تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 506 اولاول ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگر ماشينت بالاي 100 تا رفته و طرف 83 84 هست و اگر با لرزش شديد روشن ميشه وقتي سرده و بعد اروم ميشه و اگر اب كم ميكنه و هزار تا اگر ديگه ..... ولي در كل موارد بالا + روشن شدن با يك تك استارت وقتي گرمه ولي وقتي شب تا صبح ميزاري و بعد روشن ميكني بد روشن ميشه 99% واشر سر سيلندره ....
    چرا؟براي من كه اينطور بود ... شمع خيس ميشد و بد روشن ميشد و بعد از مدتي وقتي شمع گرم ميشه عاديه ... الان بري دياگ بزني ميگه :Missfire
    40 دستمزد
    واشر اصلي اگه گير بياري خيلي كم شده و قيمتش بالاس طرف 40 رفته! قبل 20 بودا نميدونم چرا كم شده ... حتما اصلي بنداز و حتما چك كن اب كم نكنه كه يكدفعه خالي ميكنه و بعد تراش سر سيلندرم اضافه ميشه
    حتما پيگير باش....
    در مورد 206 ديگه بر همگان اشكاره كيفيت بدش ..ديروز با يكي كه هحرف ميزدم تيپ 3 89 داشت و ميگفت كيفيتش خيلي پايين اومده و اكثر قطعاتش رو وقتي ديدن گفتن چيني شده .... پس لطفا بحث رو تموم كنيد 206 هم مثل روند 405 رو داره طي ميكنه و خيلي طبيعي بود و انتظارش ميرفت ...
    ماشین آخر 83 هست و 120 هزارتایی کار کرده با لرزش روشن میشه، البته معدود دفعات هم، حتی وقتی سرده با تک استارت روشن میشه. اما آب کم نمیکنه! اصلا آب کجا رو میفرمایین؟! رادیاتور دیگه نه؟!!!

اگر اشتباه نکنم واشر سر سیلندر رو قبلا برده بودن برای تعویض! حالا ممکنه جنس نا مرغوبش رو گذاشته باشن...

فردا میبرم پیش مکانیکم ببینم چی میگه...

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

ماشین آخر 83 هست و 120 هزارتایی کار کرده با لرزش روشن میشه، البته معدود دفعات هم، حتی وقتی سرده با تک استارت روشن میشه. اما آب کم نمیکنه! اصلا آب کجا رو میفرمایین؟! رادیاتور دیگه نه؟!!!

اگر اشتباه نکنم واشر سر سیلندر رو قبلا برده بودن برای تعویض! حالا ممکنه جنس نا مرغوبش رو گذاشته باشن...

فردا میبرم پیش مکانیکم ببینم چی میگه...
    اب قمقه يا همون اب راديات .. اگه كم نميكنه ممكنه شمع ها باشه ... اونارم حتما چك كن ...
    يك مكمل Profi داره كه روش زده مخصوص استارت سرد ..من از اون استفاده كردم ... نوشته اب باك رو از بين ميبره و تمام مسيره رو تميز ميكنه .. قيمت 2500 و رنگ سبز نقره اي حدودا... اونم امتحان كني بد نيست ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اب قمقه يا همون اب راديات .. اگه كم نميكنه ممكنه شمع ها باشه ... اونارم حتما چك كن ...
    يك مكمل Profi داره كه روش زده مخصوص استارت سرد ..من از اون استفاده كردم ... نوشته اب باك رو از بين ميبره و تمام مسيره رو تميز ميكنه .. قيمت 2500 و رنگ سبز نقره اي حدودا... اونم امتحان كني بد نيست ...
    استارتا خوبن، هرچند جا داره چند وقت دیگه عوضش کنم، ولی این مشکل حتی اون زمان که استارت نو انداختم هم بودش. میگم اگه آب بخواد به شمع ها نفوذ کنه، اونوقت کلا ماشین آب روغن قاطی میکنه که!!! آب رادیات کم میشه ماشین جوش میاره، روغن کم و زیاد میشه، کلا پدر موتور در میاد که

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

استارتا خوبن، هرچند جا داره چند وقت دیگه عوضش کنم، ولی این مشکل حتی اون زمان که استارت نو انداختم هم بودش. میگم اگه آب بخواد به شمع ها نفوذ کنه، اونوقت کلا ماشین آب روغن قاطی میکنه که!!! آب رادیات کم میشه ماشین جوش میاره، روغن کم و زیاد میشه، کلا پدر موتور در میاد که
    سلام ببین دوست عزیز واشر سر سیلندر معمولا وقتی ایراد پیدا میکنه مقداری آب قاطی سیلندر میشه و ماشین دود سفید میکنه بیشتر وقتی که ماشینتون رینگ خراب کنه دود آبی میکنه بیشتر که نشون دهند ه این هست که مقداری روغن وارد سیلندر میشه و همراه سوخت و هوا میسوزه.
    من احتمال میدم ماشین شما خود موتورش ایراد نداشته باشه با اینکه هم میگی جدیدا واشر سر سیلندر عوض شده.
    مشکل شما احتمالا از مجموع جرقه و برق رسانی هست که باید چک بشه

5. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام ببین دوست عزیز واشر سر سیلندر معمولا وقتی ایراد پیدا میکنه مقداری آب قاطی سیلندر میشه و ماشین دود سفید میکنه بیشتر وقتی که ماشینتون رینگ خراب کنه دود آبی میکنه بیشتر که نشون دهند ه این هست که مقداری روغن وارد سیلندر میشه و همراه سوخت و هوا میسوزه.
    من احتمال میدم ماشین شما خود موتورش ایراد نداشته باشه با اینکه هم میگی جدیدا واشر سر سیلندر عوض شده.
    مشکل شما احتمالا از مجموع جرقه و برق رسانی هست که باید چک بشه
    آخرین باری که مسیر فیلتر هوا رو در آوردم، یادمه یه مقدار خیلی کمی دود سفید از ماشین بیرون میومد. وقتی گاز زیاد میدادم...

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

آخرین باری که مسیر فیلتر هوا رو در آوردم، یادمه یه مقدار خیلی کمی دود سفید از ماشین بیرون میومد. وقتی گاز زیاد میدادم...
    سلام
    ببین دوست عزیز شما یا باید خودتون وارو باشین و چک کنید و یا ببرید پیش مکانیک خوب.
    شما صبح ها که میگید ماشین بد روشن میشه باید قبل از استارت زدن شمع هارو چک کنی ببینی رطوبت نداشته باشه سرشون چون گفتی ماشین برای تعمیر سر سیلندر رفته ممکنه هم خوب تعمیر نشده یا واشر جنس خوبی نداره.

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

سلام
    ببین دوست عزیز شما یا باید خودتون وارو باشین و چک کنید و یا ببرید پیش مکانیک خوب.
    شما صبح ها که میگید ماشین بد روشن میشه باید قبل از استارت زدن شمع هارو چک کنی ببینی رطوبت نداشته باشه سرشون چون گفتی ماشین برای تعمیر سر سیلندر رفته ممکنه هم خوب تعمیر نشده یا واشر جنس خوبی نداره.
    ضمن تاكيد حرف دوستمون من ماشينم با اينكه مشكل واشر داشت ولي دود سفيد نميداد ... در واقع ممكنه واشر ترسيده باشه و به اون صورت اب روغن قاطي نكرده باشه بنابراين بهترين كار بازديد شمع ها هست و دقيق چك كردن مقدار اب .... اولا واشر رو حتما اصلي بايد انداخت الان الماني هست(البته برخي دوستان ميگن چيني هست) به قيمت 14 15 تومان ولي اصليش خيلي گرون و كم شده ... سعي كن حتما اصلي بندازي در ضمن توجه كن اگر سر سيلندر تراش خورده واشر تعميري بايد اندخت ..در كل اگه الان دودم نميكنه حتما شمع هارو بازديد كن..نميشه دقيقا گفت چون دود نميكنه پس واشر نيست ممكنه اوايلش باشه ....ترجيحا سعي كن ببري پيش همون مكانيك قبلي و ببيني چه واشري انداخته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من شنیدم 206 تیپ 6 گیربکس سری جدیداش مشکل داره و تو خرج میفته درسته؟
    من میخام تیپ6 بگیرم به نظرتون ایا امکان مشکل ساز شدن گیر بکس هستش؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

متاسفانه بله! ماکسیما هم چند سالی میشه اینطوری شده!
    بستگی به شانست مونده که چه جوریش برات در بیاد!

11. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

درسته الان گیربکس کاملا چینی شده!هرکیو دیدم 206اتوماتیکشو میفروخت.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •