اقا من یه سوال داشتم تو این یاهو 9 وقتی ادم چیزی نمینویسه کنار ایدیش یا خاموش هست ایدیش مینویسه blast و ادرس 360 رو مینویسه !!! خوب راهی هست که این رو ادم برداره ؟
اقا من یه سوال داشتم تو این یاهو 9 وقتی ادم چیزی نمینویسه کنار ایدیش یا خاموش هست ایدیش مینویسه blast و ادرس 360 رو مینویسه !!! خوب راهی هست که این رو ادم برداره ؟
نباید چنین چیزی باشه
شما از منوی Messenger گزینه My Availability حالت Available رو انتخاب کن و دقت کن که در قسمت Status Messege چیزی نوشته نشده باشه
دقیقا همین کار رو میکنم وقتی که Available میکنم چیزی نمینویسم اون نوشته میاد و لینک 360 رو میزنه نکته خیلی عجیب اینه وقتی خاموش هم میکنم ایدی رو این هست هنوز !
یاهو مسنجر رو پاک کنید و از ورژن 9.0.0.2152 که جدیدترین نسخه هست استفاده کنید ببینید مشکل برطرف میشه
من يه مشكل عجيب دارم!
تو پي ام هام تايپ كه ميكنم نشون ميده كه چي دارم مينويسم ولي سند كه ميكنم تو پنجره خودم هيچي نشون نميده !
سند ميشه ولي خودم نميتونم ببينم چي نوشتم !
طرف مقابل هم كه جواب بهم ميده نميتونم جوابشو بخونم چون صفحه سفيده سفيده !!!!
سلام من تازه عضو شدم.الان 2 ساعت میخوام برم چت روم ولی اخطار this request was refused رو میده.چی کار کنم؟
سلام.
اگه اشتباه نکنم شما رنگ نوشته هاتونو روی سفید تنظیم کردید
اگه رنگ دیگه ای بکنید، درست میشه
موفق باشید![]()
شما هنگام ثبت نام برای دریافت id سن خودتون رو بالای 18 سال وارد کردید؟
pm هارو میتونید Select کنید؟
با سلام دوستانن عزیز من نمیدونم چرا هر آیدی که میسازم چند روز بعد آیدی خراب میشه و دیگه لاگین نمیشه مثلا من سه تا آی دی با نام boy.devil ساختم که هر سه آیدی بعد از چند روز از کار افتاد . به نظر شما مشکل کجاست
به نظرتون زیر سر مخابرات نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)