقدر کار شود، کم است. کیفیت مقوله‌ای است که نمی‌توان پایانی برای آن در نظر گرفت یا خواست روحی مردم برآورد شود.
    * در مقوله بازیگری هم سبکی خاص دارید. به نظر می‌رسد علاقمندید بازی بازیگران حرفه‌ای را تلطیف و بعد از خلع سلاح کردن دانسته‌هایشان از آنها بازی بگیرید. این روش شما باعث ناراحتی بازیگران حرفه‌ای مانند مهدی هاشمی نمی‌شود؟
    ـ چون به مهدی هاشمی برنمی‌خورد، نتیجه‌اش اینقدر خیره‌کننده می‌شود. او با اطمینان خودش را به من می‌سپرد و من هم به او مثل یک خمیر غنی شده نه یک خمیر خام نگاه می‌کنم. هاشمی قابلیت‌های خودش را توسط شخص دیگری آنالیز و پالایش می‌کند. من چیزی به هاشمی اضافه نمی‌کنم، عده‌ای بر ‌اساس خودخواهی و این ذهنیت که من بازیگر مولف و ویژه هستم به من اطمینان نمی‌کنند، اجازه پالایش به من نمی‌دهند و نتیجه‌اش بازی‌های متوسط است.
    * همین ویژگی هاشمی باعث شد از او در "هزاران چشم" و "روزگار قریب" برای ایفای نقش‌های اصلی استفاده کنید؟
    ـ این هم یکی از فاکتورهای مهم است. او چهره‌ای دلنشین دارد و بازیگری خوب است. سواد بازیگری توام با ادراک نیرومند یک بازیگر برایم مهم است. این ادراک حلقه گمشده بازیگری است که هاشمی و من در کارهای مشترکی که انجام دادیم به سمت کشف و بیان این ادراک رفتیم.
    * ذهنیت‌تان از ادراک چیست؟
    ـ منظورم تمام اعمالی است که کسی در دنیای غیر نمایشی به صورت زنده انجام می‌دهد و بعد از شناخت این رفتار آن را مقابل دوربین انجام می‌دهد. بازیگری که از ادراک بهره‌مند است از بازیگری که استعداد خوبی دارد، مهمتر است. در واقع اهمیت این ادراک از تحصیلات آکادمیک بازیگر هم بیشتر است، تحصیلات نمی‌تواند سطح ادراک بازیگر را بالا ببرد، بلکه فن را تقویت می‌کند. ادراک بخشی از هویت پنهان شخص است که در برخی بیشتر و بعضی کمتر است.

بازدید دکتر ولایتی از پشت صحنه مجموعه "روزگار قریب"

* در کشف این ادراک در آثارتان چقدر موفق بوده‌اید؟
    ـ کوششی برای کشف آن ندارم، این بخشی از ویژگی‌هایم است.
    * در "روزگار قریب" و "هزاران چشم" بازی بازیگران حرفه‌ای در بازی نابازیگران حل می‌شود. چطور این توازن را در کار حفظ می‌کنید؟
    ـ روش بازی گرفتن من به اینجا ختم می‌شود و خواه ناخواه در حد قابل قبول می‌بینیم. البته کوششی برای گرفتن بازی ندارم، فقط حرکات اضافه بازیگر را حذف می‌کنم. البته بعضی مواقع در این باره با بازیگران دچار مشکل می‌شوم. کسانی بودند که مقاومت کردند یا توان هماهنگ شدن با این روش را نداشتند، آنها را کنار گذاشتیم.
    * موسیقی متن هم همیشه در آثارتان هماهنگ شده و هیچوقت برجسته نیست.
    ـ موسیقی همچون دیگر عناصر مثل بازی بازیگر، فیلمبرداری، نورپردازی و... حق ندارد فراتر از پیکره فیلم حرکت کند. این مسخره‌ترین نوع نگاه به عناصر تشکیل‌دهنده یک فیلم است که موسیقی چنان نیرومند حرکت کند که کاستی‌های فیلم از جمله تاثیرگذاری عاطفی را جبران کند. چون نقشی که برای موسیقی قائلم تقویت فضا است. در "روزگار قریب" هم تجربه‌ای تازه داشتم و موسیقی تیتراژ را برجسته کردم.
    * قصد ندارید ادامه مجموعه "هزاران چشم" را بسازید؟
    ـ علاقمندم، اما نمی‌دانم چه زمانی فرصت ساخت آن را پیدا می‌کنم، فعلاً می‌خواهم فیلم سینمایی بسازم.
    Last edited by franch; 03-03-2009 at 13:36.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"هالک شکست‌ناپذیر" نوروز از تلویزیون پخش می‌شود

فیلم‌های "هالک شکست‌ناپذیر"، "چاپلین"، "کلاهبرداران" و "الواح زرین" در ایام نوروز 88 از شبکه تهران روی آنتن می‌روند.
    به گزارش خبرنگار مهر، فیلم سینمایی 112 دقیقه‌ای "هالک شکست‌ناپذیر" با بازی ادوارد نورتن بر مبنای قهرمان معروف قصه‌های مصور مارول به کارگردانی لویی لتریه ساخته شده است. نورتن در این فیلم نقش بروس بنر را دارد که می‌کوشد دلیل تبدیل شدن خود به یک غول سبز را درک ‌کند. در این بین تلاش ارتش برای به دام انداختن هالک شرایط را سخت‌تر می‌کند.

صحنه‌ای از فیلم "هالک شکست‌ناپذیر"

لیو تایلر، تیم راث و تیم بلیک نلسن دیگر بازیگران "هالک شکست‌ناپذیر" هستند که با بودجه‌ای در حدود 135 میلیون دلار ساخته شد و فروش جهانی آن 263 میلیون دلار بود. شخصیت ابرقهرمان هالک را استن لی و جک کربی خلق کردند و اولین کمیک استریپ آن مه 1962 به بازار آمد و به تدریج به یکی از محبوبترین قصه های مصور انتشارات مارول تبدیل شد.
    در داستان اصلی بروس بنر فیزیکدانی است که در معرض یک اشعه گاما که خودش خلق کرده قرار می گیرد و به شخصیت اهریمنی هالک تبدیل می شود. هالک به خاطر ویرانی هایی که به بار می آورد اغلب تحت تعقیب پلیس و نیروهای ارتش است.
    فیلم زندگینامه‌ای "چاپلین" به کارگردانی ریچارد آتن‌بورو تولید سال 1992 بریتانیا، آمریکا، فرانسه و ایتالیا و مدت زمان آن 143 دقیقه است. ویلیام بوید، برایان فوربز و ویلیام گلدمن فیلمنامه را بر مبنای داستانی نوشته دایانا هاوکینز، "سرگذشت‌نامه چاپلین: زندگی و هنر او" نوشته دیوید رابینسن و "خودسرگذشت‌نامه" چارلی چاپلین نوشتند.
    رابرت داونی جونیر، جرالدین چاپلین، پل ریس، آنتونی هاپکینز، دان ایکروید، پنه‌لوپه آن میلر، ماریسا تومی، کوین کلاین، میلا یووویچ، دایان لین در "چاپلین" بازی می‌کنند که در سه بخش بهترین بازیگر مرد، موسیقی (جان بری) و طراحی هنری نامزد اسکار بود. "چاپلین" زندگی بازیگر و فیلمساز بریتانیایی را از سال‌های اولیه در انگلستان تا موفقیت در آمریکا دربر می‌گیرد.
    ریچارد آتن‌بورو کارگردان این فیلم متولد 1924 بریتانیا و سازنده فیلم‌هایی "پلی در دوردست"، "گاندی"، "فریاد آزادی"، "سرزمین سایه"، "در عشق و جنگ" و "جغد خاکستری" است. او سال 1983 برای "گاندی" برنده جایزه اسکار بهترین فیلم و کارگردان شد.

به گزارش مهر، "کلاهبرداران" ریدلی اسکات تولید سال 2003 آمریکا است و در آن نیکلاس کیج، سام راک‌ول، آلیسن لومن و بروس آلتمن بازی می‌کنند. داستان درباره روی یک خرده‌کلاهبردار حرفه‌ای و فرانک دست‌پرورده اوست که با قالب کردن فیلترهای آبی ارزان‌قیمت به مردم روزگار می‌گذارند. روی آدمی وسواسی است و از فضای باز وحشت دارد...

نیکلاس کیج در صحنه‌ای از فیلم "کلاهبرداران"

"کلاهبرداران با واکنش عموما مثبت منتقدان روبرو شد و فروش جهانی آن 65 میلیون دلار بود. ریدلی اسکات 71 ساله سه بار برای فیلم‌های "تلما و لوئیس"، "گلادیاتور" و "سقوط بلک هاوک" نامزد اسکار شده است. "بیگانه"، "بلید رانر"، "باران سیاه"، "1492: فتح بهشت"، "سرباز جین"، "هانیبال" و "پادشاهی آسمان" از دیگر فیلم‌های این کارگردان و تهیه‌کننده بریتانیایی است.
    فیلم حادثه‌ای "الواح زرین" ساخته کانگ چنگ تولید سال 1970 هنگ کنگ است و در آن چین پینگ، یوئه هوا و چیائو چیائو بازی می‌کنند. داستان در دوران سلسله سونگ روی می‌دهد و درباره یک شمشیرزن میهن‌پرست است که می‌کوشد قاصدان حامل 12 حکم سلطنتی در قالب الواح زرین را از پا درآورد و ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"جنگ‌سالاران" جت لی از شبکه تهران پخش می‌شود

فیلم‌های سینمایی"جنگ‌سالاران"، "به شمال خوش آمدید"، "سرزمین ستمدیده: عراق" و "از بچه‌ها اجازه بگیرید" در ایام نوروز از شبکه تهران پخش می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، "جنگ‌سالاران" به کارگردانی پیتر چان تولید مشترک سال 2007 هنگ کنگ و چین و مدت زمان آن 126 است. جت لی، اندی لو و تاکشی کانشیرو در این فیلم بازی می‌کنند و داستان درباره رشادت‌های سه برادر خونی و تلاش آنها در جنگ و آشفتگی‌های سیاسی برای ایجاد آرامش است.
    پیتر چان تهیه‌کننده و کارگردان 46 ساله تایلندی فیلم‌های "عصر معجزه‌ها"، "سه افراطی" و "شاید عشق" را در کارنامه دارد. "جنگ‌سالاران" او سال 2008 در 13 رشته نامزد دریافت جوایز فیلم هنگ کنگ بود و جوایز هشت بخش شامل بهترین فیلم و کارگردان را از آن خود کرد.
    "جنگ‌سالاران" در جشنواره فیلم اسب طلایی نیز برنده دو جایزه بهترین فیلم و کارگردان شد و در جوایز فیلم آسیا جایزه بهترین جلوه‌های ویژه را دریافت کرد. این فیلم با بودجه‌ای 40 میلیون دلاری تولید شده است.

صحنه‌ای از فیلم فرانسوی "به شمال خوش آمدید"

کمدی فرانسوی "به شمال خوش آمدید" به کارگردانی دنی بون از دیگر فیلم‌های نوروزی شبکه تهران است. بون، کاد مراد و زو فلیکس در این 106 دقیقه‌ای بازی می‌کنند که تولید سال 2008 و مدت زمان آن 106 دقیقه است.
    "به شمال خوش آمدید" با عنوان فرانسوی Bienvenue chez les Ch tis داستان یک مامور پست اهل جنوب فرانسه است که به اجبار به شمال و منطقه "نورد پا دو کاله" در مرز بلژیک منتقل می‌شود، جایی که در خود فرانسه از مردم آن به عنوان دهاتی‌هایی با زبان عجیب و غریب یاد می‌شود.

فیلم بون می‌کوشد به پیشداوری‌ها درباره این منطقه بپردازد و مهمان‌نوازی مردم آن را نشان دهد. اصطلاح Ch tis در جریان جنگ جهانی اول زمانی کاربرد پیدا کرد که سربازان این منطقه به خاطر تلفظ عبارت c est toi, c est moi ("این تویی، این منم") به صورت ch est ti, ch est mi مورد تمسخر همخدمتی‌های خود قرار می‌گرفتند.
    این فیلم سال 2008 تنها در فرانسه 5/210 میلیون دلار فروش و 4/20 میلیون تماشاگر داشت که در نوع خود یک رکورد برای فیلم‌های محلی است. "به شمال خوش آمدید" در عین حال رکورد پربیننده‌ترین فیلم فرانسوی را شکست که در اختیار کمدی "جنجال بزرگ" با بازی لویی دوفونس بود.
    "سرزمین ستمدیده: عراق" با نام اصلی "دره گرگها: عراق" محصول سال 2005 ترکیه به مدت 122 دقیقه است. این فیلم 10 میلیون دلاری را سردار آکار کارگردانی کرده و در آن نکاتی شاشماز، بیلی زین، قسان مسعود، برگزار کورل و گری بیوسی بازی کرده‌اند.

"سرزمین ستمدیده: عراق" داستان یک عروسی را به تصویر می‌کشد که با حمله ناگهانی نیروهای آمریکایی روبرو می‌شود و دلیل آن شلیک تیر هوایی بنا به رسم شادمانی مردم کرد در عروسی است. وقوع این اتفاق منجر به حمله مردم به صورت مسلح علیه نیروهای امریکایی می‌شود.

این فیلم به خاطر تصویری که از نظامیان آمریکایی ارائه داده جنجال‌هایی به همراه داشت، هر چند عبدالله گل وزیر خارجه ترکیه نیز درباره آن گفت: "سرزمین ستمدیده: عراق" از بعضی تولیدات استودیوهای هالیوود بدتر نیست.
    فیلم فرانسوی "از بچه‌ها اجازه بگیرید" به کارگردانی اریک سیوانیان تولید سال 2007 فرانسه است. ساندرین بونر، پاسکال لژیتیمو، آن پاریو و میشل گارسیا در این فیلم بازی می‌کنند و داستان درباره چند پدر و مادر باتجربه است که تصمیم می‌گیرند از بچه‌های سرکش خود انتقام بگیرند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •