من تا حالا این بازی رو نکردم.میشه بگید ارزششو داره وقت بذارم پاش؟آخه خیلی بازیها الکی خریدم خوشم نیومده انداختم یه گوشه اتاق
من تا حالا این بازی رو نکردم.میشه بگید ارزششو داره وقت بذارم پاش؟آخه خیلی بازیها الکی خریدم خوشم نیومده انداختم یه گوشه اتاق
مونده به سلیقت اگه اول شخص باز باشی و gta باز این بازی شدید فاز میده بهت
من آخر نفهمیدم واضح بگین.
ببینید توی شهر Pala دو مکان ماموریت هست که میری میگیری بعدش یکی بهت زنگ میزنه ( که همون دوستاتن ) بهت یک چیزایی میگه و یک ماموریت آبی هم میاد!!
آقا من موندم کدومش بهتره؟
آبیه رو برم که خیلی طولانیه ولی می خوام بدونم کدوم بهتره!؟؟؟؟؟
کسی این سوال ما رو جواب نمیده ؟
ای بابا یکم حوصله داشته باش
ماشینه میره بعد تو حالت بد میشه بعد میری یک قسمت که باید بمیری
بعدش از یک اتاق میای بیرون که تازه تمرینی شروع میشه!!
اگه قرمز ها رو انجام بدید بازی پیشرفتش سریع میشه ولی انجام ماموریتهای آبی رنگ باعث افزایش لول شما میشه مثلا سیف هاوس شما رفته رفته آپگرید میشه و درست مثه gta رسپکت شما بالا میره وقتی بالا میره برخورد سایرین با شما بهتر میشه وقتی وارد منطقه آتش بس میشید اوایل چپ و راست سیاه پوستان مامور بهتون فحش رکیک میدن و یه کمی پاتون رو چپ بذارید شما رو تهدید میکنن ولی وقتی رسپکت شما افزایش پیدا میکنه حتی از پشت بهشون بخورید قلقلکشون ماد می خندن و بعد برمیگردن باشما چاق سلامتی میکنن و حتی وقتی وارد میشید به پای شما پا میشن یا مامور های دربان موقع خلع سلاح کردن شما مودبانه از شما میخوان که باید بگردند شما رو
یکی ج.اب این سوال منو بدهکدوم آپدیت؟
مگه یه همچین چیزی هست؟ صفحه 96 پست شماره957.میشه بگید اینو کجا بریزم.
.
.
راستی تو پست اول راجع به بازی این چیزها رو من نمیبینم شما دیدی؟؟
نقل قول:
نكته جالب ديگري كه مشاهده شد و براي من تازگي داشت طراحان كمي حالت صحنه آهسته يا بهتر بگوييم bullet-time را مقداري به عنوان چاشني اظافه نمودهاند كه حرفهاي و زيبا كار شده، اين افكت وقتي اجرا ميشود كه شما ميان تعدادي از دشمنان گرفتار شدهايد و ميخواهيد همه آنها را نابود كنيد و با اسلحه خود مدام به هدف شليك ميكنيد در اين لحظه اگر سيستم تشخيص دهد شما بر دشمن مسلط شدهايد وقتي به هدف ديگري تير اندازي ميكنيد پوكه خارج شده به صورت آهسته با آن حرارت و دود خاص خود لحظهاي دور اسلحه چرخش ميكند و صحنه آهسته ميشود كه در جاي خود افكت بسيار جالبي به بازي داده است
نقل قول:
تعداد npc هاي شهروند هم فراوان است اين انسانها كار خود را ميكنند و در خانههاي چوبي فقيرانهاي زندگي مي كنند، اينان همان مردم آفريقا هستند كه اگر كاري به كارشان نداشته باشيد به كمك شما نيز خواهند آمد اما اگر كمي آذار دهيد بلافاصله همه آنها با اتحادي كه دارند بر سرتان خراب ميشوند و دخلتان درميآورند، بعضي مواقع كه بيهياهو بين آن ها حركت ميكنيد به نحوهي رفتار آنان توجه كنيد تا قدرت واقعي هوش مصنوعي يك npc را ببينيد
نقل قول:
اصولا طبق گفتهي كارگردان بازي آقاي clint hocking حدود 40 دقيقا آتش ميماند![]()
بله دیدم ولی لینک دانلود اصلا حاکی از یه فایل سالم نیست من یکی شک دارم واقعی باشه وگرنه توی سایت رسمی یا گیم اسپات این پچ گذاشته میشد تازه چرا توی یه سایت به این زپرتی آپلود شده پچ به این مهمی چرا روی سرورهای خوب آپلود نشده فکر میکنم سر کاری باشه شما دانلودش کردی؟
منظورت اینه که اگه همینطوری وایسم درو باز میکنه (بعد از استفاده از اونا) یا باید خودم با هاشون حرف بزنم.
نه میری به طرفش باهاش حرف میزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)