به خدا!:ياون ده نفر دلشون رو به چی خوش کنند ؟؟؟
بابا چرا سخت ميگيرين؟ اگه كسي خواست بره (واسه اون كه فرقي نداره!)قبل ابندود كردن روستاش منابع و نيرو هاشو به اونايي كه موندن بفرسته!!!
Lovelyman (307|683) K63
به خدا!:ياون ده نفر دلشون رو به چی خوش کنند ؟؟؟
بابا چرا سخت ميگيرين؟ اگه كسي خواست بره (واسه اون كه فرقي نداره!)قبل ابندود كردن روستاش منابع و نيرو هاشو به اونايي كه موندن بفرسته!!!
Lovelyman (307|683) K63
حامد دیگه hamed -beckham ...
ما که شانس نداریم تو ورد 11 بدبخت می شیم میریم دونبال کار رو زندگی!!!!!!!!!!!
ویرایش شد ضایع شدیم رفت
Last edited by alex_3000; 10-09-2007 at 16:50.
lovelyman و هم که فقط دنبال منافع خودتی
بچه ی بد !!! بد. بد. بد. بد. بد .بد. بد. بد
بابا
برای چی باید تو ورلد 10 بمونیم؟
مگه قرار نیست ترایپ بپاشه(از بین بره)
و حامد و هادی اینام برن
پس موندن شما در ورلد 10 باعث میشه چون عضو ترایبی نیستین بهتون هی حمله شه
حمید نه حامدحمید دیگه hamed -beckham ...
ضایمون نکن![]()
به قول معروف اون با من! شما چي كار با روستاي من داري؟ حمله شد شما كه خسارت نميدي! بهتره بحث رو همينجا تموم كنيم و به كار هميديگه هم كاري نداشته باشيم با معذرت!
در صمن اگه بدست آوردن چيزي كه شما لازمش نداري خود خواهي ناميده ميشه ما نخواستيم!![]()
هادي گفت حتي اگر يك نفر هم تو ورلد 10 بمونه ترايب سر جاشه.
من كه نميام بيرون از ورلد 10 در ضمن اين رو بدون تو چرا دوست داري ورلد 10 از هم بپاشه براي تو نفهي داره يا به نوعي حسادت ميكني كه امتياز پاييني داري اينو بدون كه اگر كساني مثل حامد بكهم بيان توي ورلد 11 . تو چقدر پوينت بدست بياي سه چهار برابرش رو به دست ميارن
Last edited by B O L O T; 10-09-2007 at 16:56.
كاملا موافقم ولي بهتره تا تاپيك به ترش نرفته هميجا بحث رو تموم كنيد!من كه نميام بيرون از ورلد 10 در ضمن اين رو بدون تو چرا دوست داري ورلد 10 از هم بپاشه براي تو نفهي داره يا به نوعي حسادت ميكني كه امتياز پاييني داري اينو بدون كه اگر كساني مثل حامد بكهم بيان تو چقدر پوينت بدست بياي سه چهر برابرش رو به دست ميارن
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)