دوستان ، هیچ کس مشکل ویروسی شدن نداشته ؟
من بازی رو که نصب کردم ، رجیستری و Task Manger غیر فعال شده . ضاهرا سیستمم ویروسی شده . یا گرفتار تروجان شده .
دوستان ، هیچ کس مشکل ویروسی شدن نداشته ؟
من بازی رو که نصب کردم ، رجیستری و Task Manger غیر فعال شده . ضاهرا سیستمم ویروسی شده . یا گرفتار تروجان شده .
اقا کسی چیزی در این مورد می دونه؟!؟!؟!
ویروس رو احتمالا از جایی دیگه گرفتی
یا تنظیمات ویندوز رو دستکاری کردی . چون بعیده این بازی از سایتهایی دانلود شده که معمولا از لحاظ ویروسی چک میکنن
تورنتش هست سرچ بزنید پیدا میکنید این یک نمونه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی میگی شما.. مسابقه اصلی نداره.. باید داستان بازی رو دنبال کنی..
چرا این مشکل برای خیلی ها پیش اومده مثل اینکه اون شرکت که بازی رو دانلود کرده لینکش ویروس داشته..دوستان ، هیچ کس مشکل ویروسی شدن نداشته ؟
من بازی رو که نصب کردم ، رجیستری و task manger غیر فعال شده . ضاهرا سیستمم ویروسی شده . یا گرفتار تروجان شده .
واقعا حالا دارم با بازی حال میکنم امروز نشستم چندین ساعت پاش واقعا خوبه هرچی میری جلوتر بهتر میشه عجب نقشه بزرگی و عجب فضای وسیعی حیف که مثل mw به مسابقات میرسی یه space نداره که وارد بشی و وارد مسابقات شدنش مسخره شده و بازم حیف که drag و drift نداره یا لااقل من هنوز بهشون نرسیدم اگه داره و کسی رسیده این نوید را به ما هم بده
Last edited by sepehr52; 24-11-2008 at 16:05.
نه متاسفانه drag و drift نداره واقعا نمي دونم چرا اين 2تا مسابقه ي پر طرفدارو نزاشتن!!!![]()
اقا کسی تموم نکرده
من تا مرحله 11 رفتم اگر کسی خواست بگه سیو بزارم
شما هم اگر سیو ترینر یا رمزی دارید به ما هم بدید باتشکر
تعجب میکنم از چیزی که میگی من گرافیکم 8600 جی تی 256 هست البته با 4 گیگ رم و سی پی یو e6550 که چهار هسته ای و 2.33 هست با حداکثر رزلوشن و تمامی جزئیات بدون کوچکترین مشکل دارم بازی میکنم
خوب cpu و رم اون دوستمون قابل مقایسه با شما نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)