BIZIMT جان نظرت درباره این چیه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
BIZIMT جان نظرت درباره این چیه ؟
نه عزیزم شما با این کار می خواهید با 2 مودم سرعت 2برابر داشته باشید هیچ فرقی نمیکنه.
کار بی خودی هست.
دوباره سلام bizimt جان
ببخشد من اينقدر سوال ميپرسم .... شرمنده
بله من هم مشترك همارا سيستم هستم ( +128 ، 2G ) تو شهرستان (آذرشهر)
تشكر به خاطر تست IP دست شما درد نكنه
من فايروال ويندوز و آنتي ويروس و آنتي اسپاي ور هر سه رو خاموش كردم و بوسيله IDM دانلود كردم بازم همون مشكل پيش اومد و رو 15% گير كرد و دانلود نشد
با خود IE دانلود كردم بازم همون مشكل پيش اومد ولي كمي ديرتر 17%
والا ديگه نميدونم چيكار كنم
فقط يه خواهشي از جنابعالي داشتم : اگه ميشه لطف كنيد و اين فايل رو يه جاي ديگه به غير از 4shared و zShare آپلود كنيد تا بلكه بتونم دانلودش كنم
يه دنيا ممنونم از كمكها و راهنمايي هاي شما
![]()
بالاخره این مشکل رو کشف کردم.
اول اینکه سایت 4shared برای دانلودهای مجانی سرعت خیلی پایین میده. ولی نمیدونم چطور شده که برای این فایل، سرعتش خیلی پایین تره. (احتمالا مربوط به حجمش هست) چون من چند تا فایل زیر 10 مگ رو دانلود کردم، با 40 تا دانلود میکرد. ولی در حجم های بالای 10 مگ، سرعت افت پیدا میکنه.
موفق باشید![]()
سلام بر سیز
میخواستم بیلم که اگه من ایستیم مودم ADSL ؛خط تلفن و اشتراک 3 آیلیخ 128 کیلوبایت آلام سرجمع نچه ترله ملییم؟
ممنون.
من یک سوالی می خواستم بپرسم که:
wireless چه فرقی با adsl داره{البته از هر نظر}
و کدام یک از انها بهتره.چون میخوام wireless بگیرم.![]()
میتونی یک DSL200 دلینک بگیری به قیمت 30 تومن من خودم دارم و راضی هم هستم یا این مودم من 1900 مگ هم داونلود کردم ( دومین رکورد پس از ویتامین!!! )
خط تلفن هم لازم نیست چون تلفن با وجود ADSL اشغال نمیشه! فقط باید یک نویز گیر بگیری 3 تومن
و اشتراک 3 ماهه صبانت با سرعت 128 و 9 گیگ میشه حدود 40 تومن ( قیمت دقیقش رو نمیدونم )
سرجمع با 73 تومن میتونی ADSL سه ماهه بگیری
وایرلس یعنی بیسم یعنی نیاز به خط تلفن نداری اما ADSL باید روی خط تلفن باشه
اطلاعات دقیقی ندارم
خواهش ولی شما خوب دیگه چطور بگم ؟. بیخیال به امید ازادی اطلاعات. (سو تفاهم نشه یعنی اینترنت )
برای ارسال فایل ، هر چند همه لینکها رو تست کردم ok بود اما ادرس ایمیلتان را بفرمایید : به صورت خصوصی . من براتون mail کتم.
نه خواهش . لطف دارین. خوب دوست دارم بچه های تازه کار هم اطلاعاتشون تا یک سقفی به روز باشه. همه ما حق پیشرفت و آگاهی را داریم.
فکر کنم منظور شما تفاوت بین مودمهای اینگونه باشه.
مودم های وایرلس با مودمهای معمولی از نظر کاربرد در ارسال و اطلاعات تفاوتی ندارند. هر دو یک ککار را انجام می دهند و هر دو adsl2 رو ساپورت می کنند. (به استثنای بعضی مودمهای معمولی).
اما اگر شما بودجه کافی برای خرید دارید مودم adsl وایرلس wireless خرید نمایید. مزایایی که داره این هست که بعضی ها علاوه بر ساپورت (usb) تا 5 تا lan رو هم ساپورت می کنه + تمام دستگاههایی که وایرلس دارند.
ساده ترین نوع مودم های وایرلس دارای یک پورت lan و وایرلس هست و یا اصلا فقط وایرلس.
شما م یتونید با وایرلس اطلاعات و مثلا اینترنت را به تمام دستگاههایی که این نوع سیستم رو ساپورت میکنه بفرستید. مانند لپ تاپ - موبایل - کامپیوتر ها و ..... /
وایرلس ارتباط بی سیم می باشد.
در وایرلس شما می تونید به مسیر ارتباطی خود رمز دهید تا هر کسی نتواند از خیابان از همسایه ها و ... به سیستم یا وارلستان دسترسی داشته باشد.
اگر شما یک مودم وایرلس داشته باشید می توانید ان را در یک گوشه زمین یا به حالت دکور در روی میز قرار دهید و به راحتی از هر کجای منزلتان به کمک ان از اینترنت و یا ... استفاده نمایید.
برد وایرلس ها متفاوت هست . 30 متر - 50 متر - 100 متر و بیشتر.
در کل جهت راحتی وایرلس را من پیشنهادمی کنم.
اگه بخوای اینترنت وایرلس بگیری که میشه wimax مگه اینجا شرکتی هست که وایمکس بده از کجا میخوای بگیری؟
با صدور مجوز ارائه wimax هم شروع خواهد شد.
تقریبا شرکتها بعضی ها دکلهای خودشون را اماده کردند. بعضی دیگر هم کلا دستگاهها و انتن هایشان را نصب کردند و نشستند.
هزینه wimax نیز در ابتدا بیشتر خواهد بود حدود 300 تومن .
یعد ارائه این نوع خدمات م یتوان دستگاههای امانی و یا سیستمهای ارزان تری نیز تهیه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)