تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 115 از 1126 اولاول ... 15651051111121131141151161171181191251652156151115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,141 به 1,150 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

اینایی که میگی درست ولی من رو سیتم دگیگم چک کردمنشد
    مادربرد رو دادم دوستم چک کنه که از لحاظ اطلاعات تو سخت افزار خیلی خیلی وارده و شرکت دار کاپیوتر داره اونم این مشکلات منو دیده بود بریده بود و اونم برد چک کرد مثل من جواب گرفته بود
    حالا کسی دگیه هم نیست بگه مشکل از چیه هارد من چه مرگشه الان زنگ زدم به 1 تعمیر کار هارد گفت احتمالا مشگل از کفسول هارد هست و یا کیتش حالا این کپسول چیه
    راستی نمیخوام هارد رو بدم چون اطلاعات شخصی و فایلهای خانوادگی مثل عکس و فیلم روش زیاد دارم خودتون میدونید نمیشه این جور مواقع داد بیرون و دست یا رو بمونه و از همه مهوتر که این اطلاعات پاک نشه
    یکی کمک کنه

دوست عزيز
    اگر مشكل هاردديسكت سخت افزاري باشه كه خود شما به راحتي نمي توني درستش كني
    با اين تعاريفي كه شما گفتي حدث ميزنم عيب اون نرم افزاري نباشه كه خودت بتوني درستش كني

ضمنا شما تمامي مجالس عروسي و تولد هايي كه دارين خودتون فيلمبرداري ميكنين يعني عكاس و فيلمبردار از بيرون نميارين
    يا مثلا دكتر كه ميري ...
    تيكه آخر حرفات توهين مستقيم به تمام تعميرهاران متعهد و متخصص اين مملكته

2. این کاربر از glc_engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی پدا کردم فجیح!!!!!!!!!!
    وقتی سیستم روشن بود دو سه بار کوبیدمش زمین!
    بعد فهمیدیم که درایو C دچار مشکل شده!
    هارد رو وصل کردم به یه سیستم دیگه بعد محتویات درایو D رو ریختم توی C و ویندوز رو توی درایو D نصب کردم.
    الان از فایلهایی که ریختم توی درایو C نمیتونم استفاده کنم و وقتی میخوام کپی کنم یا اجرا کنم این پیغام رو میده:
    Cannot copy 169.21_forceware_winxp_32Bit_english_whql: Data error (cyclic redundancy check)
    که 169.21_اforceware_winxp_32Bit_english_whql اسم فایلی هست که میخوام کپی کنم!
    لطفا کمک کنید چون با هزار بد بختی اینو از اینترنت دانلود کردم و با حجم 43 مگابایت!
    تصور کنید با اینترنت ذغالی این فال رو دانلود کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راهی هست که بشه اینو کپی کرد توی یه دراو دیگه؟
    اصلا میشه یه کاری کرد که درایو C درست بشه؟

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزيز
    اگر مشكل هاردديسكت سخت افزاري باشه كه خود شما به راحتي نمي توني درستش كني
    با اين تعاريفي كه شما گفتي حدث ميزنم عيب اون نرم افزاري نباشه كه خودت بتوني درستش كني

ضمنا شما تمامي مجالس عروسي و تولد هايي كه دارين خودتون فيلمبرداري ميكنين يعني عكاس و فيلمبردار از بيرون نميارين
    يا مثلا دكتر كه ميري ...
    تيكه آخر حرفات توهين مستقيم به تمام تعميرهاران متعهد و متخصص اين مملكته
    اول مرسی که جواین رو شما دادی
    در ضمن من فیلم ها و عکسهایی که خودم با دوربین گرفتم رو گفتم
    در ضمن من به کسی بی احترامی نکردم ولی متاسفانه این بحث عدم اطمینان که گفتم چیزی هست که به وضوح میینی و انکار نمیشه کرد من نمیدونم چرا شما میگی هم چین چیزی نیست ولی اکثر دوستان تعمیر کار شامل این قیضیه میشن
    به هر حال اگه خودت بودی کلی چیزهای خانوادگی داشتی حاضر بودی همین طوری بری تو مراکز کامپیوتری و هر کی رو که دیدی تعمیرات انجام میده هاردت رو بدی 1 روز دستش دوست من اگه با چشم باز ببینی متاسفانه همه این کار ها رو انجام میدن

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

اول مرسی که جواین رو شما دادی
    در ضمن من فیلم ها و عکسهایی که خودم با دوربین گرفتم رو گفتم
    در ضمن من به کسی بی احترامی نکردم ولی متاسفانه این بحث عدم اطمینان که گفتم چیزی هست که به وضوح میینی و انکار نمیشه کرد من نمیدونم چرا شما میگی هم چین چیزی نیست ولی اکثر دوستان تعمیر کار شامل این قیضیه میشن
    به هر حال اگه خودت بودی کلی چیزهای خانوادگی داشتی حاضر بودی همین طوری بری تو مراکز کامپیوتری و هر کی رو که دیدی تعمیرات انجام میده هاردت رو بدی 1 روز دستش دوست من اگه با چشم باز ببینی متاسفانه همه این کار ها رو انجام میدن
    براي حل مشكلت
    اولا جايي برو كه يا جواز كسب داشته باشه يا شركت معتبر باشه
    دوم بده به تعميركار بگو يه نگاه بندازه اگر گفت قابل تعميره مشكلتو درميون بزار باهاش و بگو در حضور خودم تعميرش كن
    اگر طرف سرش شلوغ نباشه و ادا و.. . در نياره قبول ميكنه

6. 2 کاربر از glc_engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی پدا کردم فجیح!!!!!!!!!!
    وقتی سیستم روشن بود دو سه بار کوبیدمش زمین!
    بعد فهمیدیم که درایو c دچار مشکل شده!
    هارد رو وصل کردم به یه سیستم دیگه بعد محتویات درایو d رو ریختم توی c و ویندوز رو توی درایو d نصب کردم.
    الان از فایلهایی که ریختم توی درایو c نمیتونم استفاده کنم و وقتی میخوام کپی کنم یا اجرا کنم این پیغام رو میده:
    Cannot copy 169.21_forceware_winxp_32bit_english_whql: Data error (cyclic redundancy check)
    که 169.21_اforceware_winxp_32bit_english_whql اسم فایلی هست که میخوام کپی کنم!
    لطفا کمک کنید چون با هزار بد بختی اینو از اینترنت دانلود کردم و با حجم 43 مگابایت!
    تصور کنید با اینترنت ذغالی این فال رو دانلود کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راهی هست که بشه اینو کپی کرد توی یه دراو دیگه؟
    اصلا میشه یه کاری کرد که درایو c درست بشه؟
    ظاهرا براي فايل شما كاري نميشه كرد!!!
    حدس ميزنم چون هاردديسكتو دو سه با كوبيديش زمين
    دچار بدسكتور شده
    براي حل مشكل بدسكتور پست هاي قبلي رو بخون

8. این کاربر از glc_engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

ظاهرا همه سوال ها جواب داده شدن
    اگر كسي ميبينه جواب سوالشو نگرفته دوباره بپرسه

يا علي

10. این کاربر از glc_engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

ظاهرا براي فايل شما كاري نميشه كرد!!!
    حدس ميزنم چون هاردديسكتو دو سه با كوبيديش زمين
    دچار بدسكتور شده
    براي حل مشكل بدسكتور پست هاي قبلي رو بخون
    با تشکر از شما
    من یه سرچی کردم اما ماشاا... اینقدر تاپیک پر پیمونه که گیج شدم
    فکر کنم برای حل این مشکل یه برنامه بخواد
    درسته؟
    حالا اگه برنامه رو نصب کنم و بدسکتور رو برطرف کنم بعد از عوض کردن ویندوز دوباره بر میگرده یا نه؟
    من که درایو cـیم دچار این مشکل شده با این برنامه ها میتونم بعد از برطرف کردن مشکلش توی دراو c ویندوز نصب کنم یا نه؟
    اگه میشه لینکهای پستهای مربوط رو برام بذارید چون حقیقتا توی تاپیک 1100 پستی پیدا کردن چندتا پست ویژه برای ما یه خورده سخته!
    با تشکر

داره خودمونی میشه usjafar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان!!!
    یه مشکلی برای یکی از هارد هام پیش اومده که امید وارم با کمک شما حل بشه! چون اطلاعات مهمی روش دارم!!!
    یه هارد 250 maxtor از نوع معمولی ( یعنی sata نیست) رو حدودا 5 سال پیش خریدم که تا چند وقت پیش هم کار می کرد!! اما از چند روز پیش 3 پارتیشنی که روی این هارد دارم وقتی می خوام بازشون کنم این پیغام رو میده : The file or driectory is corrupted and unreadable !!!! من برای اینکه ببینم مشکل سخت افزاری است یا نه یکی از درایو ها که اطلاعات مهمی روی آن نبود را فورمت کردم. که به راحتی فرمت شد و الان می تونم از اون استفاده کنم!!!
    لطفا برای برگرداندن اطلاعاتم کمکم کنید!!!
    مرسی!!

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

با سلام من هاردم سامسونگ 160گيگ هستش تازگي ها مادربرد ايسوس مدل ماكسيموس 2 فورمولايي كه دارم چراغ hd led نارنجي مي شه مي شه فهميد مشكلش چيه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام دوستان!!!
    یه مشکلی برای یکی از هارد هام پیش اومده که امید وارم با کمک شما حل بشه! چون اطلاعات مهمی روش دارم!!!
    یه هارد 250 maxtor از نوع معمولی ( یعنی sata نیست) رو حدودا 5 سال پیش خریدم که تا چند وقت پیش هم کار می کرد!! اما از چند روز پیش 3 پارتیشنی که روی این هارد دارم وقتی می خوام بازشون کنم این پیغام رو میده : The file or driectory is corrupted and unreadable !!!! من برای اینکه ببینم مشکل سخت افزاری است یا نه یکی از درایو ها که اطلاعات مهمی روی آن نبود را فورمت کردم. که به راحتی فرمت شد و الان می تونم از اون استفاده کنم!!!
    لطفا برای برگرداندن اطلاعاتم کمکم کنید!!!
    مرسی!!
    ببين
    يكي از دوستان يه توصيه كرده بود دراين گونه مشكلات كه تا حدي من هم اونو قبول دارم
    كل پارتيشن هاي هاردديسكتو فورمت كن بعد با برنامه هاي ريكاوري بزن فايل هات برگرده
    اين برنامه ها به وفور معرفي شده

به احتمال زياد مشكلت حل ميشه
    ضمنا توصيه ميشه در صورتي كه اطلاعات خيلي مهمي داري يا اين كه به توانائئ هاي فني خودت مطمئن نيستي دست به اين كار نزني

15. این کاربر از glc_engineer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •