از بین اساتید اینجا کسی هست آن لاین یه ربع دو سوال منو جواب بده!!!!!!!!!!!
خیلی گیر کردماااااااااااااااا
لطفا خبر بدین
ممنون
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
از بین اساتید اینجا کسی هست آن لاین یه ربع دو سوال منو جواب بده!!!!!!!!!!!
خیلی گیر کردماااااااااااااااا
لطفا خبر بدین
ممنون
سلام
ما که استاد نیستیم ولی شما سوالتا همین جا بفرما
موفق باشی![]()
سلام
من چندتا فایل Microsoft Access Database با فرمت .mdb دارم که وقتی میخوام بازشون کنم این ارور رو میده:
لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by illidan28; 29-11-2010 at 14:48.
سلام
اگه خواستی یا برام ایمیل کن یا تو یه سروری آپلودش کن تا دانلودش کنیم و انشاالله حلش کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![]()
سطح دسترسی شما به این فایلها محدود هست .
احتمالا با یوزری به غیر از ادمین نمی تونید بهشون دسترسی داشته باشید .
یا فایلها را به یوزر ادمین Replace کنید . یا با یوزر ادمین وارد سیستم شوید .
3گیگ هستش چطور آپلود کنم![]()
سلام
ميخوام يه فيلد text رو كه نشون دهنده شماره هست كاراكتر هاشو توي validation rule روشون عمليات انجام بدم مثلا رقم اول رو در رقم پنجم ضرب كنم بعدش هم از توابع شرطي استفاده كنم كسي يه مثال كوچولو ميزنه ؟!
فرض كنيد فيلد شما nam است و مي خواهيد ضرب رقم سوم در چهارم بزرگتر از 15 باشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سلام ببخشید یه برنامه نوشتم خیلی پیچیده است فقط یک مشکل دارم. نفوز به پایگاه داده هست:
چجور می تونم یه پایگاه داده رو طوری درست کنم که اطلاعاتش به رمز در بیاد و با تغیر دادن اطلاعات فایل اکسس از کار بیفه یا شبیه این؟
اصلا یه راه خوب برای غیر دسترسی کردن اکسس می خوام فایل اکسس خیلی برام مهمه جز رمز گذاری که مزخرفترینه.
ممنونم
![]()
سلام
راستش من ترم اولمه که دارم با این اکسس کار میکنم...
الان استادمون تازه بعد از گفتن فرم ها و ریپورت ها،ریلیتن شیپ رو برامون گفته....همش رو درست یاد گرفتم جز این ریلیتن شیپ!!!
من همه چیز رو درست انجا میدم...همه ی فیلد ها و جداول رو...ولی موقع ریلیتن شیپ،هیچ غلطی نمیتونم بکنم!!!
میتونین راهنماییم کنین که باید چیکار کنم؟!
ببینید،من دارم یه بانک اطلاعاتی تاکسی تلفنی درست میکنم....
فیلد هایی برای خودرو ها،رانندگان و مشتری ها و مسیر ها درست کردم....
حالا،وقتی میخوام با استفاده از کد خودرو،اونو با نام یا کد راننده ریلیتن شیپ کنم، one to all میشه که all برای رانندگان هست one برای خودرو....
میخواستم ببینم که چرا اینجوریه؟!
میشه یه خورده برام توضیح بدین؟
من راستش خجالت کشیدم از استاد بپرسم چون تو این چند جلسه سر کلاسش بهترین بودم و به قولی شاگرد اول بودم حالا بخوام اینو بپرسم در حالی که ظاهرا همه یاد گرفتن،خیلی زشته!!
یا مثلا فیلد حقوق ها رو وقتی ریلتن شیپ هاش رو درست میکنم،بازم برعکس یمشه...هر کاری کردم هم درست نشد!!!
من فایل پروژم رو میزارم براتون که اگه وقت کردین،با توجه به کاری که من کردم بهم بگین که مشکلش چیه!!
(پروژه رو باید هر جلسه که درس میده،تکمیل کنیم با چیزایی که جدید یاد گرفتیم و اینایی که تا حالا نوشتم،همشه!!(البته ریپورت نگرفتم چون تو بخش لامصب ریلیتن شیپ موندم!!
خواهشا اگه ادرسی چیزی هست که بتونم درباره ی این ریلیتن شیپ ها و اینکه اصلا کلا به چه دردی میخورن توضیح بده دریغ نکنین....هر جوری بتونین کمک کنین ممنونتون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)