می تونستید وایمکس هم بگیرید! من می خواستم بگیرم ولی مودم پارس تموم شده بودقیمت و مدت داونلود شبانه مخابرات نسبت به ترکانت خیلی بد بود ولی خوب ناچارا ازشون یه اشتراک 512 سه ماه گرفتمشاید ماه بعد بگیرم.
می تونستید وایمکس هم بگیرید! من می خواستم بگیرم ولی مودم پارس تموم شده بودقیمت و مدت داونلود شبانه مخابرات نسبت به ترکانت خیلی بد بود ولی خوب ناچارا ازشون یه اشتراک 512 سه ماه گرفتمشاید ماه بعد بگیرم.
براي اولين بار باهات موافقم
وايمكس مبين نت اصلا كم فروشي نميكنه و هر سرويسي كه ميخري دقيقا همون رو هم ارائه ميده و پينگ خوبي هم داره اما مشكل اينجاست كه ممكنه منطقه بعضي از ماها تحت پوشش نباشه،ضمن اينكه مودم وايمكس نسبتا گرونه
ارتباطات همین طوری شکل میگیره! من اولین آشناییم با پارس آنلاین با یک دعوا و بحث بود تا تهران هم زنگ زدم٬ ولی خب الآن دارم برای یک سایت ساز که نمایندگیش رو گرفتند بازاریابی می کنمبراي اولين بار باهات موافقم
وايمكس مبين نت اصلا كم فروشي نميكنه و هر سرويسي كه ميخري دقيقا همون رو هم ارائه ميده و پينگ خوبي هم داره اما مشكل اينجاست كه ممكنه منطقه بعضي از ماها تحت پوشش نباشه،ضمن اينكه مودم وايمكس نسبتا گرونه(البته شاید به ذهن خواننده پست خطور کنه من ممکنه الکی از پارس دفاع کنم که می تونه پپست های قبلیم رو بخونه!)
در ضمن این پارس که تو تبلیغش نوشته بود مودم رایگان! حالا چون خودم نخریدم اطلاعات بیشتری ندارم!
آنا اینترنت هر شب ساعت 1 به بعد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطوري درخواست دادي واسه تعويض پورت؟
من 4-3 روز به مخابرات ميگم پورتم مشكل داره و نويز داره خطم ميگه مهم نيست چون پورتها ايزوله نيستن طبيعيهتازه برگشته ميگه w array پورت شما كاملا نرماله پس غير ممكنه نويز نداشته باشيد حتما مودمتون درست نشون نميده!!!
ساعت 2شب
خاك بر سر مخابرات
Last edited by urumchi; 21-07-2011 at 01:07.
دوست عزیز
1- تمامی سرویس پرووایدر ها کنترل میشن اما نه توسط بسیج ، شما بر چه اساسی میگین آنا توسط بسیج کنترل میشه!!!!
2- مشکلات سرویس دهندگان اینترنت همه هم مربوط به خود شرکت نیست ، مثلا برای ارتباط بین مراکز مخابراتی باید زیرساخت وجود داشته باشه که خیلی گرون هست و برای اکثر شرکتها صرف نمیکنه ماهی 4-5 میلیون هزینه ارتباط بین مراکز بدن و کلی هزینه دیگه.
و شما اگر در PC مرکز پیام مستقیم لپ تاپتو وصل کنی به کاتالیست، پینگ تایمت زیر 230 نیست مگه اینکه ip مخابراتی داشته باشی، پس همه مشکلات مربوط به isp ها نیست .
همه شما دوستان راست میگین اما شرکتهای isp هم کلی مشکلات دارن که اگه بیان بشه گریه تون میگیره .
با تشكر از جناب tohid.a مسئول فني يكي از isp ها
جدول مشكلات isp ها با مخابرات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 21-07-2011 at 11:22.
بله البته این فقط % 30 کل مشکلات مدیریتی هست جدای مشکلات فنی .
و من الان دیگه تو هیچ ISP مسئولیت ندارم.
برای تست سرعت اینترنت میتونین از لینک زیر استفاده کنین:
سرور سنجش سرعت مستقر در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال غرب (قزوين):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش هیچی زنگ زدم 117 خرابی تلفن گفتم خط خونمون همونی که اینرتنت خردم فقط خر خر میکنه اعصابمو بهم میزنه اونا هم گفتن نه سالمه من هی گفتم نه مشکل داره اخرش هم گفتن خططو انداختیم یه مسیر دیگه که اونم حل شد
باید راهشو بلد باشی هر چی اونا گفتن تو بر عکسشو بگو
قبلا تو همين تاپيك گفته شده بود كه ساعات رايگان adsl مخابرات از 1 تا 5 هست كه بايد بگم اين ساعات اشتباهه و درستش از 1 تا 7 هست
Last edited by urumchi; 25-07-2011 at 13:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)