پس کار این وکلای بیت فایت چی شد
پس کار این وکلای بیت فایت چی شد
به لولش نرسیدیبچه ها من چرا از چکمه و سپری که خریدم نمی تونم استفاده کنم ؟
لول 20 هستم .
محل اقامت اصلی هم مرحله 7
اما وقتی که میخوام از چکمه یا سپر استفاده کنم و روی (کاربرد از وسیله) میزنم دوباره همون صفحه مرور کلی reload میشه !؟
شماها میدونید دلیلش چیه ؟؟؟؟؟
با سلام به همه
اقا من یه مشکل اساسی دارم فکر میکنم ماله من رو یا هک کردن یا اینکه خرابش کردن ؟!!!
بخواطر اونکه وقتی میام اهدایی برای قبیله پرداخت کنم مثلا 4000 تا رو که مینویسم و سپس گزینه پرداخت رو میزنم بازم به صفحه اول برمیگرده و پولم همونه بعد از چند با رفرش کردن میبینیکه 10 تا فقط همین مقدار ازم کم شده ؟! بعدم تو قبیله میگن 400 تا پرداخت داشتی ولی بعضی وقتا هم پولم گم میشه و پرداخت نداشتم کم میشه حتی پستا هم تو این بازی کم و زیاد میشن و از همه مهمتر دیگه نمیتونم به افراد قبیله پیغام عمومی بدم؟!!!!!!!!!!!!
خواهشن کمکم کنید .
ممنون میشم.
بازی خز شده و کسی دیگه بازی نمی کنه من خودم هروز بازی می کردم ولی دیگه.......
لول 18 هستم ولی بازی نمی کنم حالا نمیده
ای بابا
ما قدیم بازی می کردیم با نام TekkenGod که یکی از دوستام این سایتو بهم معرّفی کرد
سریع حرفه ای شدم و در عرض یکی دو هفته به سطح شخصیّت 3 رسیدم ولی از شانس بدم این سایت با کارت های پارس آنلاین فــیـــــلــــــتــــــ ر شد کسی کارتی می شناسه که حدود همین 42 ساهت باشه و قیمتش هم 5000 تومن باشه ممنون میشم بگید
خدانگهدار
منم ای دیمو میخوام بفروشم.لول 32 نفر 40 جدول با 530000 تا غنیمت فقط 15 تومن
مال شما قیلتره؟
من کارتم بارانه و سایت بازه
دوست عزیز شما تو یکی دو هفته حداقل باید لول 7 یا 8 باشی نه 3
کسی میدونه چطور میشه با فونت رنگی نوشت و یا تو imagetext گذاشت تو توصیف شخصیت؟
من هر چی عکس میزارم بهم میریزه
دوم اینکه مقدار پولی که تو نبرد قبیله ای میگیری چطور حساب میشه؟
من فقط میدونم همیشه یه مضربی از 672 ، و میدونم که شانسی نیست
قبل از شروع جنگ دقیقا میشه فهمید چقد میگیری، البته اگه بدونی چند نفر از دشمن تو جنگ ثبت نام کردن.
چون به اون وابسته س .
ممنون میشم کمکم کنین.
منتظرم
خوب اگه راه بازی رو بلد باشی حرف شما درسته ولی اون موقع من هیچ چیز از بازی بلد نبودم خوب
دوستم زنگ زد گفت برو تو این سایت ثبت نام کن بازیش به صورت نوشته ایه
منم ثبت نام کردم تو سایت ولی چیزی بلد نبودم کلّی ور رفتم تا یاد گرفتم
درسته که گفتم سریع یاد گرفتم ولی اون موقع امتحان داشتیم نمی تونستم که فقط با کامپیوتر کار کنم
خوب حالا شما نکفتید از چه کارتی استفاده می کنید ؟
سلاممال شما قیلتره؟
من کارتم بارانه و سایت بازه
ممنون از جوابتون همین الآن اینو دیدم
در مورد اون نوشتتون هم که جلوش علامت خنده گذاشتم هم باید بگم خیلی باحال بود کلّی خندیدم
خدانگهدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)