هر موقع همچین مشکلی پیش اومد گوشیت رو ریست کن مشکل حل میشه.راستی دوستان امروز به یه مشکل جدید برخوردم...وقتی میزنم بری توی x-plore ؛ نیم ساعت طول میکشه! توی فون مموری هم نصب کردم حل نشد!
هر موقع همچین مشکلی پیش اومد گوشیت رو ریست کن مشکل حل میشه.راستی دوستان امروز به یه مشکل جدید برخوردم...وقتی میزنم بری توی x-plore ؛ نیم ساعت طول میکشه! توی فون مموری هم نصب کردم حل نشد!
این رو که می دونستم...ریست هم کردم...ولی مشکل از Real Protection نرم افزار Kaspersky 7.0 بود که باعث پایین اومدن سرعت شده بود!هر موقع همچین مشکلی پیش اومد گوشیت رو ریست کن مشکل حل میشه.
سلام
یکی از دکترهای موبایل کمک کنه
گوشی من خودبخود ریست میشه، جالبه که بعضی وقتا هم خودبخود تغییر حالت میده مثلا از سایلنت به حالت جلسه میره!
ویروسی شده؟ برای سری 60 ورژن سه که ویروسی ننوشتن
با سلام !
من هم 6120 کلاسیک دارم .
همه چی این گوشی حله فقط نمی دونم چطوری می تونم فایل ( اس ام اس عکسی ) OTA رو تو پوشه های Messeaging قرار بدم و بفرستمشون . یکی از دوستام دقیقا این کارو کرده بود . ولی متاسفانه نتونستم ازش بپرسم .
ممنون میشم اگه یکی کمکمون کنه .
سلام دوستان.بهترین منشی تلفنی واسه ی 6120 که جدید هم باشه و اصلا بوق نزنه چیه؟نظرتون راجع به mobigenie چیه؟بوغ نمی زنه؟
راستی اگه ما بخواهیم که به مدت مثلا یک سال هر روز ساعت 8 صبح ساعت زنگ بزنه و این کار مدام تکرار بشه و در روزهای خاصی زنگ بزنه مثلا از شنبه ت پنج شنبه،چیکار باید انجام بدیم؟
البته می خوام موضوع را هم به یادم بندازه،مثلا رفتن به کتابخانه.
من می خوام واسه 6120 یک کارت 8 گیگ بخرم.
خوبه؟
8 گیگ چه قدره؟
من 8 گیگ رو از قم 28 تومن گرفتم...مارک SANDISK ، البت می گن گرون شده...!
نرم افزار Voice Inbox بهترین منشی تلفنی هست که من مدت زیادی استفاده می کردم و راضی بودم...نسخه فارسی اش هم هست...!سلام دوستان.بهترین منشی تلفنی واسه ی 6120 که جدید هم باشه و اصلا بوق نزنه چیه؟نظرتون راجع به mobigenie چیه؟بوغ نمی زنه؟
راستی اگه ما بخواهیم که به مدت مثلا یک سال هر روز ساعت 8 صبح ساعت زنگ بزنه و این کار مدام تکرار بشه و در روزهای خاصی زنگ بزنه مثلا از شنبه ت پنج شنبه،چیکار باید انجام بدیم؟
البته می خوام موضوع را هم به یادم بندازه،مثلا رفتن به کتابخانه.
شما یه زنگ تنظیم می کنی با تکرار Daily ... هر روز برات میزنه!
برای روز های خاص باید WorkDay رو بذاری روی روز های مورد نظر و تکرار زنگ رو به Workdays تنظیم کنی!
البته پیشنهاد من نرم افزار Handy Alarm Pro هست...(نسخه جدید البته) که امکانات متنوعی و عالی داره و علاوه بر Alarm ، دارای Reminder هم هست!
دوستان...خداحافظ...تا یکشنبه نمیام...با مدرسه داریم میریم مشهد...!
یکی نیست به ما کمک کنه ؟؟؟؟؟؟![]()
این مشکل ما اخر حل نشد
مشکل گیر کردن فیلم وقتی دارم باهاش میبینم
میخواستم ببینم امکان داره مربوط به مموری باشه ؟ ( چون من یه مموری 2 گیگ روش دارم که نه اسمی داره نه هیچی دیگه )
عکسم رو گوشی زیاد دارم ولی اگه قرار باشه با عکس زیاد فیلما اینجوری بشن نمیشه که
مثلا اون دوستانی که اینجا 4 گیگ با 8 گیگ دارن چه قد عکس رو گوشیشون هست ؟
اینم بگم فیلما با CorePlayer راحت اجرا میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)