سلام دوستان میشه یکم راهنمایی کنید این برنامرو چطوری بنویسم
کلاس power را با سه عضو b و c و v که به ترتیب b پایه توان ،c عدد توان و v مقدارbcمی باشد را ایجاد نموده سپس برنامه ای بنویسید که b و c را گرفته مقدارbcرا محاسبه و چاپ کند.
سلام دوستان میشه یکم راهنمایی کنید این برنامرو چطوری بنویسم
کلاس power را با سه عضو b و c و v که به ترتیب b پایه توان ،c عدد توان و v مقدارbcمی باشد را ایجاد نموده سپس برنامه ای بنویسید که b و c را گرفته مقدارbcرا محاسبه و چاپ کند.
سلام نمیدونم طریقه تعریف و کلاس و اینجور چیزارو بلدی یا نه اگه نه که اینو بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش اینکه میتونی توی یه کلاس 3 تا متغیر داشته باشی همون طور که خودت گفتی
بعدش یه شی از کلاست بسازی (در ضمن میتونی b , c رو توی تابع سازنده مقدار دهی کنیالبته راه دیگه هم داره
)
بعد اینکه تو تابع محاسبه توان رو میتونی با یه حلقه پیاده کنیبعد از محاسبه مقدار میریزیش توی V بعدشم از توی برنامه اصلیت میتونی مقدار v رو بخونی و چاپ کنی ، همییییییین!
سلام من یه برنامه نوشتم که سن ما رو میگیره و به ثانیه تبدیل میکنه و میده . اما هر چهار سال یک سالش 366 روزه . میخواستم ببینم چی بنویسم که به ازای هر چهار سال یک روز به مقدار نهایی جواب اضافه کنه ؟
ممنون
سلام این دوستمون اینجا توضیح دادن :سلام من یه برنامه نوشتم که سن ما رو میگیره و به ثانیه تبدیل میکنه و میده . اما هر چهار سال یک سالش 366 روزه . میخواستم ببینم چی بنویسم که به ازای هر چهار سال یک روز به مقدار نهایی جواب اضافه کنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من تازه عضو شدم خوبین.یه درخواست دارم کسی پروژه ای درباره کتابخانه مجازی داره با زبان +c واسه پرو ژه پایانیم می خوام![]()
چند تا سوال c++ داشتم برای یکی از آشناهامون
اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه.. خیلی نیاز داره .. من رشته ام کامپیوتر نیست زیاد وارد نیستم
خیلی ممنون
...............................
1.الف :برنامه ای بنویسید که درجه سیلیسوس را به فارنهایت تبدیل کند
ب : از 0 تا 300 درجه سلسیوس را به صورت ستونی چاپ و معادل هر درجه با فارنهایت را مقابل آن یادداشت کند
c f
0
1
2
.
.
..........................
برنامه ایی بنویسد که الگوی زیر را (با استفاده از tab میان هر عدد در خط ) چاپ کند کاربر باید تعداد خط ها را با انتخاب عدد
شروع مشخص نماید (یعنی عدد آغازین را کاربر وارد میکند )
5
4 5
3 4 5
2 3 4 5
1 2 3 4 5
................................
3.
برنامه ایی که دو عدد x و n را دریافت کند و حاصل اولین n عبارت از سری زیر را حساب کند
من روشش رو میگم البته اونی که به ذهنم رسیده شما برنامشو بر طبق این بنویس مثلا عدد 123.456789 مثلا همین رو میخوایم بکنیم 987654.321 اول int(123.456789) رو میدیم که بگیره بعد میگیم هر بار از روش باقیمانده تقسیم بر 10 مثلا int p=123و
10%123 =c بر طبق چرخه این قدر ادامه پیدا کنه تا c صفر بشه و در هر بار چرخه n++ بشه که n نشان دهنده تعداد ارقام عدد هست سپس میریم سراغ چرخه بعدی
در چرخه بعدی
اون چرخه تا جایی ادامه پیدا کنه int p<p و در هر بار چرخه p*10=p قرار داده بشه که در نتیجه در چرخه اخر که
int p =p میشه از حلقه خارج بشه و در نتیجه عدد 123456789 رو تولید کنه و در p قرار بده در مرحله بعد با استفاده از روش برعکس کردن عدد طبیعی 987654321 رو تبدیل و در اخر در 10 توان -n ضرب کنه که n همون تعداد ارقام صحیح عدد 123.456789 هست که میشه سه رقم در نتیجه این میشه 987654.321 البته تازه به ذهنم رسید بعدش روی c باید اجراش کنم
دوباره دقت کنید گفته جای اعشاری و صحیح رو عوض کنه
شما مغلوب اون رو نوشتید!
با سلام
من یه مدته سی پلاس پلاس کار کردم.حالا بهمون گفتن که باید با سی امتحان بدیم.لطفا چیزهایی که فرق می کنه رو بگید.مثلا به جای cin , cout,iostream,... از چیا باید استفاده کنیم. ممنون.
Last edited by MehdiAkhbari; 13-11-2011 at 17:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)