با تشکر از تاپیک زیباتون. صدای محسن یگانه همیشه توی قلبها میمونه. امیدوارم موفق باشه.
با تشکر از تاپیک زیباتون. صدای محسن یگانه همیشه توی قلبها میمونه. امیدوارم موفق باشه.
به نظرتون تا قبل ماه رمضون آلبومش میاد یا میفته بعدش ؟
من قبلا طرفدارش بودم ولی الان خیلی خوشم نمیاد ازش
اینطور که این مردمو مسخره کرده فکر نکنم بیاد
گرفتن مجوز و.... هم خیلی طول میکشه
راستش اینجور که آرش حسینی گفته دارن تمام تلاششون رو میکنن که آلبوم قبل ماه رمضون بیاد و اگه تا اون موقع نشد میره واسه اواخر تیر.به نظرتون تا قبل ماه رمضون آلبومش میاد یا میفته بعدش ؟
بیشتر مجوزها گرفته شده فقط مونده مجوزهای نهایی آلبوم.من قبلا طرفدارش بودم ولی الان خیلی خوشم نمیاد ازش
اینطور که این مردمو مسخره کرده فکر نکنم بیاد
گرفتن مجوز و.... هم خیلی طول میکشه
Last edited by VBYOFSKI; 24-06-2012 at 15:45.
همونطور که دوستمون گفت منم چشم آب نمیخوره قبل ماه رمضون بیاد چون هنوز بطور کامل آلبوم آماده نشده پس تبلیغات چی میشه؟!
آلبوم احسان خواجه امیری هم تو این ماه قراره بیاد و یه شرکت پخش دو آلبوم پرفروش رو با فاصله کم منتشر نمیکنه....
به نظر من باید منتظر عید فطر یا شهریور باشیم!!
مثه اینکه توی کنسرت گفته آلبوم 14 ترک داره و ترک اومدم که پس بگیرم حذف شده و آلبوم دوسه هفته بعد میاد
خبر خیلی خوبی بود هرچه ترکها بیشتر باشه به نظر من بهتره...
محسن یگانه کارشو خوب بلده الکی برای پر کردن البوم ترک اضافه نمیکنه...
چرا بعد از ماه رمضون؟؟؟
ولی احتمالا بره برای عید فطر
...
پ.ن : امضامونم داشته باشید
یه خبری تو موسیقی ایرانیان پخش شده که قرار محسن یگانه تو آلبوم گروهی بانو که در مورد حجاب و عفاف هست بخونه. اینم گفته های آرش حسینی در مورد این قضیه:
احتمال حضور ایشون نه قویه نه ضعیف! فقط احتمالش هست! اما ایشون هنوز تصمیم قطعی نگرفته.. این نکته رو هم باید اضافه کنم که محسن یگانه هیچ ترانه ای در مورد حجاب و پوشش و ... نداره و نخواهد داشت... یه کم صبر کنید ایشون قراره تصمیم گیری قطعی کنه, اما این رو اطمینان میدم که محسن یگانه اگر هم بر فرض در این البوم حضور داشته باشه مضمون ترانش ربطی به حجاب و این موضوعاتی که مطرح شده نداره..
+
در مورد آلبوم هم باید بگم که هنوزم تاریخ دقیقی نداره
فقط آرش حسینی گفته که مراحل آخر میکس و مستر رو داره میگذرونه و بعید تا 2 هفته دیگه بیاد.
من نمیدونم چرا محسن وقتی خودش این چیزا رو میدونه بازم تو کنسرت میگه که آلبوم 2 - 3 هفته دیگه میاد. با این قضیه الان من مشکل دارم.
خودش که بهتر از هرکسی میدونه خیلیا منتظر یه فرصتن تا دوباره حاشیه ها شروع بشه.
+
تو کنسرت شیراز محسن آهنگ تقدیر (همون اومدم که پس بگیرم) رو با گیتار زد و خوند. البته کامل نه، همون تیکه دمو رو.
چیزی که واسم جالبه اینه که با اینکه آهنگ به طور رسمی پخش نشده و کامل هم نبوده بازم خیلی ها باهاش هم خونی میکنن.
اینم لینک دانلودش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by VBYOFSKI; 12-07-2012 at 19:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)