تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 115 از 923 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

سلام
    آقا من نرم افزار رزتا استون v3 (3.2.11 16709)رو از طریق دانلود آفلاین ، دانلود کردم ولی متاسفانه سریال نامبرش رو ندارم میشه اگه سریالش رو دارین بهم بدین تا بتونم از این نرم افزار خوب استفاده کنم

البته توی قسمت درخواست سریال هم یکی از بچه ها درخواست داده ولی هنوز کسی جواب نداده گفتم چون شما بیشتر با زبان انگلیسی سر و کار دارید بهتر میتونید راهنماییم کنید
    ممنونم
    Last edited by farhad61; 25-03-2009 at 11:26.

داره خودمونی میشه Aqu-NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام يه سوال داشتم واسه اينكه دامنه لغاتم قوي بشه چي راهكارايي توصيه ميكنيد در ضمن من هميشه ميترسم لغات قبلي هم كه ياد ميگيرم فراموش كنم.

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

خیلی از تبلیغات و روشهایی که به نامهای مختلف جهت تقویت حافظه و یادگیری بدون فراموشی تبلیغ می کنند همه برگرفته از روش آقای سباستین لایتنر اتریشی هست که ما به نام جعبه یادگیری (لایتنر) می شناسیم . جهت یادگیری لغات انگلیسی خیلی موثره. هم میشه از بازار تهیه کرد و هم ساختش

4. 2 کاربر از hasanpsk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه گیسو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Where you live

پيش فرض

خیلی از تبلیغات و روشهایی که به نامهای مختلف جهت تقویت حافظه و یادگیری بدون فراموشی تبلیغ می کنند همه برگرفته از روش آقای سباستین لایتنر اتریشی هست که ما به نام جعبه یادگیری (لایتنر) می شناسیم . جهت یادگیری لغات انگلیسی خیلی موثره. هم میشه از بازار تهیه کرد و هم ساختش
    با پیشنهاد شما موافقم ولی به نظر من تنها باید از لغاتی که فراگرفتیم استفاده کنیم. مثلا با صحبت کردن،جمله سازی یا روشهای دیگری که خودتون بهتر میدونید.

6. 5 کاربر از گیسو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام يه سوال داشتم واسه اينكه دامنه لغاتم قوي بشه چي راهكارايي توصيه ميكنيد در ضمن من هميشه ميترسم لغات قبلي هم كه ياد ميگيرم فراموش كنم.
    اتفاقا این سواله منم بود ...
    فکر کنم هرکی راه خودشو داره !!! ولی بالاخره بعضی معیارها ثابته !!! ینی همیشه پیشنهاد میشه که لغت رو تو کاربرد یاد گرفت نه به تنهایی .... ولی ممکنه یکی بالعکس هم یاد بگیره !!!
    من خودم به این نتیجه رسیدم که باید همینجوری داستان خوندو خوند ، اینجوری در داستان اول به 20 تا لغت جدید برمی خورید داستان بعدی مثلا 5 تا از اون قبلی ها رو دوباره می بینید و چند تا هم اضافه میشه و غیره الی آخر ...
    ینی یه جورایی همون جعبه لایتنر رو توی جمله و کاربرد داریم یاد میگیریم ...
    البته بستگی داره که لغت رو برای چی میخواهید یاد بگیرید ، اگه برا کنکوره که شاید قضیه یکم فرق کنه !! (نمیدونم)
    اینو هم اضافه کنم که علاوه بر یادگیری لغت تو کاربرد ، تکرار زیاده اون هم خیلی مهمه ، که اونم با همون داستان خوندن و یا هرچیز دیگه (اخبار گوش کردن ، فیلم دیدن و ... ) حل میشه !!!
    فقط نباید انتظار داشت که کلی لغاتو یهو یاد بگیریم ، چون امکان پذیر نیست ، ممکنه همون روز یا دو یا 3 روزه دیگه یادتون باشه ولی 1 ماه دیگه ممکنه خیلی هاشو یادتون رفته باشه !!!
    ولی بازم بگم هرکی راه خودشو داره
    حالا وایسید تا اساتید با تجربه بیان و نظرشونو بدن .... منم میخوام از تجربیاتشون با خبر شم ، مسلما کمک میکنه !!!

من هميشه ميترسم لغات قبلي هم كه ياد ميگيرم فراموش كنم.
    راستی فکر کنم تنها راه حلش همون تکراره دیگه!!!!

8. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همگی قمیهای عزیز اموزشگاههای خوب این شهر را معرفی کنند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باسلام علاقمند به یادگیری زبان انگلیسی هستم سی دی های نصرت هم گوش می کنم در کنار فیلمهای زبان اصلی (mbcفارسی و ...) واسه تقویت گرامر و یادگیری واژه های جدبد راهنمایی می خواستم .تشکر
    reading بسیار موثره ... طبیعتا همه راههای ساده رو ترجیح میدن ، اما معمولا بهترین نتایج رو از سخت ترین راهها میشه گرفت ... reading شاید خسته کننده ترین مهارت از بین چهار مهارت باشه (حتی با اینکه از speaking سخت تره - اما مطمئنم خیلی ها اینو به اون ترجیح میدن)
    سلام
    من دارم زیر نویس یه فیلم رو به فارسی ترجمه می کنم
    تو این زیرنویس به دفعات از کلمه Implant استفاده شده
    ایمپلنت یه کلمه پزشکیه که به معنی چیزیه که زیر پوست بیمار میزارن و هورمون رو به تدریج وارد بدن بیمار میکنه
    تو این فیلم یه چیزیه تو مایه های یه چیپ یا یه مداره که تو بدن مردم میزارن و خاطراتشونو ثبت میکنه
    یه کلمه مناسب برای استفاده میخام.
    158
    0024,803 --> 0026,974
    Jennifer Bannister
    won the lawsuit against them...

159
    0027,043 --> 0028,864
    and claimed
    her husband's implant.

همونطور که عرض کردم
    این تو فیلم یه چیز پلاستیکی/کامپیوتری هستش که میزارن تو مغز مردم
    که خاطراتشونو ثبت میکنه
    حالا به نظرم لازم نیست حتما ترجمه کلمه ایمپلنت باشه
    فقط یه کلمه ساده که تو ترجمه استفاده کنم
    من خودم کلمه "نوار خاطرات" به ذهنم رسیده.
    هیچ فرقی نداره و کلمه ای که دوست داری رو بذار .. چون فیلمه ، بهرحال بیننده 50 درصد قضیه رو از روی تصویر می فهمه ، مثلا بگو : "قطعه کاشته شده" ... اصلا خود ایمپلنت ... قطعه ... یا همونی که به نظر خودت درسته ..

11. 5 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasanpsk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کویر

پيش فرض

با پیشنهاد شما موافقم ولی به نظر من تنها باید از لغاتی که فراگرفتیم استفاده کنیم. مثلا با صحبت کردن،جمله سازی یا روشهای دیگری که خودتون بهتر میدونید.
    آره خوب دقیقاً درست می گید مث یادگیری یه موضوع میمونه که واسه یادگیری بهتر بایستی اون موضوع رو واسه خودت تداعی کنی یا بعد خوندنش واسه درک بهتر {یا حتی به صورت ناخودآگاه }توجهت به محیط بر اساس یادگیری گیری جدید فرق می کنه. یا به قول روانشناسا به صورت تصویر اونم رنگی تو ذهنت تداعیش کنی به عنوان مثال وقتی می نویسی اسب یه تعداد از سلولهای مغزت درگیر اون کلمه میشن ولی وقتی در کنار نوشتن اسب تصویر اسب روهم توذهنت تصور کنی فضای بسیار بزگتری از ذهنت درگیر میشه . در مورد یادگیر ی لغات جددید هم همینطوره که میگید.موفق باشید

13. 3 کاربر از hasanpsk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام
    تنها راه برای فراموش نکردن، تکرار و تمرین هست. به خاطر سپردن لغات در متن، در فیلم و ...

به نظر من بهترین راه به خاطر سپردن لغات از راه لغات هم معنی هست. یعنی شما به جای اینکه لغات را دونه دونه یا براساس حروف الفبا یاد بگیرید، یعی کنید برای هر لغت تا آنجا که ممکنه هم معنی synonym پیدا کنید و همه را با هم حفظ کنید. اینجوری شما هر وقت هر کدام از کلمات را بشنوید، نا خود آگاه بقیه کلمات هم یادتون میاد

مثلا

to calm, to pacify, to tranquilize, motionless, composed

15. 5 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FARA360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همونطور که دوستان عزیز گفتن یک راهش تمرین و تکراره واین که لغات رو با synonym اونها یاد بگیری.
    برای بالا بردن دامنه لغات هم خوندن مجلات و تماشای فیلم خیلی موثره...
    بعلاوه به خاطر سپردن لغات در یک جمله یا عبارت راه بسیار خوبیه این طوری با به یاد آوردن اون جمله لغات همیشه به یادتون میمونه. و یک راهی که برای خود من هم بسیار مفید بوده اینه که لغات رو در یک برگه یا دفتر چه یادداشت و همیشه به همراه داشته باشین و مدام مرور کنید!

17. 3 کاربر از FARA360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •