دوست عزیز تو چند تا پست قبلتر هم نوشتم که یه مکوان هم مدل اون آگهی شده منتها خیلی سرپاتر و دارای پلاک ملی و بیمه و باز سازی شده و خیلی هم به قیمت تر. یه سر برو ببینش. فکر کنم امروز تو همشهری آگهی شده
دوست عزیز تو چند تا پست قبلتر هم نوشتم که یه مکوان هم مدل اون آگهی شده منتها خیلی سرپاتر و دارای پلاک ملی و بیمه و باز سازی شده و خیلی هم به قیمت تر. یه سر برو ببینش. فکر کنم امروز تو همشهری آگهی شده
این همون مکوان زرده ست حالا چند می ارزه؟
این
Last edited by رضا صادقی; 03-08-2009 at 07:22.
من نمیتونم نظر بدم چون دیونه ی مکوانم.
ولی بخر.
از یه نفر پرسیدم گفت صاحبش تخفیف هم مید.
4 تومن بخر.
اگه 3 تومن داد خیلی ارزش داره؟؟؟؟
آخه 10 سال بیمه نشده و پلاک ملی نداره البته با استفاده از بند پ معاینه رو میگیرم
بچه ها اگه میشه در مورد سوپر شارژر هایی که تا 1500 اسب بخار قدرت رو افزایش میدن کمکم کنید+عکس و قیمت
مثلا با 500 هزار تومان یا 1 میلیون تومان چه سوپر شارژری میشه سوار کرد؟ و چند اسب بخار افزایش قدرت داره؟
2.5 بخریش عالیه ولی با این وضعیت تا 3 هم جا داره.
مشکله ولی باید پشتشو بگیری.
1500
این موستانگ موتورش حد اقل 35 سال کار کرده در نیجه خیلی خستتست.
احتمال قریب به یقین یه موتور 302 رو این ماشینه که 135 تا 140 hp قدرت روز اولش بوده که منهای 20 درصد اتلاف میشه به عبا رتی حدود 110 اسب در روز اولی که ماشین از کمپانی خارج شده.
پس اون ماشین اگه الان بره رو داینو فکر نمی کنم بیشتر از 50-60 hp رو نشون بده.بنابراین موتور توان زیادی نداره.و توانایی اضافه نمودن سوپر رو نداره که اگر هم بندازی جواب چندانی نمیگیری ازش.
در ضمن اگه بدونی که اینستال کردن یه سوپر چقدر تو ایران مشکله و درد سر داره اصلآ سمتش نمیری.
اون 1500 هم که گفتی درگ استر های مشهور و قوی امریکا با عوض کردن و تقویت شاسی و اطاق و تعویض موتو و خیلی چیزای دیگه به زور میزنن.مگه شوخیه 1500hp .با 350 اسبش من نتونستم راه برم.چه برسه 1500.
بچه های امریکایی باز کسی یه امریکایی تا 2.5 سراغ داره.هر چی بود فرق نداره.جیپ هم بود میخوم.برای زیر پا میخوام.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
بچه ها حقیقتش میخوام اگه اینو خریدم و باز سازی کردم اگه یه موقع خواستم بفروشم زود بخرن حالا با این تفاسیر چیکار کنم؟؟؟ پلاک ملی هم پرسیدم گفتن که بر چسبی میدن اما پلاک ملی نه ولی کارت سوخت فعال میشه همون پلاک قدیم خودش روش میمونه
Last edited by رضا صادقی; 04-08-2009 at 11:47.
یه ایمپالا 74 سراغ دارم همون قهوه ایه.2.5
یه دوج کرونت هم سراغ دارم مدل 1964 با پلاک ملی میگه 4
Last edited by mohamad.hejazi; 04-08-2009 at 12:06.
بچه ها از خرید مکوان منصرف شدم
به علت اینکه دستت رو رو ستون جلوهاش فشار میدادی فرو میرفت و سر کمک های جلو شدیدا پوسیده بود از ادی نیک پور هم پرسیدیم گفت که دردسر ساز هستش
Last edited by رضا صادقی; 04-08-2009 at 21:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)