از چه لنزی استفاده کردید ؟ لحتما خودت هم متوجه اور شدن لبه ماه شدی، برای عکاسی از این ماه یا باید فیلتر سبز استفاده کنی یا عکس رو ترکیبی بگیری یعنی ترکیب چند شات یا مولتی اکسپوز .![]()
از چه لنزی استفاده کردید ؟ لحتما خودت هم متوجه اور شدن لبه ماه شدی، برای عکاسی از این ماه یا باید فیلتر سبز استفاده کنی یا عکس رو ترکیبی بگیری یعنی ترکیب چند شات یا مولتی اکسپوز .![]()
سلام
نظر یادتون نره
عکسی که با موبایل گرفته شده رو نمیشه با عکاسی با دوربین دیجیتال مقایسه کرد ولی میتونستید یکم قسمتهای تیره رو روشنتر و یکم هم شارپتر ادیت کرد . اینجور جاها یه دوربین خوب خیلی بدرد میخوره .![]()
سلام
کاملا درسته. انشالله بعد امتحانای دانشگاه میرم یه h20 میگیرم.
ولی انصافا با یه گوشی با دوربین 2MP عکس جالبی در آمد.![]()
من این عکس رو با دور بین 2 مگاپیکسلی موبایل گرفتم :
دلیل ویرایش : در ضمن هیج ادیتی هم روش انجام نشده ولی به نظره خودم یکم کادر بندی مشکل داره که این هم قابل ادیت هست
![]()
پنجره ی اتاقم
بازم پنجره ی اتاقم
Canon 500D
فقط شرمنده چون با Paint ریسایزش کردم شارپنسش کم شده
عکسا رو هم ادیت نکردم . تک فریم هم هستن .
همین
خوب چرا از فوتوشاپ استفاده نمیکنید ؟ اینطوری خیلی نتیجه بهتری میگیرید .
منم هفته دیگه 500d میخوام بگیرم . شما ازش راضی هستید ؟
Last edited by Spak; 18-01-2010 at 08:21.
من تازه شروع کردم . این دوتام اولین عکسام بودن . چون ادیت مشکلات عکسو میپوشونه فعلا دست نمیزنم تا یکم عکاسی یاد بگیرم .خوب چرا از فوتوشاپ استفاده نمیکنید ؟
اگه هم منظور ریسایزه زیاد مهم نیست ! فعلا کادر بندی و نور برام مهم ترند .
من یه ماه نیست دارمش . ولی اگه بخوام قضاوت کنم باید بگم که نویزش از 50D کمتره . بطور کلی بجز اینکه 50D بدنه ی فلزی و بهتری داره من این یکی رو ترجیح میدم . فیلم برداریش هم خیلی خوبه . به هر حال دوربینی نیست که از خریدنش پشیمون بشه کسی . فقط اینکه حالت Auto اش چندان خوب نیست و رنگا رو خیلی بی روح میگیره .منم هفته دیگه 500d میخوام بگیرم . شما ازش راضی هستید ؟
+
بچه ها یک سوال که خیلی برام مهمه !
این عکسا چطوری گرفته شدن ؟
محتوای مخفی: عکسا
رنگ های قشنگی دارن !
آیا با برنامه ی گرافیکی و با فیلتر خاصی اینجوری شدن ؟ چه فیلتری ؟
یا اینکه خود عکس اینجوری بوده ؟ چه جوری ؟
ممنون
![]()
Last edited by ALt3rnA; 18-01-2010 at 13:54.
ادیت مشکلات عکسو میپوشونه فعلا دست نمیزنی؟ این چه دیدگاهیه؟ شما خب برو اون همه پولو که دادی واسه دیجیتال، آنالوگ بخر که دیگه وسوسه ی دست زدن به عکست هم نشی!
هیچ جای دنیا یه همچین نگرشی ندارن به عکاسی! اگر هم دارن، انقدر شخصی هست که نیان و مطرحش نکنن! یه عده عکاس پیر ِ قدیمی که عقیده دارن عکاسی یعنی شاتر رو فشار بدی، بری واسه چاپ تموم شد رفت! میگم دیگه! حتی این آدمها هم برای خودشون این عقیده رو دارن و حتی دیجیتال هم کار میکنن! در حال حاضر مرحله ی "ادیت" یکی از مراحلی هست که برای هر عکسی باید طی بشه! ربطی هم به یاد گرفتن نداره! شما یعنی میخوای یاد بگیری که چه جوری کنتراست عکسهات، وایت بالانس، تنظیم نور، شارپنس، کادر درست و ..... ،همشون برات تو شاتی که زدی درست دربیاد؟ عمرا!
درباره ی عکسهات هم اولی کادر مناسبی نداره! یک قانونی هست به اسم یک سوم! البته در مبحث کلاسیک! یعنی اگه کار شما قاعده شکن باشه، نیازی به رعایتش نیست! ولی خب در اوایل کار بهتره در نظر گرفته بشه. یعنی شما یک سوم کادرت یک چیز هست، و دو سوم کادر چیز دیگه! مثلا تو عکس تو این شکلی:
تمام قسمت 1 ، ساختمون ها قرار میگیرن. قسمت 2 و 3 هم آسمون! ولی خب برای یک چنین عکسی زیاده که کل قسمت 1 ، ساختمون باشه. اما تو عکس شما خیلی کم اختصاص دادی به قسمت ساختمونها!
عکس دوم هم شارپنسش ایراد داره.
اگزیف عکساتون هم پاک شده.
در کل اگر اوایل کار عکاسیتون هست، واقعا خوبه! بنده اوایل کارم ایفتیضاح بودم!
00000000000000000000000
درباره ی این عکسهایی که گفتید:
اینها بله. تم های رنگی آنالوگ هستن. و با توجه به نوع فیلم و نوع دوربین، رنگهاشون فرق میکنه.
ولی در حال حاضر، میشه این تم ها رو با کارهای دیجیتال هم درآورد. با فیلتر، با اکشن، با پلاگین و با ابزارهای خود فتوشاپ حتی! با فتوشاپ، معمولا حرفه ای ها از پالتهای رنگی و حتی سیاه و سفید فیلمهای آنالوگ استفاده میکنن و رنگها رو با توجه به کد رنگ آنالوگ، تغییر میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)